NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:05

NRK - 17 maj 22 kl. 04:11

68-åring arrestert etter kirkeskyting

En 68 år gammel mann er arrestert av politiet i Los Angeles, mistenkt for å ha stått bak skyting utenfor en kirke søndag. En person ble drept og fire andre skadd. Alle er eldre menn med bakgrunn fra Taiwan. Sheriffen i Orange County sier til Reuters at politiet etterforsker saken som hatkriminalitet som bunner i det spente forholdet mellom Kina og Taiwan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, Taiwan, Orange County, Reuters, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 68-åring, arrestert, etter, kirkeskyting
NRK - 11 feb 22 kl. 09:54

Nordmann arrestert i Filippinene for angivelige seksuelle overgrep mot barn

Nordmannen i 50-årene skal ha vært etterlyst i flere år for angivelige seksuelle overgrep mot barn. Ifølge filippinske myndigheter er han arrestert etter ønske fra norske myndigheter. Utenriksdepartementet bekrefter overfor NRK at de er kjent med at en norsk borger er arrestert på Filippinene..

NRK - 26 maj 22 kl. 15:51

Tidligere Formel 1-topp arrestert i Brasil for våpenbesittelse

Tidligere Formel 1-sjef Bernie Ecclestone ble onsdag arrestert i Brasil etter å ha forsøkt å ta med en pistol om bord på et fly til Sveits, ifølge Sky Sports. Det brasilianske politiet skal ha funnet en pistol i bagasjen til 91-åringen under sikkerhetskontrollen. Ecclestone erkjente at han eier pistolen, men sa at han ikke var klar over at den var i bagasjen hans på det tidspunktet, skriver kanalen.

NRK - 18 jun 22 kl. 07:19

Komikar arrestert i Kongressen

Sju tilsette i det amerikanske talkshowet «Late Night with Stephen Colbert» blei torsdag arrestert då dei spelte inn eit humorinnslag i Kongressen i Washington DC. Blant dei arresterte var komikaren og dokkespelaren Robert Smigel, skriv The Hollywood Reporter. TV-kanalen CBS seier teamet akkurat var ferdige med intervjuavtalane sine, og gjorde nokre siste opptak då dei blei arresterte.

NRK - 26 jun 22 kl. 15:30

Pressefotograf arrestert i Tykia

En pressefotograf fra nyhetsbyrået AFP skal være arrestert av politiet i Istanbul i Tyrkia, ifølge AFP selv. Politiet skal ha brutt opp en pride-parade i byen, og arrestert dusinvis av mennesker i tillegg til fotografen..

NRK - 17 mar 22 kl. 14:27

17-åring arrestert etter valdshending på Stovner

Politiet har arrestert ein person på 17 år etter hendinga på Stovner i går, melder Poltiet i ei pressemelding. To personer blei stukke med ein spiss gjenstand utandørs ved Tokerudberget i 20-tida. Ein person blei alvorleg skada, men er no utanfor livsfare.

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 15:55

Tiåring arrestert etter skoletegning

En ti år gammel jente ble satt i håndjern og arrestert på skolen på grunn av en tegning hun tegnet av en medelev. Nå krever ideell organisasjon endring..

NRK - 27 maj 22 kl. 16:14

Flere journalister arrestert i Etiopia

Minst tolv journalister har blitt fengslet i en bølge av arrestasjoner i Amhara-regionen i Etiopia fredag. Totalt har 4.000 personer blitt arrestert.

NRK - 29 maj 22 kl. 23:01

Ektemannen til Nancy Pelosi arrestert for fyllekjøring

Ektemannen til lederen av Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, ble arrestert lørdag, melder TMZ. Paul Pelosi mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand, med 0,08 i promille. Kausjonen hans er satt til 5000 dollar.

NRK - 24 jun 22 kl. 03:25

Nancy Pelosis mann siktet for fyllekjøring

Paul Pelosi, kongressleder Nancy Pelosis ektemann, ble torsdag tiltalt for promillekjøring etter en trafikkulykke han var involvert i i forrige måned. 82 år gamle Pelosi ble arrestert etter at promilletesten viste at han hadde en promille på 0,8 to timer etter en kollisjon i Napa, vindistriktet noen mil nordøst for San Francisco. (NTB).

NRK - 13 feb 22 kl. 15:01

Ein person arrestert etter valdshending

Ein person er arrestert etter å ha utsett ein person for kroppsskade i Sogndal sentrum søndag morgon. Den fornærma var bevisst då politiet fekk melding om hendinga, og blei frakta til sjukehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 30 minutter siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 1 time siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 1 time siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 2 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 3 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 3 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 4 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 4 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com