NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:31

NRK - 23 May 20 kl. 14:04

67 nye koronadødsfall i Sverige

I Sverige er 67 nye dødsfall som følge av covid-19i registert. Totalt er nå 3992 døde av viruset. Samtidig går tallet på smittede ned..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 67 nye, koronadødsfalli , Sverige
NRK - 22 Apr 20 kl. 14:06

172 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye koronadødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet koronadødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 30 Apr 20 kl. 14:27

124 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registrert 124 nye koronadødsfall i Sverige. Det er en økning fra i går, da 107 dødsfall ble rapportert. Så langt har nesten 2.

NRK - 18 May 20 kl. 14:02

19 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 19 nye koronadødsfall i Sverige det siste døgnet, viser tall fra landets helsemyndigheter. Totalt er 3698 personer døde av covid-19 i Sverige..

P4 - 11 Apr 20 kl. 14:16

17 koronadødsfall i Sverige

17 personer med koronasmitte har mistet livet i Sverige det siste døgnet. Det opplyser helsemyndighetene i landet. Men fordi det er helg kan det være etterslepp i rapporteringen så tallet egentlig er høyere, melder SVT Nyheter.

NRK - 02 May 20 kl. 14:06

16 nye koronadødsfall i Sverige

Det har vore 16 nye koronadødsfall i Sverige i løpet av det siste døgnet, melder Aftonbladet. Totalt har 2669 døydd av viruset i landet..

P4 - 23 May 20 kl. 14:17

67 koronadødsfall i Sverige

Det har vært 67 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. Det viser nye tall fra helsemyndighetene. Nå nærmer de seg 4000 koronadødsfall - til nå har 3 992 med koronasmitte mistet livet.

NRK - 18 Apr 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 19 Apr 20 kl. 20:23

Over 40.000 koronadødsfall i USA

Tallet på registrerte koronadødsfall i USA har passert 40.000, ifølge oversikten til Worldometer. USA har klart flest koronadødsfall i verden, etterfulgt av Italia med over 23.

P4 - 03 Apr 20 kl. 16:15

Koronadødsfall i Vestfold

Antallet koronadødsfall i Norge har steget gjennom dagen og er nå oppe i 56. Det har så langt i dag blitt rapportert om 6 koronadødsfall..

NRK - 19 May 20 kl. 14:01

45 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 45 nye dødsfall som følge av covid-19 i Sverige det siste døgnet. Det viser tall fra helsemyndighetene i landet. Totalt er 3743 mennesker døde som følge av koronavirus i Sverige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Skien fredag kveld. – Hendelsesforløpet er ukjent. Åstedet blir undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppa til Vegvesenet.

NRK - 1 time siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 2 timer siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 2 timer siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 4 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 4 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 4 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 4 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 4 timer siden

Donald Trump møter pressen


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt