P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 02:17

P4 - 23 May 20 kl. 14:17

67 koronadødsfall i Sverige

Det har vært 67 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet.
Det viser nye tall fra helsemyndighetene.
Nå nærmer de seg 4000 koronadødsfall - til nå har 3 992 med koronasmitte mistet livet.
Antallet pasineter som trenger intensivbehandling har også teget fra 1906 til 1929 det siste døgnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 67 koronadødsfalli , Sverige
NRK - 22 Apr 20 kl. 14:06

172 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registret 172 nye koronadødsfall i Sverige. Det opplyser den svenske Folkhälsomyndigheten på en pressekonferanse onsdag. Det totallet antallet koronadødsfall i Sverige er nå oppe i 1937..

NRK - 30 Apr 20 kl. 14:27

124 nye koronadødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet er det registrert 124 nye koronadødsfall i Sverige. Det er en økning fra i går, da 107 dødsfall ble rapportert. Så langt har nesten 2.

NRK - 18 May 20 kl. 14:02

19 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 19 nye koronadødsfall i Sverige det siste døgnet, viser tall fra landets helsemyndigheter. Totalt er 3698 personer døde av covid-19 i Sverige..

P4 - 11 Apr 20 kl. 14:16

17 koronadødsfall i Sverige

17 personer med koronasmitte har mistet livet i Sverige det siste døgnet. Det opplyser helsemyndighetene i landet. Men fordi det er helg kan det være etterslepp i rapporteringen så tallet egentlig er høyere, melder SVT Nyheter.

NRK - 02 May 20 kl. 14:06

16 nye koronadødsfall i Sverige

Det har vore 16 nye koronadødsfall i Sverige i løpet av det siste døgnet, melder Aftonbladet. Totalt har 2669 døydd av viruset i landet..

NRK - 18 Apr 20 kl. 18:18

482 nye koronadødsfall i Italia

Antall nye koronadødsfall i Italia siste døgn er 482, opplyser italienske myndigheter. Til sammenligning var det 575 dødsfall døgnet før. Det samlede tallet på registrerte koronadødsfall i landet er nå 23.

NRK - 19 Apr 20 kl. 20:23

Over 40.000 koronadødsfall i USA

Tallet på registrerte koronadødsfall i USA har passert 40.000, ifølge oversikten til Worldometer. USA har klart flest koronadødsfall i verden, etterfulgt av Italia med over 23.

P4 - 03 Apr 20 kl. 16:15

Koronadødsfall i Vestfold

Antallet koronadødsfall i Norge har steget gjennom dagen og er nå oppe i 56. Det har så langt i dag blitt rapportert om 6 koronadødsfall..

NRK - 19 May 20 kl. 14:01

45 nye koronadødsfall i Sverige

Det er registrert 45 nye dødsfall som følge av covid-19 i Sverige det siste døgnet. Det viser tall fra helsemyndighetene i landet. Totalt er 3743 mennesker døde som følge av koronavirus i Sverige..

P4 - 25 Apr 20 kl. 14:56

40 nye døde i Sverige

I Sverige har det vært 40 nye koronadødsfall siste døgn. Til sammen er det registrert 2.192 dødsfall siden viruset begynte å spre seg i landet, opplyste svenske folkehelsemyndigheter i ettermiddag.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 2 timer siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 2 timer siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 3 timer siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 3 timer siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 4 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 5 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 5 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 5 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 6 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt