NRK > Nyheter

Tirsdag, 19 Januar, 07:12

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:22

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet. Ifølge selskapet skyldes kuttene både korona og omstilinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volvo Cars, Göteborgs, Volvo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 650, mister, jobbeni , Volvo
NRK - 23 nov. 20 kl. 21:09

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

E24 - 26 nov. 20 kl. 07:49

Volvo-forhandler tar inntektstap i milliardklassen med knusende ro

Uten forvarsel sa Volvo opp salgsavtalen med sin største forhandler i Norge etter nesten 90-års samarbeid. Bilia-kjeden venter å tape et milliardbeløp på Volvo-bruddet..

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 08:33

Har gitt 650 millioner til landstrømanlegg. Mange står ubrukt.

Enova har siden 2012 delt ut nær 650 millioner kroner til rundt 95 landstrømsprosjekter langs hele kysten. Men flere av anlegg er aldri brukt..

NRK - 09 okt. 20 kl. 10:37

Permitterte tilbake hos Volvo

Alle som har vært permittert hos AB Volvo, får nå vende tilbake til arbeidet, opplyser selskapets pressesjef til SVT. Over 20.000 ansatte i Sverige har på et eller annet vis vært berørt av permitteringene under koronapandemien..

E24 - 24 nov. 20 kl. 06:40

Volvo sier opp forhandleravtalen med Bilia – får konsekvenser i Norge

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service..

NRK - 30 sep. 20 kl. 00:12

28.000 Disney-ansatte mister jobben

28.000 ansatte mister jobben i Disney-konsernet, som er hardt rammet av koronapandemien, melder CNBC. En rekke av parkene i USA og ellers i verden er stengt, og de som fortsatt er åpne, har begrenset adgang på grunn av koronarestriksjoner..

NRK - 14 okt. 20 kl. 09:17

Mister jobben i svensk godis-butikk

80 ansatte i det svenske firmaet «Gottebiten» har fått varsel om at de mister jobben, melder Strömstads Tidning. Kjeden har butikker både på Svinesund og Nordby, og er rammet av at nordmenn som krysser grensen blir pålagt karantene ved hjemkomst..

NRK - 27 okt. 20 kl. 21:01

130 Widerøe-tilsette mister jobben

Av 220 Widerøe-tilsette på Flesland mister 130 jobben, melder Bergensavisen..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

E24 - 27 okt. 20 kl. 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

103 nye smittede i Oslo

Det er registrert 103 nye smittede i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det 16 færre enn gjennomsnittet de foregående sju dagene..

NRK - 10 minutter siden

Kina tester digital valuta

Kina kan bli først i verden til å lansere en digital valuta. Det kan være et skritt i retning av en ny internasjonal valuta, men også av mer omfattende overvåkning, ifølge eksperter..

NRK - 15 minutter siden

Optimisme i delar av næringslivet

Ei kartlegging gjort av Det norske handelskammerforbund blant meir enn 2000 norske verksemder syner at dei fleste er optimistiske. Åtte av ti trur at botnen no er nådd. Berre sju prosent er uroa for at dei ikkje skal klare seg..

NRK - 15 minutter siden

Togtrøbbel flere steder rundt Oslo

En signalfeil mellom Oslo S og Nordstrand fører til forsinkelser i togtrafikken. Mellom Harestua og Roa er Gjøvikbanen stengt fordi et tog sperrer sporet. Bane Nor sier de jobber med å rette feilen begge steder..

NRK - 15 minutter siden

Sult rammer afghanske barn

Rundt 10 millioner afghanske barn risikerer ifølge Redd Barna å mangle mat i 2021. Organisasjonen ber verdenssamfunnet om 25 milliarder kroner. Årsaken til matmangelen er i følge Redd Barna voldelige konflikter, fattigdom og koronapandemien..

NRK - 1 time siden

Sikkerhetssjef sa nei til soldater

Den avgåtte sikkerhetssjefen i Kongressen, Paul Irving, sier at en av grunnene til at sikkerheten sviktet, var at politikerne ikke ville ha soldater der. Irving sa nei til at Nasjonalgarden skulle bistå 6. januar, skriver Washington Post..

NRK - 1 time siden

Biden varsler nye etikk-regler

Joe Biden varsler at han vil innføre nye etikkregler for politikere som blant annet skal hindre dem i få motta bonuser. Han vil også innskrenke lobbying-reglene, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Eks-Frp'ar blei leiar i Demokratane

Geir Ugland Jacobsen er vald til ny leiar av Demokratane i Oslo. Han blei nyleg ekskludert frå Frp, der han var fylkesleiar. Jacobsen blei samrøystes vald, opplyser Vidar Kleppe, politisk nestleiar for Demokratane..

NRK - 2 timer siden

Ble fraranet mobiltelefonen

Politiet har pågrepet en mann (20) som skal ha ranet til seg en mobiltelefon fra en 18-åring Lagårdsveien i Stavanger ved hjelp av kniv like etter midnatt. En snau time senere ble 20-åringen pågrepet, og tatt med til arresten..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig på Radøy

Det brenner i en enebolig i Bøvågen på Radøy i Alver. – Det var en person i huset, han skal ha kommet seg ut, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt. Det er åpne flammer, men det skal ikke være fare for spredning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt