NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 12:05

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:22

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet. Ifølge selskapet skyldes kuttene både korona og omstilinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Volvo Cars, Göteborgs, Volvo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 650, mister, jobbeni , Volvo
Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 08:33

Har gitt 650 millioner til landstrømanlegg. Mange står ubrukt.

Enova har siden 2012 delt ut nær 650 millioner kroner til rundt 95 landstrømsprosjekter langs hele kysten. Men flere av anlegg er aldri brukt..

NRK - 09 okt. 20 kl. 10:37

Permitterte tilbake hos Volvo

Alle som har vært permittert hos AB Volvo, får nå vende tilbake til arbeidet, opplyser selskapets pressesjef til SVT. Over 20.000 ansatte i Sverige har på et eller annet vis vært berørt av permitteringene under koronapandemien..

NRK - 30 sep. 20 kl. 00:12

28.000 Disney-ansatte mister jobben

28.000 ansatte mister jobben i Disney-konsernet, som er hardt rammet av koronapandemien, melder CNBC. En rekke av parkene i USA og ellers i verden er stengt, og de som fortsatt er åpne, har begrenset adgang på grunn av koronarestriksjoner..

NRK - 14 okt. 20 kl. 09:17

Mister jobben i svensk godis-butikk

80 ansatte i det svenske firmaet «Gottebiten» har fått varsel om at de mister jobben, melder Strömstads Tidning. Kjeden har butikker både på Svinesund og Nordby, og er rammet av at nordmenn som krysser grensen blir pålagt karantene ved hjemkomst..

NRK - I førrgår: 21:01

130 Widerøe-tilsette mister jobben

Av 220 Widerøe-tilsette på Flesland mister 130 jobben, melder Bergensavisen..

Aftenposten - I førrgår: 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

E24 - I førrgår: 21:00

BA: 130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at 130 av 220 ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

Aftenposten - I førrgår: 21:00

130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

E24 - I førrgår: 21:00

130 av 220 Widerøe-ansatte på Flesland mister jobben

En tapt anbudskonkurranse fører til at ansatte i Widerøe Ground Handling på Bergen lufthavn Flesland mister jobben..

P4 - I førrgår: 21:08

130 Widerøe-ansatte mister jobben

130 ansatte i Widerøe på Flesland i Bergen mister jobben. Ifølge Bergensavisen har Widerøe Ground Handling, som leverer bakketjenester til forskjellige flyselskaper på flyplassen, nylig mistet anbudskontrakten med SAS. De hadde fra før kontrakt med KLM, Widerøe og SAS.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ny statssekretær for samferdsle

Anders Tyvand er i statsråd i dag utnemnd til ny statssekretær for samferdsleminister Knut Arild Hareide. Tyvand har vore stortingsrepresentant for Vestfold, og er sentralstyremedlem i Kristeleg Folkeparti. Han erstattar Ingvild Ofte Arntsen (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Fleire enn 600.000 koronasmitta

Talet på bekrefta smittetilfelle i Iran forbipasserte 600.000 fredag, med fleire enn 8000 nye smitta personar registrerte dei siste 24 timane, melder helsestyresmaktene i landet ifølge Reuters. 365 personar har døydd som følge av viruset siste døgn..

NRK - 10 minutter siden

Høgare fartsgrense for rullestolar

Regjeringa har lagt til rette for at maksimalfarten til elektriske rullestolar kan bli auka frå 10 til 15 km/t. Samtidig må ein sørge for at dette ikkje går utover tryggleiken til andre i trafikken, seier samferdsleminister Knut Arild Hareide fredag..

NRK - 15 minutter siden

Møtast på nytt til fredssamtalar

Utanriksministrane frå Armenia og Aserbajdsjan kom fredag fram til Genève for samtalar om korleis dei kan løyse konflikten i enklaven Nagorno-Karabakh, melder Reuters. Hundrevis har blitt drepne i området i løpet av meir enn ein månad med kampar..

NRK - 15 minutter siden

Smitte på bilferje

Koronasmitte blant mannskapet, gjer at bilferja M/F «Ullensvang» er tatt ut av drift på sambandet Mannheller – Fodnes. Det melder Sogn Avis. Ein i mannskapet har fått påvist koronasmitte, medan ein ny kjende symptom fredag morgon..

NRK - 15 minutter siden

Korona råkar framleis oljeinntekt

Staten sine direkte inntekter frå oljeverksemd har så langt i år falt 42 prosent, men inntektene auka med 5 milliardar kroner frå andre til tredje kvartal. Auken er høgare etterspurnad grunna midlertidig letting på globale smittetiltak, skriv Petoro..

NRK - 15 minutter siden

Nattverd forbode i Oslo og Bergen

Dei neste vekene blir det ikkje gjennomført nattverd på gudstenestene i Den norske kyrkja i Bergen, Oslo, Asker og Bærum. Dette er i samband med dei nye sittetiltaka, som gjer at besøkande må halde seg til dei faste plassane sine, skriv Dagen..

NRK - 15 minutter siden

Mistenker smitte på oljeplattform

Fleire personar på Oseberg feltsenter er sette i karantene grunna mistanke om at ein av dei tilsette er smitta. Den Equinor-tilsette har testa både positivt og negativt, og selskapet ventar no på eit tredje svar, fortel talsperson Morten Eek til E24..

NRK - 30 minutter siden

Ekstra vakthald i Oslo-moské

Det Islamske Forbundet set inn ekstra vakthald under fredagsbøna ved Rabita-moskeen i Oslo. Avgjerda kjem som følge av angrepet i Notre-Dame i den franske byen Nice torsdag, der tre personar blei drepne, opplyser forstandar Basim Ghozlan til P4..

NRK - 30 minutter siden

Italia med betre økonomi enn venta

Den italienske økonomien vaks med 16,1 prosent i tredje kvartal samanlikna med andre kvartal – meir enn dei 12,5 prosentane som banken UniCredit hadde spådd. Bruttonasjonalprodukt falt med 13 prosent i andre kvartal som følge av restriksjonar..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt