NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 11:17

NRK - 15 jan. 20 kl. 02:09

60 tilgriset av drivstoff fra fly

Et fly på vei mot den internasjonale flyplassen i Los Angeles i USA skal ha dumpet drivstoff over flere skoler. 60 personer ble behandlet etter utslippet. Flyet gjorde nødlanding etter å ha fått problemer med motorene, melder Los Angeles Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, USA, Los Angeles Times

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60 tilgrisetav , drivstofffra , fly
Aftenposten - 15 jan. 20 kl. 07:43

60 tilgriset av drivstoff fra fly i USA

Et fly på vei mot den internasjonale flyplassen i Los Angeles i USA skal ha dumpet drivstoff over flere skoler. 60 personer ble behandlet etter utslippet..

NRK - 23 juli 20 kl. 12:33

Fant biler tilgriset med blod

Flere parkerte bilder ved Gjeving skole i Tvedestrand i Agder er tilgriset med blod, melder politiet. Det gjøres undersøkelser på stedet, og politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger i saken..

P4 - 23 juli 20 kl. 12:41

Biler tilgriset med blod

Politiet har startet undersøkelser etter at flere parkerte biler ved Gjeving skole i Tvedestrand i Agder har blitt tilgriset med blod. Politiet har vært i kontakt med eierne av de aktuelle bilene, og en patrulje har sikret spor på stedet De ønsker å komme i kontakt med personer som har opplysninger i saken. Det er uklart hvor blodet stammer fra..

Klartale - 02 okt. 19 kl. 10:56

Kan ha vært ulovlig samarbeid om drivstoff

Markedet for drivstoff skal etterforskes av Konkurranse-tilsynet..

NRK - 30 des. 19 kl. 18:27

Iran tok beslag i tankskip

Den iranske revolusjonsgarden har beslaglagt et skip mistenkt for smugling av drivstoff og pågrepet 16 besetningsmedlemmer fra Malaysia, melder iransk TV. Ifølge statskanalen IRIB er det beslaglagt 1,3 millioner liter av smuglet drivstoff fra skipet..

NRK - 09 juni 20 kl. 10:25

Skal lage bærekraftig drivstoff

Flere selskaper har gått sammen om å gjøre norsk fornybar elektrisitet om til et bærekraftig drivstoff. Produksjonen på Herøya i Porsgrunn skal gjøre transportsektoren klimanøytral, og første mål er å halvere CO2-utslippet på fem flystrekninger..

VG - 14 okt. 19 kl. 05:27

Ecuador trekker lov om drivstoff etter massive protester

Ecuadors president og urbefolkningsledere inngikk søndag en avtale som innebærer at regjeringen vil fortsette å subsidiere drivstoff og at opptøyene stanses..

E24 - 11 nov. 19 kl. 14:53

Flyr med tonnevis av ekstra drivstoff for å spare penger – slipper ut mer CO₂

Flyselskaper laster opp med tonnevis av ekstra drivstoff der det er billigst. Det gjør det litt billigere for selskapene, men praksisen går på bekostning av miljøet..

NRK - 17 mars 20 kl. 10:02

Garanterer tilgang til drivstoff

Bensinstasjonskjedene garanterer tilgang til drivstoff og hurtiglading under koronakrisen,.

NRK - 14 nov. 19 kl. 07:32

Lokale avgifter kan gi økt utslipp

SAS mener lokale klimaavgifter kan føre til høyere utslipp ved at flyselskaper fyller flyene med mer drivstoff enn de trenger for å betale mindre drivstoff i land med lokale særavgifter. Dette fører til høyere vekt og derav større utslipp, mener SAS..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Oman støtter avtale

Oman støtter avtalen mellom De forente arabiske emirater og Israel, melder Reuters. En talsperson for utenriksdepartmentet sier Oman støtter avgjørelsen om å normalisere båndene til Israel, og at de håper det vil bidra til varig fred i Midtøsten..

NRK - nu

Død etter arbeidsulykke i Sverige

En Moelven-ansatt i 50-årene omkom under en arbeidsulykke i Edanesågen i Arvika i Sverige i går. Dødsfallet skyldes en fallulykke. Moelven skal gjennomføre en intern gransking etter ulykken..

NRK - 1 time siden

Bergen vil klare femprosent-mål

Bergen kan i løpet av kort tid auka testkapasiteten til 5 prosent av befolkninga, lovar byrådsleiar Roger Valhammer. Per i dag er testkapasiteten på 2,3 prosent. NRK meldte tidlegare denne veka at mange er langt unna det nasjonale målet..

NRK - 15 minutter siden

7-fjellsturen i Bergen avlyst

For første gong i historia vel arrangøren av 7-fjellsturen i Bergen å avlysa. – Slik koronasmitten brer om seg, og med dei retlingslinjene som ligg føre frå FHI, må me diverre avlysa, seier dagleg leiar i Bergen og Hordaland turlag, Helene Ødven..

NRK - 30 minutter siden

Hviterussland åpner for samtaler

Hviterussland er klare for «konstruktive og objektive» samtaler med andre land om presidentvalget, sier utenriksminister Vladimir Makei ifølge AFP. President Aleksandr Lukasjenko skal ha fått 80 prosent av stemmene, noe opposisjonen bestrider..

NRK - 30 minutter siden

Polens økonomi går tilbake

Polen er inne i sin første økonomiske resesjon siden kommunisttiden på grunn av koronapandemien, melder AFP. Ifølge landets statistikkbyrå gikk økonomien tilbake 8,9 prosent i andre kvartal. I første kvartal krympet også økonomien, da med 0,4 prosent.

NRK - 45 minutter siden

En bjørn er skutt

En bjørn ble skutt i Tolga i morges. Det ble gitt fellingstillatelse på bjørnen etter at det ble funnet flere sauekadaver i området Klettdalen som er beiteprioritert område..

NRK - 45 minutter siden

Flere på arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni 2020, viser tall fra Nav. Det er 3,5 prosent av de mellom 18 og 66 år. Antallet har økt med rundt 300 personer siden utgangen av mars.

NRK - 1 time siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 1 time siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt