NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 11:17

NRK - 15 Jan 20 kl. 02:09

60 tilgriset av drivstoff fra fly

Et fly på vei mot den internasjonale flyplassen i Los Angeles i USA skal ha dumpet drivstoff over flere skoler. 60 personer ble behandlet etter utslippet. Flyet gjorde nødlanding etter å ha fått problemer med motorene, melder Los Angeles Times..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, USA, Los Angeles Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60 tilgrisetav , drivstofffra , fly
Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 07:43

60 tilgriset av drivstoff fra fly i USA

Et fly på vei mot den internasjonale flyplassen i Los Angeles i USA skal ha dumpet drivstoff over flere skoler. 60 personer ble behandlet etter utslippet..

Klartale - 02 Oct 19 kl. 10:56

Kan ha vært ulovlig samarbeid om drivstoff

Markedet for drivstoff skal etterforskes av Konkurranse-tilsynet..

NRK - 30 Dec 19 kl. 18:27

Iran tok beslag i tankskip

Den iranske revolusjonsgarden har beslaglagt et skip mistenkt for smugling av drivstoff og pågrepet 16 besetningsmedlemmer fra Malaysia, melder iransk TV. Ifølge statskanalen IRIB er det beslaglagt 1,3 millioner liter av smuglet drivstoff fra skipet..

VG - 14 Oct 19 kl. 05:27

Ecuador trekker lov om drivstoff etter massive protester

Ecuadors president og urbefolkningsledere inngikk søndag en avtale som innebærer at regjeringen vil fortsette å subsidiere drivstoff og at opptøyene stanses..

E24 - 11 Nov 19 kl. 14:53

Flyr med tonnevis av ekstra drivstoff for å spare penger – slipper ut mer CO₂

Flyselskaper laster opp med tonnevis av ekstra drivstoff der det er billigst. Det gjør det litt billigere for selskapene, men praksisen går på bekostning av miljøet..

NRK - 14 Nov 19 kl. 07:32

Lokale avgifter kan gi økt utslipp

SAS mener lokale klimaavgifter kan føre til høyere utslipp ved at flyselskaper fyller flyene med mer drivstoff enn de trenger for å betale mindre drivstoff i land med lokale særavgifter. Dette fører til høyere vekt og derav større utslipp, mener SAS..

P4 - 14 Oct 19 kl. 06:49

Ecuador trekker drivstoffavgjørelse

Myndighetene i Ecuador trekker nå avgjørelsen om å gjøre drivstoff dyrere, etter massive protester i landet. Lovendringen var en del av en gjeldsavtale med Det internasjonale pengefondet og dieselprisene økte med opptil 120 prosent og bensinprisene med 30 prosent på bare ett døgn. Sju personer er drept og over 2000 såret i opptøyene.

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 09:06

Konkurransetilsynet etterforsker drivstoffmarkedet

Konkurransetilsynet har åpnet en etterforskningssak i markedet for drivstoff..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 13:13

Cubanere må bruke hester og okser igjen

Cuba mangler drivstoff. Derfor er mange nødt til å bruke dyr for arbeid og transport..

NRK - 15 Oct 19 kl. 09:27

Klimautslippene øker med F-35

De direkte utslippene fra Forsvarets bruk av drivstoff til fly, båter og kjøretøy ligger an til å bli 33 prosent høyere i 2030 enn de var i fjor, skriver Dagsavisen. Det skyldes hovedsakelig innfasingen av det nye kampflyet F-35..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Europa kan bli rammet av terror

Det blir gode tider for terrorister i Europa hvis den internasjonalt anerkjente regjeringen i Libya faller, advarer Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan. Tyrkia støtter regjeringen i Tripolo, mens Russland støtter militsgruppen til Khalifa Haftar..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot musegift

Dyrebeskyttelsen har fått flere henvendelser om dyr som har blitt syke av musegift. Giften ble påvist hos to døde katter. Organisasjonen advarer nå mot giften, og ber folk varsle myndighetene ved forgiftning..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 1 time siden

Dømt for underslag av 5,2 mill kr

En tidligere kommuneansatt på Romerike er dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha underslått 5,2 millioner kroner fra kommunekassen. Pengene ble brukt på ferier, biler og klær. Kvinnen har erkjent delvis straffskyld, skriver Romerikes blad..

NRK - 1 time siden

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..

NRK - 1 time siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 1 time siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 2 timer siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 2 timer siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt