Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 12:21

Klartale - 27 jun 22 kl. 12:09

60 personer evakuert etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Det er ikke kjent hvorvidt de 38 personene har fått skader som følge av hendelsen.
.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Fosen, Trøndelag, Vanvikan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60 personer evakuert, etter, uhellmed , syre
NRK - 27 jun 22 kl. 11:56

38 eksponert for blanding av klor og syre

Nødetatene er på plass i Vanvikan i Trøndelag, der klor og syre har blitt blandet ved et uhell. 38 personer er blitt eksponert for dette, opplyser politiet i Trøndelag. 50-60 personer er evakuert fra stedet, som ifølge politiet er et industriområde..

NRK - 27 jun 22 kl. 13:26

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

Klartale - 27 jun 22 kl. 13:35

Ni personer til sykehus etter uhell med syre

Uhellet har skjedd på et industrianlegg på Fosen i Trøndelag. Trøndelag politidistrikt opplyste om uhellet på Vanvikan på Fosen like før klokken 12 mandag.Ni personer har blitt fraktet til sykehus.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

NRK - 01 maj 22 kl. 15:00

54 evakuert fra stålverket i Mariupol søndag

Over 50 sivile har blitt evakuert fra stålverket Azovstal i Mariupol søndag, melder Reuters. Først ble en gruppe på rundt 40 sivile evakuert til et midlertidig overnattingssted. Senere samme dag ble ytterligere 14 sivile evakuert fra stålverket, ifølge en fotograf som Reuters har på stedet.

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:44

Zelenskyj sier at mer enn 100 folk er blitt evakuert

Stålverket ved Mariupol har lenge blitt angrepet av soldater fra Russland. Både vanlige folk og soldater fra Ukraina har gjemt seg der. Stålverket heter Azovstal.

NRK - 15 jun 22 kl. 10:42

Rundt 200.000 evakuert i Kina etter kraftig regn

Kraftig regn i Kina har ført til at seks personer har omkommet, og rundt 200.000 personer har blitt evakuert denne uken. Mer enn 110.

NRK - 12 jun 22 kl. 10:18

Hauger tok sin andre Formel 2-seier

Dennis Hauger var tålmodig og kunne til slutt juble for sin andre seier i sin første sesong i Formel 2. Det ble svært dramatisk i Baku med flere uhell. Etter som at sikkerhetsbilen hadde avbrutt løpet flere ganger etter uhell og krasj, måtte løpet avsluttes på tid i stedet for runder.

NRK - 09 jun 22 kl. 13:14

17-åring pågrepet etter sannsynlig skyte-uhell på Trosterud

Politiet i Oslo har pågrepet en 17 år gammel person som er siktet for grov ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted, etter det som sannsynligvis var et skyte-uhell på Trosterud onsdag 8. juni 2022. Det skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 20 apr 22 kl. 05:05

30 personer evakuert etter brann i blokkleilighet i Oslo

Nødetatene rykket ut til en brann i en leilighet i en blokk på Løren i Oslo natt til onsdag. Beboeren i leiligheten ble gjort rede for og beboere i nærliggende leiligheter ble evakuert. Politiet har ikke informasjon som tilsier at noen ble skadd i brannen, skriver de på Twitter.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - I førrgår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com