NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 23:50

NRK - 24 nov. 20 kl. 03:25

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTNU, Universitetsavisa, TDT4100 Objektorientert

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60 NTNU-studenter, mistenkt, for, juks
Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 06:00

60 NTNU-studenter mistenkt for juks på eksamen

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset..

Aftenposten - 24 nov. 20 kl. 09:04

Flere studenter mistenkes for juks ved norske universiteter

– Man behøver ikke være Sherlock Holmes for å se at det var mye juks forrige semester, sier NTNU-professor..

NRK - 26 nov. 20 kl. 14:22

Studenter kan tvinges til oppmøte

Studenter ved Københavns Universitet tvinges til å møte opp fysisk til eksamen, melder den danske avisa Berlingske. Eksamen er fritatt forsamlingsforbudet og det vil være opp til 61 studenter i lokalene samlet. Påbudet gjelder også norske studenter..

VG - 25 nov. 20 kl. 15:22

Førsteårsstudenter risikerer utestengelse

NTNU ga studentene hjemmeeksamen i et fag hvor det er svært uvanlig. Nå er 60 av dem mistenkt for juks. – De har det knalltøft, sier studentleder..

VG - 07 jan. 21 kl. 10:57

Studenter kastet ut etter hjemmeeksamen

NTNUs klagenemnd har besluttet å utestenge rundt 15 studenter for juks i et programmeringsfag..

NRK - 10 des. 20 kl. 16:23

60 flere studenter i karantene

Om lag 60 NTNU-studenter er satt i koronakarantene. Disse kommer i tillegg til de 18 som ble meldt i går. – Antallet kan fortsette å stige, sier fungerende kommuneoverlege Elisabeth Kimbel til Universitetsavisa..

NRK - Igår: 17:35

NTNU ber studenter teste seg

Studenter som har besøkt de ti kommunene med nye, strenge koronatiltak, eller har hatt besøk derfra, må teste negativt for korona to ganger før de får oppholde seg på NTNUs områder. Vedtaket gjelder studiestedene Trondheim, Ålesund og Gjøvik..

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:37

LO krever krisetiltak for studenter

LO etterlyser økonomisk støtte til permitterte og arbeidsløse studenter som har mista deltidsjobben og store delar av inntekta under koronakrisa. LO frykter at mange studenter ikke vil få råd til å fullføre utdanningen, skriver FriFagbevegelse..

NRK - 26 nov. 20 kl. 09:23

Flertallet av studenter mer ensomme

Tre av fem norske studenter har følt seg mer ensomme etter koronautbruddet i mars, ifølge en undersøkelse utført av Sentio. Undersøkelsen, der 1.000 studenter har svart, er gjennomført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon (NSO)..

NRK - 02 jan. 21 kl. 22:30

Ber studenter bli hjemme

Det blir ikke fysisk undervisning på studiestedene før 18. januar, har regjeringen bestemt. De ber derfor studenter vente med å reise tilbake fra juleferie.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drammens-politiet stenger ikke

Politiet i Drammen varslet ved en feil at publikumssenteret for pass, forvaltning og utlending skulle stenges mandag. – Det er normal drift inntil videre, sier leder ved Stab for kommunikasjon i Sørøst politidistrikt, Anne Malm Monstad til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Biden og Macron enige om klima

USAs president Joe Biden og hans franske kollega Emmanuel Macron er enige om tiltak mot klimaendringer og kampen mot koronapandemien. De to hadde søndag sin første samtale på telefon siden Biden ble innsatt..

NRK - 15 minutter siden

Regjeringen fraråder hytteturer

Innbyggerne i de 25 Østlands-kommunene som er rammet av nye, strenge koronatiltak, blir bedt om å unngå hytteturer. Det å reise til fritidsbolig utenfor egen kommune, er å anse som en unødvendig reise. De som allerede er på hytta, blir ikke bedt om å dra hjem, men de bør ikke ha besøk..

NRK - 30 minutter siden

155 pågrepet i opptøyer i Nederland

Politiet i Eindhoven har arrestert 55 mennesker etter voldsomme protester mot portforbudet som er innført i landet. I hovedstaden Amsterdam er over 100 arrestert, opplyser politiet. Volden omtales som den verste som har rammet Nederland hittil..

NRK - 45 minutter siden

Sousa mot attval i Portugal

Sitjande president Marcelo Rebelo de Sousa ser ut til å ha sigra i presidentvalet i Portugal. Valdagsmålingar tyder på at han får 57–62 prosents oppslutning, noko som vil gi han fem nye år i presidentpalasset i Lisboa..

NRK - 45 minutter siden

Sousa mot gjenvalg i Portugal

Sittende president Marcelo Rebelo de Sousa ser ut til å ha seiret i presidentvalget i Portugal. Valgdagsmålinger tyder på at han får 57–62 prosents oppslutning, noe som vil gi ham fem nye år i presiddentpalasset i Lisboa..

NRK - 45 minutter siden

Biden forsvarer papirløse ungdommer

President Joe Biden sier på Twitter at de såkalte «Dreamers», det vil si innvandrere som kom ulovlig til USA som barn, er amerikanere, og at de har en støttespiller i ham. Derfor har jeg forsterket beskyttelsen som ligger i DACA-reglene, skriver Biden på Twitter..

NRK - 1 time siden

Advarer mot falske kjeksselgere

Politiet i Oslo advarer beboere i Kværnerdalen om at beboere er oppsøkt av personer som utgir seg for å selge kjekt for Vålerenga idrettslag. En beboer er utsatt for vold og er frastjålet mobilen. Politiet ber om tips, skriver de på Twitter..

NRK - 1 time siden

Solberg: – Kan bli hardere tiltak

Statsminister Erna Solberg varsler mye hardere tiltak hvis myndighetenei mister kontroll på spredningen av det muterte koronaviruset, skriver VG. – Den tredje bølgen har en mye brattere smittekurve enn de foregående bølgene. I mange land er det nok i stor grad forårsaket av det muterte viruset, sier hun.

NRK - 1 time siden

Gjenåpner Vinmonopolet

Stengte Vinmonopolet-butikker i Oslo-regionen førte lørdag til høyt kundetrykk og lange køer i nabokommuner. Nå snur norske helsemyndigheter, etter påtrykk fra ordførere, for å få ned mobiliteten og minske smittefaren...


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt