VG > Sport

Saturday, 28 May, 09:54

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Jacobsens bror døde brått

Det er med sorg det norske langrennsmiljøet fredag mottok budskapet om at Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) bror er død..
Les mer på VG


Les mer om:
Astrid Uhrenholdt Jacobsens

Dele artikeln

1684 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacobsens, bror, døde, brått
VG - 12 Feb 14 kl. 17:35

- Ikke riktig å vise sorg under konkurransen

SOTSJI/OSLO (VG) Langrennsjentene fikk reprimande fra IOC på grunn av sørgebånd-markeringen etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror gikk bort fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 09:00

Utøverne får psykologhjelp etter bortgangen til Jacobsens bror

SOTSJI (VG) Landslagssjef Vidar Løfshus sier at flere i landslaget har fått psykologoppfølging etter bortgangen til Astrid Uhrenholdt Jacobsen..

Hegnar.no - 08 Feb 14 kl. 10:20

Psykologhjelp til langrennslaget

Flere av Norges langrennsløpere i OL har fått oppfølging av psykolog etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror døde plutselig fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 14:07

Pappa Johaug: - Therese fikk seg en knekk

SOTSJI (VG) Therese Johaug (25) er sterkt preget etter dødsfallet til Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror. De var nære venner, forteller pappa Thorvall Johaug..

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Astrid Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) har mistet sin kjære bror og treningskamerat..

P4 - 07 Feb 14 kl. 20:26

Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror er død. Det skriver Olympiatoppen i en pressemelding. Ifølge meldingen døde broren uventet.

NRK - 17 Aug 15 kl. 12:47

Drapssiktet bror kjent utilregnelig

En 26 år gammel polsk mann som er siktet for drapet på sin eldre bror på Haslum i Bærum i april, er kjent utilregnelig, skriver Budstikka. Den polske håndverkeren angrep sin bror på en byggeplass på Haslum 22. april..

NRK - 14 Nov 15 kl. 23:10

Far og bror av mistenkt pågrepet

Far og bror av en av de mistenke Paris-terroristene er tatt i varetekt av fransk politi, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 19 Sep 14 kl. 20:33

Politiet: - Svært alvorlig for broren til siktede

Tenåringen som er siktet for drapsforsøk på både far og bror, har i dag forklart seg om hendelsen. Samtidig ligger far og bror skadet på sykehuset..

DN - 27 Apr 15 kl. 21:54

Bror mot bror i milliardsøksmål

Brødrene Christian (61) og Thomas Michelet (55) er advokater for hver sin klient i rettssaken om Gassled. I potten ligger 15 milliarder kroner..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Tror ikke ny landslagstrener sørger over Zlatan-exit

Ryktene rundt Zlatan Ibrahimovic' klubbfremtid fortsetter med full styrke. Landslagsfremtiden er ifølge en svensk avis spikret: Superstjernen gir seg etter EM i Frankrike i sommer..

VG - 1 time siden

Forbannelsen Real må bryte

Real Madrid står foran to store utfordringer i kveldens Champions League-finale. Ikke bare å slå kompakte Atlético Madrid, men også å bryte Milano-forbannelsen..

VG - 1 time siden

Grodås: – Aldri hatt bedre keepere

BRAGA (VG) Erik Thorstvedt, Frode Grodås og Thomas Myhre kan bare gå og legge seg. Vi har aldri hatt bedre keepere på et norsk fotballandslag enn nå..

VG - 11 timer siden

Rashford (18) scoret etter to minutter og 20 sekunder i England-debuten

(England - Australia 2-1) For fire måneder siden var det omtrent ingen som hadde hørt om Manchester United-talentet Marcus Rashford (18). Nå blir det vanskelig for landslagssjef Roy Hodgson å ikke ta ham med i Englands EM-tropp..

VG - 11 timer siden

Bislett-stjerne starter mot fem doping-tatte

Andre De Grasse (21) vil være en av de største stjernene på Bislett om to uker. Lørdag starter Canadas VM-bronsevinner på 100 meter i Diamond League mot fem tidligere dopingtatte sprintere..

VG - 11 timer siden

Olsbu med norsk banker på Solvalla

VGs travekspert Anders Olsbu lanserer norske Global Republic som sin banker i den norsk-svenske V75-omgangen på Solvalla med 60 millioner kroner i premiepotten..

VG - 12 timer siden

Thorkildsen forklarer skjegget som overrasket alle: – Latskap

ULLEVAAL (VG) Andreas Thorkildsen (34) syns det er kjedelig å barbere seg, men gleder seg til «sommerjobben» som TV 2-ekspert..

VG - 12 timer siden

Groningen har tilbudt Yttergård Jenssen kontrakt

BRAGA (VG) Ruben Yttergård Jenssen (28) blir trolig Stefan Johansens midtbanemakker mot Portugal. Etter landslagssamlingen må han bestemme seg for hvor fremtiden som klubbspiller ligger..

VG - 14 timer siden

Inge Andersen hevder han og NIF-toppene ikke har «noen ekstravagante reiser»

MARIENLYST/OSLO (VG) Inge Andersen (52) forstår at folk reagerer på Norway House-millionene i Sotsji, han har ikke vurdert sin stilling som generalsekretær – og mener Norges Idrettsforbund har «usedvanlig god åpenhet»..

VG - 13 timer siden

Glovarm Zidane om Ronaldo: – Man glemmer smerte i en finale

MILANO/OSLO (VG) Et døgn før Champions League-finalen forsikret Zinedine Zidane at Cristiano Ronaldo (31) er klar for kamp. Og fortalte også at eks-trener Carlo Ancelotti er en inspirasjon inn mot finalereprisen mot Atlético..

Dele artikeln

1684 Delningar
| DeleNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt