VG > Sport

Thursday, 28 May, 09:40

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Jacobsens bror døde brått

Det er med sorg det norske langrennsmiljøet fredag mottok budskapet om at Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) bror er død..
Les mer på VG


Les mer om:
Astrid Uhrenholdt Jacobsens

Dele artikeln

1684 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacobsens, bror, døde, brått
VG - 12 Feb 14 kl. 17:35

- Ikke riktig å vise sorg under konkurransen

SOTSJI/OSLO (VG) Langrennsjentene fikk reprimande fra IOC på grunn av sørgebånd-markeringen etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror gikk bort fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 09:00

Utøverne får psykologhjelp etter bortgangen til Jacobsens bror

SOTSJI (VG) Landslagssjef Vidar Løfshus sier at flere i landslaget har fått psykologoppfølging etter bortgangen til Astrid Uhrenholdt Jacobsen..

Hegnar.no - 08 Feb 14 kl. 10:20

Psykologhjelp til langrennslaget

Flere av Norges langrennsløpere i OL har fått oppfølging av psykolog etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror døde plutselig fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 14:07

Pappa Johaug: - Therese fikk seg en knekk

SOTSJI (VG) Therese Johaug (25) er sterkt preget etter dødsfallet til Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror. De var nære venner, forteller pappa Thorvall Johaug..

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Astrid Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) har mistet sin kjære bror og treningskamerat..

P4 - 07 Feb 14 kl. 20:26

Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror er død. Det skriver Olympiatoppen i en pressemelding. Ifølge meldingen døde broren uventet.

VG - 19 Sep 14 kl. 20:33

Politiet: - Svært alvorlig for broren til siktede

Tenåringen som er siktet for drapsforsøk på både far og bror, har i dag forklart seg om hendelsen. Samtidig ligger far og bror skadet på sykehuset..

DN - 27 Apr 15 kl. 21:54

Bror mot bror i milliardsøksmål

Brødrene Christian (61) og Thomas Michelet (55) er advokater for hver sin klient i rettssaken om Gassled. I potten ligger 15 milliarder kroner..

Aftenposten - 07 May 14 kl. 21:27

Å måtte beskytte en bror

Likestillings- og diskrimineringsombudet slo nettopp fast at min bror Stian, som har Downs syndrom, ble utsatt for diskriminering da Norwegian nektet ham å fly med dem..

VG - 19 Sep 14 kl. 19:42

Gutten spilte kamp timer før han ble siktet for drapsførsøk på far og bror

Idrettslaget er i sjokk etter at tenåringen ble pågrepet og siktet for drapsforsøk på sin egen far og bror, like før klokken åtte fredag morgen..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Endelig kan Høgmo velge formspisser

Da Norge skulle møte Kroatia i mars var det «spisskrise». Nå kan landslagstrener Per-Mathias Høgmo glede seg over at en rekke norske spisser har funnet formen på klubblaget..

VG - 8 timer siden

Hallén: Flaut å være en del av FIFA-systemet

ZÜRICH (VG) Fotballpresident Yngve Hallén (47) sier det er flaut å være en del av FIFA-systemet. Samtidig tar han et oppgjør med Norges egen innsats i fotballorganisasjonen..

VG - 10 timer siden

Sevilla vant Europa League igjen

(Dnipro-Sevilla 2-3) Kroaten Nikola Kalinic (27) steg til værs og ga Dnipro et tidlig og godt startgrep i Europa League-finalen - men colombianeren Carlos Bacca (28) sørget for at tittelforsvarer Sevilla innfridde favorittstempelet..

VG - 14 timer siden

Norling sparket - assistenten tar over

OSLO/BERGEN (VG) Rikard Norling (43) er ferdig som Brann-trener. Allerede i Levanger i formiddag ga Branns sportssjef svensken beskjed om at det gikk mot slutten..

VG - 14 timer siden

BT: Norling sparket - Robert Hauge tar over

OSLO/BERGEN (VG) Brann-styret skulle etter planen møtes torsdag for å diskutere trener Rikard Norlings (43) fremtid, men møtet er fremskyndet til i kveld og svensken tror selv han får sparken..

VG - 13 timer siden

UEFA krever utsettelse av FIFA-valg

Den europeiske fotballorganisasjonen UEFA mener at valget av FIFA-president må utsettes. Dermed kommer Sepp Blatter under enda sterkere press..

VG - 13 timer siden

Blatter hyllet arresterte FIFA-topper

Det er bare en drøy måned siden FIFA-president Sepp Blatter (79) mente Jeffrey Webb (50) var en ledestjerne i fotballverdenen. I dag ble Webb arrestert av sveitsisk politi..

VG - 13 timer siden

Ezinne i superfelt på Bislett

Ezinne Okparaebo (27) vil legge inn toppformen til VM i høst, men utelukker ikke at hun kan klinke til med en topptid i kjølvannet av sprintdronning Veronica Campbell-Brown (33) og supertstartfeltet på Bislett 11. juni..

VG - 14 timer siden

Norlings fremtid diskuteres i fremskyndet styremøte

Brann-styret skulle etter planen møtes torsdag for å diskutere trener Rikard Norlings (43) fremtid, men møtet er fremskyndet til i kveld og svensken tror selv han får sparken..

VG - 16 timer siden

Lihaug klar for ny helnorsk duell i bokseringen

Tim-Robin Lihaug (22) og Arnse Ernstsen (24) kan havne i en helnorsk duell på «Nordic Fight Night»-stevnet i København 20. juni..

Dele artikeln

1684 Delningar
| DeleNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Rekommendert

Om du är aktiv og kommenterer og delar artiklar kommer dine favoriter opp här:
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt