VG > Sport

Wednesday, 29 June, 00:10

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Jacobsens bror døde brått

Det er med sorg det norske langrennsmiljøet fredag mottok budskapet om at Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) bror er død..
Les mer på VG


Les mer om:
Astrid Uhrenholdt Jacobsens

Dele artikeln

1684 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jacobsens, bror, døde, brått
VG - 12 Feb 14 kl. 17:35

- Ikke riktig å vise sorg under konkurransen

SOTSJI/OSLO (VG) Langrennsjentene fikk reprimande fra IOC på grunn av sørgebånd-markeringen etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror gikk bort fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 09:00

Utøverne får psykologhjelp etter bortgangen til Jacobsens bror

SOTSJI (VG) Landslagssjef Vidar Løfshus sier at flere i landslaget har fått psykologoppfølging etter bortgangen til Astrid Uhrenholdt Jacobsen..

Hegnar.no - 08 Feb 14 kl. 10:20

Psykologhjelp til langrennslaget

Flere av Norges langrennsløpere i OL har fått oppfølging av psykolog etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror døde plutselig fredag..

VG - 08 Feb 14 kl. 14:07

Pappa Johaug: - Therese fikk seg en knekk

SOTSJI (VG) Therese Johaug (25) er sterkt preget etter dødsfallet til Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror. De var nære venner, forteller pappa Thorvall Johaug..

VG - 07 Feb 14 kl. 19:46

Astrid Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens (26) har mistet sin kjære bror og treningskamerat..

P4 - 07 Feb 14 kl. 20:26

Uhrenholdt Jacobsen mistet broren

Astrid Uhrenholdt Jacobsens bror er død. Det skriver Olympiatoppen i en pressemelding. Ifølge meldingen døde broren uventet.

NRK - 17 Aug 15 kl. 12:47

Drapssiktet bror kjent utilregnelig

En 26 år gammel polsk mann som er siktet for drapet på sin eldre bror på Haslum i Bærum i april, er kjent utilregnelig, skriver Budstikka. Den polske håndverkeren angrep sin bror på en byggeplass på Haslum 22. april..

NRK - 14 Nov 15 kl. 23:10

Far og bror av mistenkt pågrepet

Far og bror av en av de mistenke Paris-terroristene er tatt i varetekt av fransk politi, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 19 Sep 14 kl. 20:33

Politiet: - Svært alvorlig for broren til siktede

Tenåringen som er siktet for drapsforsøk på både far og bror, har i dag forklart seg om hendelsen. Samtidig ligger far og bror skadet på sykehuset..

DN - 27 Apr 15 kl. 21:54

Bror mot bror i milliardsøksmål

Brødrene Christian (61) og Thomas Michelet (55) er advokater for hver sin klient i rettssaken om Gassled. I potten ligger 15 milliarder kroner..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Idrettsforbundet satte ned foten for Eggen-foredrag

RØA (VG) Da ni erfarne idrettsledere skulle møte Norges Idrettsforbund (NIF) for å diskutere utfordringer i norsk idrett, ønsket de at Nils Arne Eggen skulle snakke om åpenhet og omdømme. Det var helt uaktuelt for NIF..

VG - 2 timer siden

Idretten trenger MER krangling

RØA (VG) Noe må gjøres med debattklimaet i norsk idrett. For toppledelsen bør det være ett mantra som gjelder fremover: Gjør døren høy – gjør porten vid..

VG - 3 timer siden

Liverpool-legenden Hamann: – England har middelmådig liga med overbetalte spillere

Dietmar Hamann (42) er nådeløs mot engelsk fotball etter landslagets EM-fiasko. Den tidligere Liverpool-stjernen mener hovedproblemet er pengesløseriet i Premier League – og overvurderte spillere..

VG - 5 timer siden

Wozniacki ut av Wimbledon i første runde

Marerittåret for Caroline Wozniacki (25) fikk ingen ende Wimbledon. Dansken røk ut i første runde mot russiske Svetlana Kuznetsova (31)..

VG - 5 timer siden

Island-profil om norsk treningskultur: – Det var et stort sjokk

NICE (VG) Birkir Bjarnason (28) snakker like godt norsk som islandsk, men han snakker ikke like varmt om den norske fotballutdannelsen som den islandske..

VG - 6 timer siden

Sky Sports: Hevder Hodgson mistet garderoben under EM

Sjokktapet mot Island blir dagen derpå beskrevet som en av Englands mørkeste dager på fotballbanen. Ifølge britiske Sky Sports mistet de engelske veteranene i troppen tilliten til trener Roy Hodgson i EM..

VG - 5 timer siden

Murray og Williams greit videre i Wimbledon

Både verdensener Serena Williams og hjemmehåpet Andy Murray tok seg enkelt videre fra første runde i Wimbledon tirsdag..

VG - 6 timer siden

Sky Sports: Hevder Hogdson mistet garderoben under EM

Sjokktapet mot Island blir dagen derpå beskrevet som en av Englands mørkeste dager på fotballbanen. Ifølge britiske Sky Sports mistet de engelske veteranene i troppen tilliten til trener Roy Hogdson underveis i mesterskapet..

VG - 7 timer siden

IOC-medlem: Golf fortjener ikke OL-plassen

Verdensener Jason Day (28) er den siste i en lang rekke stjernespillere som har trukket seg fra golfturneringen i Rio. IOC-medlem Barry Maister (68) mener sporten ikke burde fått lov til å gjøre comeback i OL..

VG - 8 timer siden

Fotballekspert garanterer masse Spania-forandringer

SAINT-DENIS (VG) De satset på stammen av den gamle gullgenerasjonen og mislyktes igjen. Nå blir det trolig det aller meste skiftet ut på Spania til VM i Russland om to år..

Dele artikeln

1684 Delningar
| DeleNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt