NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:50

600 evakuert fra IS-okkupert område

Over 600 personer, de fleste kvinner og barn, ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Evakueringen skjedde samme dag som den USA-ledede koalisjonen avfyrte over 20 missiler mot det IS-okkuperte området..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, syria, SOHR, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 600, evakuertfra , IS-okkupert, område
Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 00:03

SOHR: 600 evakuert fra IS-okkupert område øst i Syria

Over 600 personer ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge SOHR. USA-støttede styrker forbereder seg på et siste angrep i området..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:50

1,7 millioner orkan-evakuert

Mer enn 10 millioner mennesker bor i områdene i Nord- og Sør-Carolina og Virginia hvor det er sendt ut stormvarsel. Allerede er rundt 1,7 millioner i de mest utsatte områdene i Nord-Caroline, Sør-Carolina og Virginia evakuert..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 14:25

Industriområde ble evakuert på grunn av gasslekkasje

Et område ved Øra i Fredrikstad ble torsdag evakuert som følge av en gasslekkasje, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Jan 19 kl. 10:45

Fengsel i Stockholm evakuert

Deler av et arresthus på Kungsholmen i Stockholm er evakuert på grunn av en mistenkelig pakke, som nå skal undersøkes av bombeeksperter. – Et område rundt fengselet er sperret av, sier politiets talsperson Anders Bryngelsson til TT..

NRK - 22 Sep 18 kl. 06:53

Fire evakuert fra grunnstøtt båt

Et mannskapet på fire er evakuert av redningshelikopter fra en fraktebåt ved Linesøya i Nord-Trøndelag. Fartøyet grunnstøtte i 05-tiden og tok inn vann. Det er dårlig vær og sterk vind fra vest i området, melder Hovedredningssentralen på Twitter..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 14:25

Gasslekkasje i Fredrikstad - industriområde evakuert

Et område ved Øra i Fredrikstad er evakuert som følge av en gasslekkasje, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Oct 18 kl. 03:09

77 personer evakuert i Skjåk

77 personer var evakuert i Skjåk i 01-30-tida, opplyser politiet i Innlandet til Gudbrandsdølen Dagningen. De evakuerte bor hos familie og venner, eller på hoteller og turistsenter i området. Politiet patruljerer fleire stader nord i Gudbrandsdalen..

NRK - 31 Dec 18 kl. 14:24

Ras i Ørsta

Fem bustader i Ørsta i Møre og Romsdal er evakuert etter eit stein eller snøras i Årsetdalen. Området er ikkje trygt og politiet bistår med evakuering. Ein geolog skal vurdere området, ifylgje politiet..

NRK - 24 Oct 18 kl. 16:16

CNN-kontor evakuert

Kontoret til CNN i New York er evakuert, skriver en CNN-journalist på Twitter. Det melder Reuters. Hele Time Warner Center-bygget er evakuert, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 11 Dec 18 kl. 01:45

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt