NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:33

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:50

600 evakuert fra IS-okkupert område

Over 600 personer, de fleste kvinner og barn, ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Evakueringen skjedde samme dag som den USA-ledede koalisjonen avfyrte over 20 missiler mot det IS-okkuperte området..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, syria, SOHR, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 600, evakuertfra , IS-okkupert, område
Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 00:03

SOHR: 600 evakuert fra IS-okkupert område øst i Syria

Over 600 personer ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge SOHR. USA-støttede styrker forbereder seg på et siste angrep i området..

Aftenposten - 14 May 19 kl. 13:00

Israelsk gladpropaganda: Lar Eurovisjonsartister danse på okkupert jord | Dag Øistein Endsjø

Er artistene, landene de representerer og EBU informert om at de er filmet på okkupert område – fremstilt som Israel?.

NRK - 20 Feb 19 kl. 12:02

Sivile evakuert frå IS-område

Minst åtte lastebilar med sivile har evakuert sivile frå det siste IS-kontrollerte området i Syria, melder AP. Det skal vere fleire kvinner og barn som no blir frakta ut frå området..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 20:00

Hvorfor selger Vinmonopolet vin fra okkupert område? | Håvard Melnæs

Er det ansvarsfraskrivelse for alle penga som er den nye oljen?.

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:50

1,7 millioner orkan-evakuert

Mer enn 10 millioner mennesker bor i områdene i Nord- og Sør-Carolina og Virginia hvor det er sendt ut stormvarsel. Allerede er rundt 1,7 millioner i de mest utsatte områdene i Nord-Caroline, Sør-Carolina og Virginia evakuert..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 14:25

Industriområde ble evakuert på grunn av gasslekkasje

Et område ved Øra i Fredrikstad ble torsdag evakuert som følge av en gasslekkasje, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Jan 19 kl. 10:45

Fengsel i Stockholm evakuert

Deler av et arresthus på Kungsholmen i Stockholm er evakuert på grunn av en mistenkelig pakke, som nå skal undersøkes av bombeeksperter. – Et område rundt fengselet er sperret av, sier politiets talsperson Anders Bryngelsson til TT..

Aftenposten - 22 Feb 19 kl. 13:57

Sivile evakueres fra siste IS-område

Både kvinner, barn og noen menn ble fredag evakuert fra IS' siste lille område øst i Syria i en kolonne med et 20-talls lastebiler..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 12:25

800.000 evakuert før syklon treffer land i India

Nesten 800.000 mennesker i den østlige delen av India er blitt evakuert fra områder i delstaten Odisha der syklonen Fani er ventet å treffe land fredag..

NRK - 22 Sep 18 kl. 06:53

Fire evakuert fra grunnstøtt båt

Et mannskapet på fire er evakuert av redningshelikopter fra en fraktebåt ved Linesøya i Nord-Trøndelag. Fartøyet grunnstøtte i 05-tiden og tok inn vann. Det er dårlig vær og sterk vind fra vest i området, melder Hovedredningssentralen på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt