NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:03

NRK - 12 Jan 19 kl. 23:50

600 evakuert fra IS-okkupert område

Over 600 personer, de fleste kvinner og barn, ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Evakueringen skjedde samme dag som den USA-ledede koalisjonen avfyrte over 20 missiler mot det IS-okkuperte området..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, syria, SOHR, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 600, evakuertfra , IS-okkupert, område
Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 00:03

SOHR: 600 evakuert fra IS-okkupert område øst i Syria

Over 600 personer ble lørdag evakuert fra et IS-okkupert område i Øst-Syria, ifølge SOHR. USA-støttede styrker forbereder seg på et siste angrep i området..

NRK - 20 Feb 19 kl. 12:02

Sivile evakuert frå IS-område

Minst åtte lastebilar med sivile har evakuert sivile frå det siste IS-kontrollerte området i Syria, melder AP. Det skal vere fleire kvinner og barn som no blir frakta ut frå området..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:50

1,7 millioner orkan-evakuert

Mer enn 10 millioner mennesker bor i områdene i Nord- og Sør-Carolina og Virginia hvor det er sendt ut stormvarsel. Allerede er rundt 1,7 millioner i de mest utsatte områdene i Nord-Caroline, Sør-Carolina og Virginia evakuert..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 14:25

Industriområde ble evakuert på grunn av gasslekkasje

Et område ved Øra i Fredrikstad ble torsdag evakuert som følge av en gasslekkasje, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Jan 19 kl. 10:45

Fengsel i Stockholm evakuert

Deler av et arresthus på Kungsholmen i Stockholm er evakuert på grunn av en mistenkelig pakke, som nå skal undersøkes av bombeeksperter. – Et område rundt fengselet er sperret av, sier politiets talsperson Anders Bryngelsson til TT..

Aftenposten - 22 Feb 19 kl. 13:57

Sivile evakueres fra siste IS-område

Både kvinner, barn og noen menn ble fredag evakuert fra IS' siste lille område øst i Syria i en kolonne med et 20-talls lastebiler..

NRK - 22 Sep 18 kl. 06:53

Fire evakuert fra grunnstøtt båt

Et mannskapet på fire er evakuert av redningshelikopter fra en fraktebåt ved Linesøya i Nord-Trøndelag. Fartøyet grunnstøtte i 05-tiden og tok inn vann. Det er dårlig vær og sterk vind fra vest i området, melder Hovedredningssentralen på Twitter..

NRK - 30 Jan 19 kl. 07:45

Fortsatt evakuert i Lofoten

Beboere i Ramberg og Skjelfjord i Lofoten var onsdag morgen fremdeles evakuert på grunn av fare for snøras etter all snøen som falt tidligere i uka. Beboerne får ikke flytte tilbake før geologer og Statens vegvesen har vurdert områdene onsdag..

Aftenposten - 27 Dec 18 kl. 14:25

Gasslekkasje i Fredrikstad - industriområde evakuert

Et område ved Øra i Fredrikstad er evakuert som følge av en gasslekkasje, melder Øst politidistrikt..

NRK - 15 Oct 18 kl. 03:09

77 personer evakuert i Skjåk

77 personer var evakuert i Skjåk i 01-30-tida, opplyser politiet i Innlandet til Gudbrandsdølen Dagningen. De evakuerte bor hos familie og venner, eller på hoteller og turistsenter i området. Politiet patruljerer fleire stader nord i Gudbrandsdalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt