NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:30

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:51

60.000 mennesker fordrevet

Over 60.000 mennesker er drevet på flukt på mindre enn en dag på grunn av Tyrkias angrep i Nord-Syria. Det melder organisasjonen Syrian Observatory for Human Rights. Mange har flyktet østover, sier organisasjonen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyrkias, Nord-Syria, Syrian Observatory, Human Rights

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 60.000, mennesker, fordrevet
NRK - 12 Sep 19 kl. 12:47

10 millioner på flukt i verden

Flere enn 10 millioner mennesker ble drevet på flukt som følge av katastrofer og konflikter mellom januar og juni, ifølge en ny rapport fra Flyktninghjelpen. De anslår at om lag 7 millioner ble internt fordrevet på grunn av naturkatastrofer..

Dagbladet - 19 Oct 19 kl. 07:16

- Norge må ta imot klimaflyktninger

Ber oljelandet Norge vise ansvar for millioner fordrevet av klimakrisen..

NRK - 09 Feb 20 kl. 23:53

902 mennesker døde av lungeviruset

Nye tall viser at over 902 mennesker er døde som følge av lungesykdommen. I tillegg er det oppdaget 2.618 nye tilfeller i Hubei-provinsen.

NRK - 09 Feb 20 kl. 23:53

900 mennesker døde av lungeviruset

Nye tall viser at over 900 mennesker er døde som følge av lungesykdommen. I tillegg er det oppdaget 2.618 nye tilfeller i Hubei-provinsen.

P4 - 08 Sep 19 kl. 09:05

- Ingen tegn på fare for mennesker

Det er ingenting som tyder på at sykdommen som har rammet en rekke hunder her i landet er farlig for mennesker. Det opplyser Folkehelseinstituttet. 23 hunder er rapportert døde etter å ha hatt blodig diaré, men årsaken er ikke kjent, og det er ikke bekreftet at det er en sammenheng.

NRK - 04 Sep 19 kl. 08:32

Fem mennesker omkom på New Zealand

Fem mennesker omkom i en bussulykke på New Zealand. Det bekrefter politiet i landet, melder Reuters. Seks mennesker ble skadet..

NRK - 29 Jan 20 kl. 00:30

131 døde av coronaviruset

Ytterligere 25 mennesker er døde etter å ha blitt smittet av coronaviruset, opplyser kinesiske myndigheter. Dermed har totalt 131 mennesker mistet livet etter virusutbruddet. Til sammen er minst 5.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 30 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 45 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt