NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:06

NRK - 05 okt. 20 kl. 19:46

56 smitta knytt til skipsverft

56 personar med tilknytning til skipsverftet Havyard i Ytre Sogn er mandag smitta av korona. Det er ein auke på 20 frå i går. 51 personar er smitta og over 500 er i karantene i den vesle kommunen Hyllestad. I nabobygda Lavik er fire personar smitta..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Havyard, Ytre Sogn, Hyllestad, Lavik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 56 smitta, knytt, til, skipsverft
NRK - 05 okt. 20 kl. 17:37

Sju nye smitta ved skipsverft

Sju nye arbeidarar ved skipsverftet Havyard i Leirvik i Sogn er stadfesta smitta av korona. Dermed er 44 arbeidarar eller nærkontaktar smitta. 39 av dei smitta bur i Hyllestad kommune, seks bur i Høyanger kommune..

NRK - 23 nov. 20 kl. 09:32

17 nye smitta i Trondheim

Fra fredag til søndag er 17 personer bekrefta smitta med koronaviruset i Trondheim. Fem av de smitta knyttes til ishockeymiljøet. Sju av de smitta har fått viruset på reiser til utlandet.

NRK - 13 okt. 20 kl. 14:26

35 smitta på same utestad

35 av smittetilfella av koronaviruset i Bergen dei siste dagane er knytt til same utestad og same kveld, opplyser Bergen kommune. Mange av dei andre smittetilfella er også knytt til utestader og private arrangement..

NRK - 03 okt. 20 kl. 18:38

Tre nye smitta i Hyllestad

Tre personar er laurdag kveld bekrefta smitta i Hyllestad kommune. Dei tre skal vera knytt til verftet Havyard, opplyser ordførar Kjell Eide. – Det er ikkje alt for gale.

NRK - 13 nov. 20 kl. 09:31

Åtte personer smitta i Trondheim

I går ble 1081 personer testa for covid-19 i Trondheim. Av de var åtte av dem positive på viruset. De smitta er 20- til 50-åra og er stort sett nærkontakter til andre som er smitta..

NRK - 03 okt. 20 kl. 13:14

Vil hjelpe Hyllestad med smitta

Bergen kommune førebur seg på å ta imot koronasmitta frå Hyllestad. Dei smitta skal bu i isolat på koronahotellet. Dei første er venta til Bergen i kveld.

NRK - 15 okt. 20 kl. 20:28

Tre koronasmitta ved sjukehus

Tre tilsette ved Hammerfest sjukehus i Finnmark er smitta med koronaviruset. Beredskapsnivået er heva til raudt. Tidlegare torsdag meldte sjukehuset om to smitta, seinare på kvelden vart altså ein tredje tilsett stadfesta smitta..

NRK - 30 okt. 20 kl. 21:24

Totalt 15 nye smitta i Bardu

Ifølge smittevernlegen i Bardu e det fredag kommet 15 positive prøvesvar. Til sammen er det dermed påvist 20 covid-19-smitta personer i kommunen. 19 er tilknytta Setermoen leir.

NRK - 09 nov. 20 kl. 09:33

22 nye smitta i Trondheim

Siden fredag er det registrert 22 nye smitta i Trondheim. Alle de smitta er fra 20-årene til 50-årene. En har moderate symptomer, mens resten har milde..

NRK - 17 des. 20 kl. 14:16

Bergen har passert 4000 smitta

Torsdag er det registrert 8 nye smittetilfelle i Bergen. Dermed er det fram til no meldt 4006 smitta innbyggarar i kommunen, ifølge tal frå Folkehelseinstituttet. Talet på smitta siste døgn var identisk med vekesnittet, og 8 færre enn dagen før..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt