NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:31

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:50

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Folkehelseinstituttet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 55 nye, tilfelleri , Oslo
NRK - 6 timer siden

106 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 106 nye koronatilfeller i Oslo. Det er mer enn dobbelt så mange som forrige døgn, da 52 tilfeller ble registrert. Nasjonalt har økningen vært på 433 nye tilfeller siste døgn.

NRK - 07 okt. 20 kl. 13:42

Liten økning i smittetilfeller

Forrige uke ble det meldt 792 tilfeller av smitte mot 786 tilfeller i uken før. Det kommer frem av FHIs ukesrapport. Det var en økning i antall meldte tilfeller siste uke i 6 fylker, mens 5 fylker meldte om færre tilfeller enn uka før..

NRK - 5 timer siden

50 nye tilfeller i Innlandet

Det er påvist 50 nye tilfeller av koronasmitte i Innlandet fylke det siste døgnet. Det sier Endre Hjelseth, sikkerhets- og beredskapssjef i Innlandet fylkeskommune. Nasjonalt har økningen vært på 433 nye tilfeller det siste døgnet..

NRK - 26 sep. 20 kl. 10:55

Koronasituasjonen i Drammen

Det er påvist 12 nye tilfeller av koronasmitte i Drammen. Til nå denne uka er det registrert 27 nye tilfeller. I forrige uke var det registrert 24 tilfeller.

P4 - 29 sep. 20 kl. 07:42

44 nye smittede i Oslo

Etter tre dager med nedgang, har smittetallet steget igjen i Oslo siste døgn. 44 nye tilfeller er da registrert. Det er elleve flere enn døgnet før.

NRK - 22 okt. 20 kl. 07:23

60 nye smittetilfeller i Oslo

I løpet av det siste døgnet er det registrert 60 nye smittetilfeller i Oslo. Det viser Oslo kommunes oversikt. I går ble 42 nye tilfeller påvist i hovedstaden.

P4 - 27 sep. 20 kl. 08:37

Smittetall ned for andre dag på rad

For andre dag på rad er smittetallene i Oslo på vei ned. Det er registrert 37 tilfeller det siste døgnet. Det er 15 færre tilfeller enn dagen før, og 22 færre tilfeller enn tallene som ble oppgitt torsdag.

P4 - 18 sep. 20 kl. 05:22

146 nye smittede

Det siste døgnet er det registrert 146 nye tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser tallene fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. De er en økning fra døgnet før, da det ble meldt inn 105 nye tilfeller.

NRK - 29 sep. 20 kl. 17:22

7143 nye smittede i Storbritannia

I løpet av det siste døgnet har Storbritannia registrert 7143 nye tilfeller av koronavirus i landet, melder Reuters. Det er over 3000 flere enn dagen før, da det ble registrert 4044 nye smittetilfeller. Over 430.

NRK - 29 sep. 20 kl. 20:28

Over 8000 nye tilfeller i Frankrike

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 8051 nye tilfeller av koronasmitte i Frankrike, melder Reuters. Det er nesten dobbelt så mange som i går, da det ble registrert 4070 nye smittetilfeller. Over 540.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Oppholdsforbudet i anleggsområdet vindkraftsanlegget ved Nessadalen på Frøya forlenges ut året. Det skriver politiet i en pressemelding. Forbudet ble innført 19.

NRK - 45 minutter siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..

NRK - 1 time siden

51 personer innlagt for covid-19

51 personer er tirsdag innlagt på norske sykehus for covid-19. Det er tre færre enn i går, viser Helsedirektoratets oversikt. Tre personer behandles med respirator, like mange for tredje dag på rad..

NRK - 1 time siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 1 time siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 1 time siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 1 time siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 1 time siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 1 time siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 1 time siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt