P4 > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 23:12

P4 - 19 sep. 20 kl. 09:53

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet.
Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK.
Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.
Kommunen vurderer å innføre strengere tiltak, men det er ikke kjent hva det kan være.
Oslo kommune sa i går at de er bekymret, men har kontroll..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Folkehelseinsituttet, NRK, Espen Nakstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 55 nye, smittedei , Oslo
P4 - 14 okt. 20 kl. 14:17

19 nye smittede i Bergen

Det er registrert 19 nye smittede i Bergen i dag. Det er litt lavere enn de to siste dagene. 15 av de 19 er i aldersgruppen 20 til 29 år, og to av de smittede har ikke kjent smittevei, opplyser Bergen kommune.

NRK - 14 okt. 20 kl. 14:15

19 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 19 nye koronasmittede i Bergen, viser tall fra kommunen. Bortsett fra to har alle kjent smittevei. Én er smittet i utlandet.

NRK - 12 okt. 20 kl. 07:30

21 nye smittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er en halvering fra dagen før, som var 42. Samtlige bydeler er røde med over 20 smittede per 100 000 innbyggere.

NRK - 17 okt. 20 kl. 07:25

43 nye smittede i Oslo

Det er registrert 43 nye smittede i Oslo det siste døgnet, viser tall fra kommunen. Det er 25 færre enn torsdag. Flest tilfeller per 100.

P4 - 04 okt. 20 kl. 09:32

36 smittede i Oslo

36 nye tilfeller av koronasmitte er registrert i Oslo siste døgn. Det er fem færre enn i går. Antall registrerte smittede i hovedstaden er 592 de siste 14 dagene, ifølge statistikk fra helseetaten i Oslo kommune.

NRK - 26 sep. 20 kl. 14:49

Åtte nye smittede i Bergen

Det er registrert åtte nye smittede i Bergen siden fredag morgen. Det opplyser kommunen i en pressemelding lørdag ettermiddag. De smittede er fra 9 til 41 år.

NRK - 28 sep. 20 kl. 14:06

Åtte nye smittede i Bergen

Det er registrert åtte nye koronasmittede i Bergen siste døgn, melder kommunen. De smittede er fra fem til 82 år, og alle har kjent smittevei. Blant de smittede er én skoleelev, ett barnehagebarn, tre studenter og én importsmitte fra utlandet..

NRK - 30 sep. 20 kl. 14:06

Tre nye smittede i Bergen

Bergen har fått tre nye smittetilfeller fra tirsdag til onsdag. Det viser dagens tall fra Bergen kommune. Dette er det laveste siden 20.

NRK - I førrgår: 09:32

Fire nye smittede i Trondheim

I Trondheim har fire nye smittetilfeller av koronaviruset blitt oppdaget siste døgn. Det opplyser kommunen. Flere av de smittede, som er i 20- og 30-årene, er smittet etter å ha vært på utenlandsreise i et rødt land.

NRK - I førrgår: 14:07

18 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det meldt om 18 nye registrerte tilfeller av koronav i Bergen, det samme som i går. Én av de smittede er innsatt i Bjørgvin fengsel. Kommunen melder også at fire av de smittede har ukjent smittevei..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Etterforsker ikke Røkke

Politiet kommer ikke til å etterforske Kjell Inge Røkke for påstått torpedovirksomhet. Det skriver Nettavisen. Torpedoen Jan Erik Iversen har hevdet at han hadde tatt på seg flere oppdrag for milliardæren.

P4 - 1 time siden

Al-Qaida-leder drept

En av lederne i terrorgruppen al-Qaida er drept i Afghanistan. Abu Muhsin al-Masri ble drept i en aksjon i Ghazni-provinsen, opplyser den afghanske sikkerhetstjenesten NDS. Han er blitt hevdet å være terrorgruppens nestkommanderende og er på FBIs liste over de mest etterlyste terrorister i verden.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Sandefjord

To personer skal være knivstukket etter at flere ungdommer slåss i Sandefjord i kveld. Skadeomfanget er uklart, opplyser politiet i Sør-Øst til VG. Ytterligere to personer fikk skader i ansiktet i masseslagsmålet.

P4 - 2 timer siden

Hansson trekker seg

MDGs Rasmus Hansson trekker seg fra nominasjonsprosessen i Oslo og stiller ikke som kandidat til stortingsvalget neste år. Det skriver han på sin Facebook-side i kveld. Hansson begrunner valget med at han ikke ble innstilt på en sikker andreplass..

P4 - 2 timer siden

Nytt Haaland-mål

Erling Braut Haaland scoret nok et mål da Borussia Dortmund vant derbyet mot Schalke, 3-0 i kveld. Etter 61 minutter ble nordmannen spilt gjennom av Jadon Sancho og chippet ballen over Schalkes keeper. Og det var som bestilt fortalte Haaland etter kampen..

P4 - 3 timer siden

Politiet beklager

Politiet beklager nå egen oppførsel etter at de refset en mann som hengte opp plakater med Muhammed-karikatur i Kongsberg i dag. Det skriver Aftenposten. Mannen fikk beskjed om å fjerne plakatene fordi de hadde et innhold mange kunne bli krenket av.

P4 - 4 timer siden

Brann ved skole i Tromsdalen

Det brenner nå kraftig i en bygning ved en skole i Tromsdalen i kveld. Røyken fra brannen kan merkes over store deler av byen, skriver Nordlys. Politiet ber beboere i området om å holde vinduer lukket.

P4 - 4 timer siden

Mange drept i Kabul

Minst 18 personer skal være drept i en eksplosjon ved en utdanningsinstitusjon i Afghanistans hovedstad Kabul. Det melder landets helsedepartementet. En selvmordsbomber skal ha forsøkt å komme seg inn i bygningen, men utløste bomben utenfor da vedkommende ble avslørt.

P4 - 5 timer siden

Koronasmitte på meieri

Det har nå brutt ut koronasmitte på Norges største meieri. 15 personer må nå i karantene etter at en person ansatt ved Tines meieri på Jæren har fått påvist smitte. Meieriet er nå i dialog med kommuneoverlegen om smittesporing, skriver Nationen.

P4 - 5 timer siden

Nedgang i smittede i Danmark

Det har vært en nedgang i antall nye koronasmittede i Danmark siste døgn. 789 personer har testet positivt, mot rekordhøye 859 som ble meldt i går. Danmark strammet da kraftig inn på koronatiltakene, og det ble innført påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt