NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:43

NRK - 26 Mar 20 kl. 02:34

55.000 eksportjobber kan ryke

Dersom koronakrisen fortsetter fram til høsten og verdensøkonomien faller, kan en konkursbølge i norsk eksportnæring føre til 55.000 tapte arbeidsplasser. Det hevder en fersk rapport fra Menon analyse, utført for Eksportkreditt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Menon, Eksportkreditt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 55.000, eksportjobberkan , ryke
P4 - 25 Mar 20 kl. 21:05

55.000 eksportjobber kan forsvinne

Ifølge en ny rapport kan 55.000 miste jobben i eksportnæringen i Norge i år. Dersom koronapandemien treukker ut i tid, og fortsetter frem til høsten, vil en konkursbølge slå inn over norsk eksportnæring, ifølge rapporten Menon analyse har laget for Eksportkreditt.

P4 - 23 Jan 20 kl. 05:56

Kan få tidenes varmeste januar

Oslo kan få tidenes varmeste januar. Snittemperaturen i hovedstaden så langt denne måneden er 2,9 grader, det er sju grader varmere enn normalen. Den gamle januar-rekorden er på 2,4 grader i snitt, og den ser altså ut til å ryke, skriver Dagsavisen.

P4 - 04 Feb 20 kl. 05:22

Frp frykter symbolseire kan ryke

Fremskrittspartiet frykter at flere viktige seire de fikk gjennomslag for i regjeringen nå kan ryke. Blant annet frykter partiet at saker som 120 kilometer fartsgrense, begrenset bruk av automatisk fartsmåling og skattefradrag på bompenger ikke vil bli fulgt opp nå som de er ute av regjering. Det sier Bård Hoksrud til Aftenposten.

Dagbladet - 04 Dec 19 kl. 21:55

- Jeg fikk en AK-47 i ansiktet

Programleder Leo Ajkic har sett krig på nært hold. Nå etterlyser han flere forbilder - og forbereder seg på at karrieren kan ryke når som helst..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 20:00

Kan bli vraket fra Touren: – Jeg betaler for gamblingen

Didrik Tønseth er forberedt på at sesongens store mål på hjemmebane kan ryke..

Dagbladet - 19 Jan 20 kl. 20:39

Frykter seiere ryker med Frexit

Rusreformen kan ryke med regjeringen, frykter Unge Venstre. Og Anniken Hauglie skjebne som statsråd vil være enda mindre trygg..

VG - 10 Mar 20 kl. 20:23

Nå kan også skiskytterfesten i Kollen ryke: – Forferdelig trist

Skiskytternes verdenscupavslutning i Holmenkollen neste uke kan bli avlyst..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 06:33

Viken kan ryke med Frp i opposisjon

Med Fremskrittspartiet tilbake i Stortinget kan det nye gigantfylket Viken bli historie allerede før 2021..

VG - 20 Dec 19 kl. 13:23

Her er julens store testvinnere - og tapere ...

Usikker på hva du skal velge i forbrukerjungelen rett før jul? VG+ har gjort jobben for deg - så slipper du å ryke på bomkjøpene!.

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 06:49

Elleve vindkraftkonsesjoner kan bli inndratt

Minst 11 av 50 vindkraftprosjekt kan ryke fordi utbyggerne ikke har sendt inn de rette papirene i tide til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann skadd etter mulig knivstikking

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål med etter en mulig knivstikking i en leilighet i Oslo. To personer avhøres av politiet, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Hardt skadet etter knivstikking

Politiet har natt til fredag rykket ut til en adresse i Oslo etter melding om en voldshendelse. Her har politiet fått kontroll på tre personer. – En person er hardt skadet, etter det som formentlig er en knivstikking, opplyser politiet til VG..

NRK - 45 minutter siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 1 time siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 2 timer siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt