NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:50

NRK - 02 Nov 19 kl. 10:42

54 drept i terrorangrep i Mali

54 mennesker er drept i et terrorangrep mot en militærbase i Nord-Mali, ifølge myndighetene i landet. Talsperson Yaya Sangare sier angrepet ble utført av islamistiske terrorister. Flere soldater har mistet livet i liknende angrep den siste tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Mali, Yaya Sangare, Mali

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 54 drepti , terrorangrepi , Mali
NRK - 01 Oct 19 kl. 18:52

16 drept i terrorangrep i Mali

Myndighetene i Mali sier minst 16 personer, inkludert to sivile, er drept i et terrorangrep i sentrale Mali nær grensen til Burkina Faso. Jihadistgruppen Ansarul Islam skal ha angrepet to militærbaser i Boulikessi natt til mandag.

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 19:39

16 drept i terrorangrep i Mali

Offisielle kilder oppgir at minst 16 personer, inkludert to sivile, er drept i et terrorangrep i sentrale Mali nær grensen til Burkina Faso..

NRK - 26 Jan 20 kl. 12:47

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 02 Nov 19 kl. 01:07

53 soldater drept i terrorangrep

Dødstallet stiger etter et angrep mot en militærbase nordøst i Mali fredag. Ifølge militæret i landet er 53 soldater drept i det de omtaler som et terrorangrep, melder nyhetbyrået AFP..

NRK - 02 Nov 19 kl. 01:07

35 soldater drept i terrorangrep

Dødstallet stiger etter et angrep mot en militærbase nordøst i Mali fredag. Ifølge militæret i landet er 35 soldater drept i det de omtaler som et terrorangrep..

NRK - 15 Feb 20 kl. 00:08

30 drept i flere angrep i Mali

30 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

NRK - 15 Feb 20 kl. 00:08

40 drept i flere angrep i Mali

40 personer, inkludert ni soldater, er drept i flere angrep i Mali, opplyser myndighetene. Flest ble drept i et angrep som skal ha vært etnisk motivert. I landsbyen Ogossogou i den sentrale delen av Mali ble 21 mennesker drept natt til fredag..

P4 - 02 Nov 19 kl. 14:51

Dødstallet stiger i Mali

Dødstallet stiger etter et terrorangrep mot en militærbase nordøst i Mali i går. 54 personer ble drept i angrepet. Det er ikke kommet fram hvem som skal ha stått bak angrepet.

NRK - 22 timer siden

20 regjeringssoldater drept i Mali

Rundt 20 regjeringssoldater er drept i et angrep i Mali, som militante islamister anklages for å stå bak, ifølge en talsmann for lokale myndigheter. Norge bidrar med rundt 15 soldater i FNs fredsbevarende operasjon i Mali..

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:11

20 drept i Mali

Rundt 20 mennesker ble natt til fredag drept i et angrep på en landsby sentralt i Mali, melder AFP. Ifølge lokale tjenestemenn var det en etnisk konflikt som utløste angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved SUS

En person over 80 år døde mandag som følge av koronaviruset ved Stavanger universitetssykehus. Det viser den oppdaterte statistikken fra sykehuset tirsdag, melder Aftenbladet..

NRK - 15 minutter siden

Helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister David Clark omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien på en kjøretur på to mil og dratt til stranden. Det var et brudd på landets strenge reiserestriksjoner i forbindelse med koronapandemien..

NRK - 15 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Japan

Japans statsminister Shinzo Abe har erklært unntakstilstand for å begrense koronautbruddet i landet. Unntakstilstanden gjelder i Tokyo og seks andre områder i landet. Årsaken er at Japan den siste tiden har opplevd en økning i antall smittetilfeller..

NRK - 10 minutter siden

Fire døde på samme omsorgssenter

Nok en beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter i Kristiansand er død etter å ha blitt smittet av korona. Totalt fire beboere blitt offer for Covid-19 ved Stener Heyerdahl..

NRK - 30 minutter siden

To nye dødsfall i Bærum

Bærum kommune bekrefter at to personer mistet livet på grunn av koronaviruset i helgen. Det er nå totalt syv personer som har dødd i Bærum. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog..

NRK - 30 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 45 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 1 time siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt