Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 03 June, 07:38

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 20:34

53 svømmere plukket opp av redningsskøyte mellom Moss og Horten

Svømmeturen ble dramatisk for 53 av dem som deltok på arrangementet Open Water Horten-Moss i helgen. Redningsselskapet er kritisk til sikkerheten..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Open Water Horten-Moss, Moss, Horten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 53 svømmere, plukket, oppav , redningsskøyte, mellom, Mossog , Horten
NRK - 05 Jul 19 kl. 15:07

Person plukket opp

En person er plukket opp fra vannet etter å ha falt over bord fra cruiseskipet MSC Meraviglia i Skagerrak. Det opplyser mannskaper på redningsskøyta Inge Steensland. Flere båter i området har deltatt i søket etter personen og aksjonen er avsluttet..

P4 - 24 Jul 19 kl. 06:13

Kollisjon mellom båt og redningsskøyte

To personer er lettere skadd etter en kollisjon mellom en båt og en redningsskøyte i Skjebergkilen i Østfold. Besetningen på redningsskøyta tok med seg både den andre båten og de to personene som var om bord, til land..

NRK - 23 Mar 19 kl. 16:22

Redningsskøyter måtte snu

Redningsskøytene RS Erik Bye og RS Mærsk måtte legge til kai igjen på grunn av det dårlig været i Romsdal. Redningsskøytene skulle hjelpe cruiseskipet Viking Sky, som er i trøbbel, men måtte snu på grunn av egen sikkerhet, opplyser Redningsselskapet..

NRK - 19 Nov 19 kl. 13:09

Norskeid skip plukket opp migranter

Ocean Viking har plukket opp 94 migranter i Middelhavet. Migrantene ble plukket opp utenfor kysten av Libya etter at gummibåten opplevde vansker på sjøen..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 08:55

Nattklubb-etasje kollapset. VM-svømmere skadet

To sørkoreanere mistet livet, og flere VM-svømmere ble skadet da en etasje inne i en nattklubb i Gwangju i Sør-Korea kollapset..

NRK - 04 Apr 20 kl. 18:52

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 27 Jan 20 kl. 04:25

Har plukket opp 407 migranter

Det norskeide redningsskipet Ocean Viking har mandag natt plukket opp 184 mennesker fra to gummibåter. Redningsskipet har dermed plukket opp 407 mennesker, fordelt på fem aksjoner i løpet av de siste 72 timene, skriver Leger Uten Grenser på Twitter..

P4 - 08 Dec 19 kl. 07:35

To reddet fra sjøen

To personer ble reddet opp av sjøen etter at båten deres kjørte på et skjær utenfor Farsund i Vest-Agder i natt. Båten deres gikk rundt og de havnet i vannet. Dårlig vær og mye bølger gjorde redningsaksjonen krevende, men de ble til slutt plukket opp av brannbåt og redningsskøyta.

P4 - 08 Jul 19 kl. 19:52

Kritisk til svømmekonkurranse

Redningsselskapet kritiserer arrangøren av svømmekonkurransen mellom Horten og Moss. I helgen ble Open Water- Horten - Moss arrangert. Konkurransen går over ti kilometer.

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 17:39

Redningsskøyte kom til unnsetning for fiskebåt i trøbbel

Redningsmannskaper rykket ut til en fiskebåt med slagside 33 nautiske mil utenfor Kristiansund. Redningsskøyta Erik Bye bisto og slepte båten. Ingen ble skadd..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Mann på sparkesykkel alvorlig skadd i ulykke i Sandefjord

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel i Sandefjord natt til onsdag..

Aftenposten - 1 time siden

Biden ett steg nærmere nominasjonen

Joe Biden er nær ved å formelt sikre nominasjonen som Demokratenes presidentkandidat etter å ha vunnet nominasjonsvalget i sju delstater tirsdag..

Aftenposten - 45 minutter siden

Rødt vil la staten overta for bemanningsbyråene

Rødt vil la staten opprette en bemanningsordning for industrien for å få hjulene i gang etter koronakrisen..

Aftenposten - 1 time siden

Demonstranter trosset portforbudet i Washington

I USAs hovedstad fortsetter demonstrasjonene. Hundrevis av mennesker samlet seg tirsdag kveld utenfor Det hvite hus tross portforbudet som er innført..

Aftenposten - 1 time siden

Kan de regne i Oslo kommune? | Joacim Lund

Oslo kommune synes det blir for dyrt å følge helsemyndighetenes anbefalinger. Men regnestykket er ikke så enkelt som kommunen gir inntrykk av..

Aftenposten - 1 time siden

Støre hardt ut mot Trumps håndtering av uroen i USA

Ap-leder Jonas Gahr Støre går hardt ut mot Trumps håndtering av uroen som preger USA i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd..

Aftenposten - 1 time siden

Politiutdannelse i Louisiana: ni uker. Negledesigner: 12 uker

Politiet i Louisiana i USA er ferdig utdannet etter et kurs på ni uker. Det amerikanske politiet blir stadig mer militarisert, men mange politifolk har utdannelse på bare noen få måneder..

Aftenposten - 1 time siden

Flere guvernører motsetter seg anmodning fra Trump

Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen fra president Donald Trump om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington D.C..

Aftenposten - 2 timer siden

Dagens quiz onsdag 3. juni

Hva heter ungdomsserien der canadiske Maitreyi Ramakrishnan har hovedrollen?.

Aftenposten - 7 timer siden

Politiet i Minneapolis skal granskes

Samme dag som Joe Biden ber Kongressen vedta en rekke politireformer, er det klart at myndighetene i Minnesota skal granske politiet i Minneapolis..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt