NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:26

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:55

52 barn døde i varme biler i USA

I år har 52 barn omkommet av overoppheting i biler i USA, melder NBC News. I fjor var tallet 54. Det tas nå til orde for å innføre lovpåbud om alarm i alle nye biler for å unngå slike tragedier. I Italia ble en slik lov vedtatt denne uka..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, NBC News, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 52 barn, dødei , varme, bileri , USA
NRK - 05 Nov 19 kl. 15:23

Mormonere drept i massakre i Mexico

Seks barn og tre kvinner er funnet skutt og drept i et amerikansk mormonersamfunn nord i Mexico, ifølge myndighetene i landet. Seks andre barn er såret og ett barn er savnet etter at væpnede medlemmer av et narkotikakartell angrep biler i Sonora..

NRK - 19 Oct 19 kl. 12:27

To barn til akuttmottak

Fire barn mellom 8 og 11 år er skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø. To av dem er brakt til akuttmottaket på Universitetssykehuset Nord-Norge..

NRK - 28 Sep 19 kl. 09:26

Politiet skal undersøke 20 biler

20 biler gjenstår i politiets arbeid med å undersøke rundt 100 biler i forbindelse med Anne- Elisabeth Hagens forsvinning fra Lørenskog. Det skriver Dagbladet. Det dreier seg om biler som har vært i området ved boligen til ekteparet Hagen..

P4 - 05 Nov 19 kl. 15:35

Mormonere drept i massakre

I Mexico er seks barn og tre kvinner er funnet skutt og drept i et amerikansk mormonersamfunn. I tillegg er seks andre barn såret og ett barn er savnet etter at væpnede medlemmer av et narkotikakartell angrep biler nord i landet. USAs president Donald Trump har tilbudt Mexico militærhjelp etter massakren..

P4 - 28 Sep 19 kl. 09:22

Undersøker 20 biler i Lørenskog-saken

Etter å ha startet med rundt 100 biler, har politiet nå under 20 biler igjen å undersøke i forsvinningssaken på Lørenskog. Det skriver Dagbladet. Politiets kartlegging av biler som befant seg i nærområdet da Anne-Elisabeth Hagen forsvant for 11 måneder siden, kan være den utløsende faktoren som oppklarer saken.

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø

Fem barn mellom åtte og elleve år måtte til legevakta, mens en kvinne i 60-årene ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø lørdag..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 10:00

Fotball og raske biler er ikke det eneste Italias nest største by har å tilby. Her er reisetipsene.

Fotball og raske biler gjør Milano til et åpenbart reisemål for barn i alle aldre. Men både dét og moteuken fikk være i fred da seksåringen og jeg tok en helgetur til Italias nest største by..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

To barn til akuttmottak etter frontkollisjon i Tromsø

Fire barn mellom 8 og 11 år er skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø. To av dem er brakt til akuttmottaket på Universitetssykehuset Nord-Norge..

P4 - 20 Jul 19 kl. 12:23

Volvo tilbakekaller over 9.000 biler i Norge

Bilgiganten Volvo tilbakekaller flere hundre tusen biler verden over på grunn av fare for brann i motoren. I Norge kalles 9200 biler inn til verksted. De 9.

P4 - 11 Oct 19 kl. 05:33

Knust speil på ti biler

En mann er pågrepet etter at han har knust speilt på minst ti parkerte biler på Tøyen i Oslo i natt. Politiet undersøker nå hvor mange biler som er utsatt for hærverk. Mannen har også kastet søppelkasser rundt seg, og er kjørt til arresten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 45 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 1 time siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 2 timer siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 3 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 3 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt