NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 08:00

NRK - 09 Nov 19 kl. 06:55

52 barn døde i varme biler i USA

I år har 52 barn omkommet av overoppheting i biler i USA, melder NBC News. I fjor var tallet 54. Det tas nå til orde for å innføre lovpåbud om alarm i alle nye biler for å unngå slike tragedier. I Italia ble en slik lov vedtatt denne uka..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, NBC News, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 52 barn, dødei , varme, bileri , USA
P4 - 24 Apr 20 kl. 05:33

Trump har tro på lys og varme

Donald Trump vil utrede lys og varme for å drepe koronaviruset. Han viser til en studie som indikerer at kraftig varme kan drepe virus på overflater og i luften. Trump overførte imidlertid effekten til mennesker.

NRK - 24 Apr 20 kl. 04:43

Trump anbefaler lys og varme

Donald Trump hevder at varme dreper koronaviruset og ba lederen for kriseteamet sitt sjekke om lys og varme kan brukes mot viruset. Uttalelsen kom etter at Bill Bryan i Sikkerhetsdepartementet hadde en presentasjon hvor han viste til ny forskning..

NRK - 02 Jan 20 kl. 20:12

Barn forsøkt lokket inn i biler

Flere barn på Ranheim og Kattem i Trondheim har torsdag ettermiddag blitt forsøkt lokket inn i biler med ukjente førere. Det melder politiet i Trøndelag på twitter. Barna har løpt hjem og foreldrene har kontaktet politiet.

NRK - 16 Nov 19 kl. 14:30

Biler i trafikkuhell

To biler er involvert i en trafikkulykke på riksvei 9 ved Mosby i Kristiansand. Ulykken skjedde i forbindelse med forbikjøring. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

NRK - 05 Nov 19 kl. 15:23

Mormonere drept i massakre i Mexico

Seks barn og tre kvinner er funnet skutt og drept i et amerikansk mormonersamfunn nord i Mexico, ifølge myndighetene i landet. Seks andre barn er såret og ett barn er savnet etter at væpnede medlemmer av et narkotikakartell angrep biler i Sonora..

NRK - 19 Oct 19 kl. 12:27

To barn til akuttmottak

Fire barn mellom 8 og 11 år er skadd etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø. To av dem er brakt til akuttmottaket på Universitetssykehuset Nord-Norge..

Klartale - 14 May 20 kl. 10:32

Sol og varme tar ikke bort korona

Viruset trives best 4 til 8 varmegrader. Men vanlig sommer-varme knekker det ikke, sier forskere..

Dagbladet - 25 Jan 20 kl. 06:29

Ekstrem varme gjorde menneskehjerne til glass

Et vulkanutbrudd for snart 2000 år siden har gitt ny innsikt om hva som skjer med menneskekropper som utsettes for ekstrem varme..

NRK - 08 Dec 19 kl. 21:13

Biler i skiløype i Holmestrand

Flere biler kjørte omtrent halvannen kilometer innover skiløypa på Gullhaug i Holmestrand søndag kveld, melder politiet på Twitter. Det skal ha vært både barn og skiløpere i løypa mens bilene kjørte der..

NRK - 31 May 20 kl. 18:11

Parkeringskaos ved badeplasser

I Oslo har det varme pinseværet gitt parkeringskaos ved flere badeplasser søndag. Politiet melder om at måten biler har parkert på både ved Huk på Bygdøy og på vei opp mot Steinbruvann på Grorud gjør det vanskelig å komme frem ved eventuelle ulykker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 11 timer siden

Ingen enighet om olje-krisepakke

Forhandlingene om gunstigere skatt for oljenæringen er ikke i mål i Stortinget. De parlamentariske lederne tar opp igjen samtalene om redningspakken for oljerelatert industri i morgen. Etter planen skal finanskomiteen levere innstilling klokka 1030..

NRK - 10 minutter siden

Skal ha vært sikkerhetsvakt

Personen som skal ha skadet minst 39 mennesker i et knivangrep mot en barneskole i Kina, skal ha vært sikkerhetsvakt på skolen. Det melder nyhetsbyrået AP. Motivet for angrepet er foreløpig ukjent..

NRK - 5 minutter siden

Dømt til å betale erstatning

Visjon Norge lot moren til en hardt skadd mann uttale seg om sønnens helsetilstand uten hans samtykke. Nå er TV-kanalen dømt til å betale mannen erstatning. Programmet gikk på lufta i 2017, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 15 minutter siden

Politisk kvarter

Ingen enighet om krisepakke til oljenæringa - se diskusjonen i politisk kvarter her..

NRK - 15 minutter siden

Norsk sjømateksport falt i verdi

I mai ble det eksportert 162.718 tonn norsk sjømat til en verdi av 7,8 milliarder kroner. Det er 764 millioner kroner mindre enn samme måned i fjor.

NRK - 15 minutter siden

Vi dropper nattog på Bergensbanen

Vy har innstilt alle nattog på Bergensbanen i sommer som følge av passasjersvikt. Ifølge Vy vil nattogene bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er tilstrekkelig, forutsatt at smittesituasjonen er under kontroll..

NRK - 30 minutter siden

Skal stemme over nasjonalsanglov

Den folkevalgte forsamlingen i Hongkong skal stemme over en lov som forbyr å vise manglende respekt for Kinas nasjonalsang. Det melder Reuters. Hvis loven blir vedtatt, mener kritikere det er et steg i retning av at Kina strammer grepet om Hongkong..

NRK - 45 minutter siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.

NRK - 1 time siden

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

NRK - 1 time siden

Mangler likestilling i barnehagene

Gutter og jenter i barnehagene blir behandlet ulikt av personalet. Det går frem i en fersk likestillingsstudie fra Universitetet i Stavanger. Barnehagene er pålagt å jobbe med likestilling, men mange unngår tema i praksis..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt