NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:56

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:40

50 politifolk jobber med terroren

Politiet har rundt 50 personer som etterforsker angrepet på moskeen i Bærum og drapet på 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, opplyser politiadvokat Pål Fredrik Hjort-Kraby på en pressebrifing onsdag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bærum, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, Pål Fredrik Hjort-Kraby

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 politifolk, jobbermed , terroren
P4 - 17 May 19 kl. 19:53

Sverige vil ha norske politifolk

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen om å utrede muligheten for å ansatte arbeidsledige politifolk fra Norge, melder NTB. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget og mener den norske regjeringen må se på om det lar seg gjøre å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

NRK - 17 May 19 kl. 18:59

Norske politifolk ønsket i Sverige

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget. Nå ber han den norske regjeringen om å se på muligheten for å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

Klartale - 26 Apr 19 kl. 09:26

– Lederen for terroren er død

Zahran Hashim ledet trolig terroren på Sri Lanka. Han er død, ifølge politiet..

VG - 13 Aug 19 kl. 15:33

Politifolk får bot for å ha snoket i Skofteruds dødsfall

Flere politifolk som ikke hadde noe med saken å gjøre, har fått bot for å snoke i databasen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 23:16

Flere politifolk skutt i Philadelphia

Minst fem politifolk skal være skutt i Nicetown i Philadelphia i USA i en pågående skyteepisode. Det melder NBC News. En mann skal ha åpnet ild mot en gruppe politifolk, og et større område i byen er sperret av.

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

50 etterforsker terrorsaken

50 politifolk etterforsker terrorangrepet mot moskeen i Bærum lørdag. Disse jobber blant annet med å gå gjennom beslag og undersøke nettaktiviteten. Politiet vil så langt ikke som om de vet når Philip Manshaus bestemte seg for å gjennomføre drapet og angrepet..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 23:27

Minst fire politifolk skutt i Philadelphia

En mann skal ha åpnet ild mot en større gruppe politifolk i Philadelphia, USA. Skyteepisoden er pågående..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 23:27

Minst seks politifolk skutt i Philadelphia

En person skal ha åpnet ild mot en større gruppe politifolk i Philadelphia, USA. Skyteepisoden er pågående..

NRK - 13 Jun 19 kl. 11:58

Får ikke erstatning

Politifolk nektes erstatning etter skader i arbeidet, skriver Fædrelandsvennen. Antall yrkesskader i politiet økte med 30 prosent i fjor og politifolk mangler sikkerhetsnettet som ansatte i forsvaret og brannvesenet har..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 30 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 45 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 3 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 3 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt