NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 12:09

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:40

50 politifolk jobber med terroren

Politiet har rundt 50 personer som etterforsker angrepet på moskeen i Bærum og drapet på 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, opplyser politiadvokat Pål Fredrik Hjort-Kraby på en pressebrifing onsdag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bærum, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, Pål Fredrik Hjort-Kraby

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 politifolk, jobbermed , terroren
Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 10:36

Under halvparten er operative politifolk

Det har blitt 1091 flere politifolk i distriktene fra 2014 til 2018 - men under halvparten er godkjent for patruljetjeneste, og det kan være enda færre som faktisk jobber med det..

P4 - 17 May 19 kl. 19:53

Sverige vil ha norske politifolk

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Det svenske politiforbundet har bedt regjeringen om å utrede muligheten for å ansatte arbeidsledige politifolk fra Norge, melder NTB. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget og mener den norske regjeringen må se på om det lar seg gjøre å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

NRK - 17 May 19 kl. 11:16

Sverige vil ha norsk politi

Det svenske politiforbundet ber regjeringen i Stockholm utrede muligheten for å ansette arbeidsløse norske politifolk i Sverige, det skriver TT. Bakgrunnen er at det er overskudd på politifolk i Norge, mens det er mangel på politifolk i Sverige..

NRK - 17 May 19 kl. 18:59

Norske politifolk ønsket i Sverige

Politiforbundet i Sverige vil ha norske nyutdannede politifolk. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, applauderer forslaget. Nå ber han den norske regjeringen om å se på muligheten for å tilby norske politifolk jobb i nabolandet..

Klartale - 26 Apr 19 kl. 09:26

– Lederen for terroren er død

Zahran Hashim ledet trolig terroren på Sri Lanka. Han er død, ifølge politiet..

VG - 13 Aug 19 kl. 15:33

Politifolk får bot for å ha snoket i Skofteruds dødsfall

Flere politifolk som ikke hadde noe med saken å gjøre, har fått bot for å snoke i databasen..

P4 - 14 Aug 19 kl. 23:16

Flere politifolk skutt i Philadelphia

Minst fem politifolk skal være skutt i Nicetown i Philadelphia i USA i en pågående skyteepisode. Det melder NBC News. En mann skal ha åpnet ild mot en gruppe politifolk, og et større område i byen er sperret av.

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

50 etterforsker terrorsaken

50 politifolk etterforsker terrorangrepet mot moskeen i Bærum lørdag. Disse jobber blant annet med å gå gjennom beslag og undersøke nettaktiviteten. Politiet vil så langt ikke som om de vet når Philip Manshaus bestemte seg for å gjennomføre drapet og angrepet..

VG - 21 Oct 19 kl. 06:09

Politidirektoratet ignorerte våpen-anbefalinger i seks år

Allerede i 2013 advarte Spesialenheten mot å la politifolk få private våpensøknader behandlet på samme politistasjon som de selv jobber. Men ingenting skjedde..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 23:27

Minst fire politifolk skutt i Philadelphia

En mann skal ha åpnet ild mot en større gruppe politifolk i Philadelphia, USA. Skyteepisoden er pågående..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 15 minutter siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 30 minutter siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 1 time siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 1 time siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt