NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 02:48

NRK - 25 nov. 20 kl. 17:00

50 personer smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist koronasmitte på Apalløkka skole i Oslo. Det opplyser skolen selv på sine hjemmesider. Det skal være både lærere og elever blant de smittede. Skolen stengte på fredag og vil holde stengt fram til fredag 4. desember..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Apalløkka, Oslo, Osloskole

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 personer smittet, ved, Osloskole
VG - 25 nov. 20 kl. 17:17

Over 50 smittet ved Osloskole

Over 50 personer har fått påvist corona ved Apalløkka skole i Grorud Bydel på Oslos østkant..

VG - 25 nov. 20 kl. 17:17

Over 50 smittet ved Osloskole. - Vi er hardt rammet

Over 50 personer har fått påvist corona ved Apalløkka skole i Grorud Bydel på Oslos østkant..

NRK - 12 jan. 21 kl. 09:30

19 smittet i Trondheim

19 personer ble mandag bekreftet smittet av koronaviruset i Trondheim. Fire er smittet i utlandet, mens 14 er smittet av kjente nærkontakter. I ett tilfelle er smittekilde ikke avklart, opplyser kommunen..

NRK - 21 jan. 21 kl. 05:36

Smittet etter første vaksine

Flere beboere ved Stabæktunet bo- og behandlingshjem i Bærum er smittet av koronaviruset etter å ha fått første døse av koronavaksine, skriver Budstikka. Totalt er fire beboere og tre ansatte på sykehjemmet bekreftet smittet med covid-19..

NRK - 03 des. 20 kl. 09:38

Ett år gammelt barn smittet

I Stavanger er det registrert tre nye koronasmittede personer. Et barn på ett år er smittet av nærkontakt. To menn i 50 årene er også smittet, en etter reise, for den andre er smittekilden ukjent..

Klartale - 04 des. 20 kl. 08:37

122 nye meldt smittet i Oslo

Det siste døgnet er 122 personer meldt smittet med korona i Oslo. 402 nye er meldt smittet i hele landet..

Klartale - 09 des. 20 kl. 08:34

117 nye smittet i Oslo

Det siste døgnet er 117 nye meldt smittet med korona i Oslo. 460 nye er smittet i hele landet..

Klartale - 10 des. 20 kl. 08:38

91 smittet med korona i Oslo

Det siste døgnet er 91 personer meldt smittet med korona i Oslo. I hele landet er 359 nye meldt smittet..

Klartale - 15 des. 20 kl. 13:07

Er forberedt på at flere blir smittet i jula

Reglene for å hindre smitte skal fortsette til midten av januar. Selv om færre blir smittet enn for to uker siden. Årsaken er at flere kan bli smittet i jula..

Klartale - 18 des. 20 kl. 08:30

117 nye smittet med i Oslo – 464 i landet

Det er registrert 117 nye personer smittet med korona i Oslo det siste døgnet. Det er 33 flere enn snittet denne uka. I hele landet er 464 nye meldt smittet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Boligbrann i Arendal

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Arendal natt til onsdag. Tre personer kom seg ut av huset, og blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Det skal ikke være flere personer i huset, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Senator lagt inn på sykehus

Senator Patrick Leahy, som leder arbeidet med riksrettssaken mot USAs tidligere president Donald Trump, har blitt lagt inn på sykehus til observasjon, skriver CNN. Leahy ble dårlig rett etter at han startet med riksrettssaken..

NRK - 15 minutter siden

88 pasientskadeskadesøknader

Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har hittil mottatt 88 søknader om erstatning som følge av korona. 80 av disse er til behandling. Erstatningskravene er relatert til koronasmitte på sykehus eller sykehjem eller fordi pandemien har ført til utsatt diagnose eller behandling av andre sykdommer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

2,2 millioner registrert døde

Globalt nærmer dødstallet knyttet til koronapandemien seg 2,2 millioner mennesker. 100.201.

NRK - 1 time siden

Flere enn 100 millioner smittede

100.201.258 personer er registrert smittet siden koronapandemien brøt ut, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet og Worldometers.

NRK - 1 time siden

Sp-nei til å tredoble co₂-avgiften

Senterpartiet sier nei til det kraftigste tiltaket i regjeringens nye klimaplan – å tredoble CO₂-avgiften fram til 2030, melder Klassekampen. Tidligere har også Frp gått imot forslaget om avgiften skal trappes opp..

NRK - 1 time siden

Tilbake til gammel grense-praksis

Justisdepartementet har opphevet Donald Trumps harde linje overfor dem som krysser grensen mellom Mexico og USA ulovlig. Departementet går tilbake til den mangeårige praksisen med å behandle sakene enkeltvis, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 4 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 3 timer siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt