NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:25

NRK - 17 nov. 19 kl. 17:10

50 millioner til flyktningleir

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Leiren skal fungere som transittmottak og har plass til 500 flyktninger som skal få tett helseoppfølging..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rwanda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 millioner, til, flyktningleir
Aftenposten - 17 nov. 19 kl. 17:47

Norge bruker 50 millioner kroner på flyktningleir i Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda..

P4 - 17 nov. 19 kl. 18:13

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

NRK - 06 april 20 kl. 00:49

Flyktningleir på Malta i karantene

En flyktningleir med 1000 afrikanske migranter er satt i karantene på Malta etter utbrudd av koronasmitte. Leiren i Hal Far sør på øya er omringet av politi og militære kjøretøyer, for å sikre at ingen bryter karantenen, melder Reuters..

VG - 27 aug. 19 kl. 07:55

Mindreårig drept i flyktningleir på Lesvos: – Nå må Europa handle

FN ber greske myndigheter ta grep, etter at en afghansk gutt er pågrepet for å ha drept én og skadet to andre mindreårige i en flyktningleir på Lesvos..

Dagbladet - 28 feb. 20 kl. 06:00

Akkurat som flyktninger?

«Det var som en flyktningleir, det lå folk overalt», forteller sandfaste nordmenn etter en etterlengtet vinterferie på Kanariøyene..

Dagbladet - 30 sep. 19 kl. 08:00

- Ville hjem fra Syria fra dag én

Den 29-årige kvinnen, som har en alvorlig syk gutt i flyktningleir i Syria, har ifølge sin far aldri støttet terrorgruppa IS..

Klartale - 06 april 20 kl. 11:06

44.000 krever evakuering av barn fra gresk flyktningleir

Mange er redd for hva viruset korona kan føre til leiren. Flere ber om at barn og unge blir evakuert..

NRK - 11 okt. 19 kl. 11:25

Evakuerer flyktningleir

Lokale kurdiske myndigheter sier de evakuerer flyktningleiren Mabrouka Nord i Syria, etter at den ble bombet. Det melder Reuters. Det er 7000 flyktninger i leiren..

NRK - 23 april 20 kl. 00:15

Korona oppdaget i leir i Libanon

Før første gang er det påvist koronasmitte i en flyktningleir i Bekaadalen i Libanon. Den smittede er en palestinsk kvinne fra Syria som er innlagt på et offentlig sykehus i Beirut..

NRK - 05 mai 20 kl. 08:01

46 millioner internt fordrevne

46 millioner mennesker var fordrevet i eget land som følge av krig og konflikt i fjor og millioner av andre som følge av naturkatastrofer, ifølge Unicef. Rundt 40 prosent av internflyktningene, 19 millioner, er mindreårige, konstaterer FNs barnefond.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Avskoging økt med 25 prosent

Avskogingen i den brasilianske delen av Amazonas-regnskogen har økt med 25 prosent i første halvdel i år sammenlignet med samme periode i fjor. 3.069 kvadratkilometer skog ble hogd i denne perioden, viser tall fra myndighetene fredag..

NRK - 30 minutter siden

En omkom da småfly styrtet

En person er bekreftet omkommet i flyulykken i Meråker. En annen person er fløyet til St. Olavs Hospital med alvorlige skader.

NRK - 30 minutter siden

123 henrettet i Iran så langt i år

Minst 123 personer er henrettet i Iran i løpet av de første seks månedene i år. Bare 36 av dem har vært omtalt av lokale medier eller myndigheter. Én av henrettelsene ble gjort offentlig, ifølge en rapport fra Iran Human Rights (IHR)..

NRK - 30 minutter siden

Nederland ta Russland til EMD

Nederlands utenriksminister sier de vil klage Russland inn for den Europeiske Menneskerettsdomstolen for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014, melder AFP. Alle de 298 passasjerene om bord døde..

NRK - 45 minutter siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner setemerking gradvis på setene i togene på Østlandet, inkludert Gjøvikbanen, opplyser de på sine nettsider. De vil også fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen, Bergen-Bergen og Voss-Myrdal..

NRK - 45 minutter siden

WHO-eksperter på vei til Kina

En epidemiolog og en dyrehelsespesialist fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er på vei til Kina for å undersøke koronavirusets opphav. De to ekspertene vil være i Beijing over helgen mens de gjør grunnarbeidet for et større oppdrag i landet..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike: omfattende koronasvindel

Franske myndigheter har avslørt omfattende svindel med støtteordninger for koronarammede. Påtalemyndigheten i Paris opplyser at det er avdekket «massivt juks» over hele landet med ordningen som gir lønnskompensasjon for permitterte..

NRK - 1 time siden

Økning av innenlandspassasjerer

Til tross for kraftig nedgang i antall flypassasjerer ved Avinors flyplasser, viser tall fra Avinors trafikkdatabase at nedgangen i antall innenlandspassasjer er blitt gradvis mindre de siste ukene..

NRK - 1 time siden

Problemer med flere apper

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det gjelder både Spotify, Tinder og Storytel, og at Spotify er nede i flere deler av verden. Spotify skriver på Twitter at de forsøker å finne ut av problemet..

NRK - 1 time siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt