NRK > Nyheter

Friday, 13 December, 01:02

NRK - 17 Nov 19 kl. 17:10

50 millioner til flyktningleir

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Leiren skal fungere som transittmottak og har plass til 500 flyktninger som skal få tett helseoppfølging..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rwanda

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 millioner, til, flyktningleir
Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 17:47

Norge bruker 50 millioner kroner på flyktningleir i Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda..

P4 - 17 Nov 19 kl. 18:13

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

VG - 27 Aug 19 kl. 07:55

Mindreårig drept i flyktningleir på Lesvos: – Nå må Europa handle

FN ber greske myndigheter ta grep, etter at en afghansk gutt er pågrepet for å ha drept én og skadet to andre mindreårige i en flyktningleir på Lesvos..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 08:00

- Ville hjem fra Syria fra dag én

Den 29-årige kvinnen, som har en alvorlig syk gutt i flyktningleir i Syria, har ifølge sin far aldri støttet terrorgruppa IS..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:25

Evakuerer flyktningleir

Lokale kurdiske myndigheter sier de evakuerer flyktningleiren Mabrouka Nord i Syria, etter at den ble bombet. Det melder Reuters. Det er 7000 flyktninger i leiren..

NRK - 29 Sep 19 kl. 20:08

Omkom i flyktningleir

Minst ein person mista livet då det byrja å brenne i den overfylte Moria-leiren i Hellas, det opplyser det greske helsedepartementet. Leiren er bygd for kring 3 000 personar, men den husar 13.000 migrantar og flyktningar..

VG - 31 Aug 19 kl. 05:13

Fortvilelsen brer seg i gresk flyktningleir: – Barna leker i kloakk

I flyktningleiren på Lesvos bor over 10.000 mennesker i en leir som er bygget for 3500. Sykdommer florerer og Flyktninghjelpen slår alarm..

VG - 30 Oct 19 kl. 14:25

Når barneministeren svikter barna

Barneminister Kjell Ingolf Ropstad svikter en alvorlig syk fireåring som sitter hjelpeløs i en flyktningleir i Syria. .

NRK - 29 Sep 19 kl. 20:08

Mor og barn omkom i flyktningleir

Ei kvinne og hennar barn mista livet då det byrja å brenne i den overfylte Moria-leiren i Hellas, det opplyser greske medier. Leiren er bygd for kring 3 000 personar, men den husar 13.000 migrantar og flyktningar..

NRK - 20 Nov 19 kl. 22:21

Minst 15 drept i flyktningleir

En leir med internt fordrevne mennesker i Syria ble angrepet og minst 15 personer er drept, melder Reuters. Den syriske regjeringen skal ha sendt av gårde raketter mot det opprørskontrollerte Idlib-området i det nordvestlige Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fornøyd med tydelig resultat

Frankrike synes det er bra at det ligger an til et tydelig flertall i Storbritannia. – Dersom valgdagsmålingen blir bekreftet, vil det innebære et klart flertall, noe Storbritannia har manglet i flere år, sier europaminister Amelie de Montchalin..

NRK - 1 time siden

Vil ikke ta seieren på forskudd

Utenriksminister Dominic Raab sier det ser ut til at behovet for å avslutte usikkerheten har vunnet gjennom.Dominic Raab sier til BBC at han ikke vil ta seieren til De konservative på forskudd. På en valgdagsmåling får partiet et klart flertall..

NRK - 1 time siden

Trapper ned søket etter norsk gutt

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Sturgeon: Dystert for landet

SNP-leder Nicola Sturgeon sier det bra for partiet, men at situasjonen for landet vil være dyster dersom valgresultatet blir som valgdagsmålingen viser. SNP er tilhenger av fortsatt EU-medlemskap..

NRK - 1 time siden

Leter etter norsk gutt i elv

Islandske letemannskaper leter fortsatt etter en norsk gutt som forsvant i ei elv nord i landet onsdag. Natt til fredag trappes søket ned på grunn av været. Gutten skal ha blitt tatt av en bølge og forsvant ut i elva Núpá, skriver kringkasteren RUV..

NRK - 1 time siden

Seks døde kropper henter ut

Myndighetene på New Zealand har hentet ut kroppene til seks døde fra vulkanøya White Island etter vulkanutbruddet mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP. To andre personer er savnet, men de antas å være omkommet..

NRK - 1 time siden

Tre Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av Babcocks ambulansefly er reparert og ble satt inn i tjeneste igjen torsdag kveld, opplyser Babcock til iTromsø. Fire av Babcocks ambulansefly har vært ute av drift siden fredag på grunn av teknisk feil..

NRK - 2 timer siden

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..

NRK - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot mindreårig

En mann i 20-årene er i Lofoten tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for seksuell omgang med en jente under 14 år, melder NTB. Overgrepene skjedde høsten 2012. Mannen var da i slutten av tenårene og fem-seks år eldre enn jenta..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt