P4 > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:32

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

50 etterforsker terrorsaken

50 politifolk etterforsker terrorangrepet mot moskeen i Bærum lørdag.
Disse jobber blant annet med å gå gjennom beslag og undersøke nettaktiviteten.
Politiet vil så langt ikke som om de vet når Philip Manshaus bestemte seg for å gjennomføre drapet og angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, Philip Manshaus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 etterforsker, terrorsaken
NRK - 12 Aug 19 kl. 17:11

Pressekonferanse om terrorsaken

NRK - 25 Jul 19 kl. 03:29

Etterforsker brann i container

Politiet etterforsker en brann i en søppelcontainer på Øksnevik i Agder, og mistenker at den er påsatt. Containeren er helt utbrent..

NRK - 06 Aug 19 kl. 15:29

Etterforsker politiaksjon

Spesialenheten for politisaker etterforsker nå hva som skjedde da en mann i 60-årene ble skutt og drept av politiet på Jaren i Oppland i går kveld. Mannen hadde ikke skytevåpen, men brukte machete og motorsag som våpen..

NRK - 14 May 19 kl. 07:51

Etterforsker bestikkelse i Marokko

Politiet i Marokko etterforsker to politibetjenter de mener kan ha blitt bestukket i forbindelse med utlevering av en leder i gjengen Young Bloods, skriver VG. I Norge er han blant annet siktet for medvirkning til drapsforsøk og kidnapping..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

Etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall som skjedde i forbindelse med en utflukt fra et sykehjem i Narvik i Nordland. Det melder avisen Fremover. En av hypotesene politiet jobber med er at rullestolen mannen satt i veltet..

P4 - 02 Jul 19 kl. 12:22

Etterforsker ikke dataangrep

Kripos etterforsker ikke det angivelige dataangrepet på det norske kryptoselskapet Bitcoins Norge. Hovedgrunnen er at serveren skal være i USA, skriver Dagens Næringsliv. All handel på plattformen ble stoppet umiddelbart da det i går kom inn meldinger om «flere avanserte dataangrep»..

NRK - 13 Aug 19 kl. 05:29

FN etterforsker hackerangrep

FN etterforsker minst 35 hackerangrep Nord-Korea skal ha utført mot 17 land for å stjele penger til et av landets våpenprogram. Nabolandet Sør-Korea er landet som har vært hyppigst rammet, med hele ti av de etterforskede dataangrepene..

NRK - 14 Jul 19 kl. 06:09

Etterforsker bilbranner i Sverige

I Uppsala i Sverige er minst seks biler på en parkeringsplass rammet av brann, det skriver svenske Expressen. Ifølge avisen brant det i flere biler et døgn tidligere, og politiet etterforsker om det er noen sammenheng..

NRK - 22 Jun 19 kl. 22:41

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken..

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 16:23

- Har ennå ikke fått tak i marokkansk advokat

Rettssaken mot de 24 drapstiltalte i terrorsaken i Marokko er i gang for fjerde gang..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Stort tap for Frp om de mister utstillingsvinduet sitt

Det vil være et enormt tilbakeslag for Frp dersom de mister utstillingsvinduet sitt i Os kommune. Det sier valgforsker ved Institutt for samfunnsforskning, Johannes Bergh. I en fersk BT-måling trenger Terje Søviknes støtte fra flere enn Høyre for å fortsette som ordfører når Os slår seg sammen med Fusa kommune.

P4 - 1 time siden

Trump er "den utvalgte"

USAs president Donald Trump kaller seg «den utvalgte» når han forsvarer handelskrigen mot Kina. Til pressen i går kveld sa Trump at hans president-forgjengere tillot USA å bli utnyttet, og at det er hans jobb å reparere skadene. USA har så langt innført toll på kinesiske varer til en verdi av 250 milliarder dollar.

P4 - 30 minutter siden

Mener Frp-nedtur skyldes Venstre og Krf-samarbeid

Grasrota i Frp mener dagens regjering ikke kan fortsette lenger. Klassekampen har snakket med 12 av 25 ordførere og varaordførere fra Frp, som sier at Frps dårlige oppslutning skyldes at Venstre og Krf kom inn i regjering. En av dem er varaordfører Kent Arntzen fra Gran kommune, som sier han er usikker på om partiet lenger er tjent med å sitte i en sånn regjering, og mener partiet må ut..

P4 - 30 minutter siden

Sykmeldte bør få starte på ny utdanning

- Sykemeldte som ikke kan gå tilbake til sin gammel jobb bør få begynne på en ny utdanning mens de er sykemeldte. Det mener forsker på sykefravær Simen Markussen, som er seniorforsker ved Frischsenteret. Han har ledet et utvalg som har sett nærmere på hvordan man kan sikre at alle får nødvendig kompetanse.

P4 - 1 time siden

Inslee trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren Washington, Jay Inslee, gir opp kampen om å bli president. Han er den tredje i rekken av større navn som har trukket seg som presidentkandidat for Demokratene. Inslee sier til MSNBC at det er tydelig at han ikke kommer til å vinne.

P4 - 1 time siden

Ber om jernbanemøte

Frps samferdselspolitiske talsmann, Morten Stordalen, ber samferdselsminister Jon Georg Dale kalle inn Bane Nor og andre i jernbanen til møte om togkaoset. Signalfeil på Østfoldbanen har gitt store forsinkelser i flere dager - Bane Nor jobber døgnet rundt for å finne årsaken til feilen, som har oppstått mellom Nordstrand og Oslo S, men sier det er svært vanskelig. Stordalen sier til Aftenposten at situasjonen har blitt totalt uholdbar..

P4 - 1 time siden

Lakseparasitt kostet 5,2 milliarder

Lakseparasitter kostet oppdretterne totalt 5,2 milliarder kroner i fjor. Det er rekord, skriver Dagens Næringsliv. Forsker hos Nofima, Audun Iversen, sier det kun er de direkte kostandene, men hvis man tar med de indrekte kostnadene kommer kostnadene på opp mot en halv milliard..

P4 - 1 time siden

Evakuerte på Gran Canaria får reise hjem

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra skogbrannene på Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen. Kaldere vær og mindre vind har ført til at brannvesenet har fått kontroll. Så mange som 9.

P4 - 2 timer siden

Mann reddet av Color Line-ferje

Color Line-ferja Hybrid berget en mann i havsnød sent i går kveld. Ferja var på vei fra Strømstad til Sandefjord, men stanset umiddelbart utenfor Hvaler da mannskapet oppdaget en mann i havsnød i en gummijolle. Han hadde vært vakt for kameraten som dykket, men blåste til havs, melder Redningsselskapet.

P4 - 2 timer siden

Kan ta tid å regulere turbusser

Det kan ta tid før utenlandske turbusser i Norge reguleres strengere. Kontroller av turbussmarkedet i sommer har avdekket brudd på lønns- og arbeidsforhold, og flere stortingspolitikere har tatt til orde for en innstramming av regelverket. Samferdelsminister Jon Georg Dale sier et nytt EU-regelverk er på vei, men ifølge Aftenposten kan dette ta lang tid da EU-landene krangler om innholdet i den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt