P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:47

P4 - 14 aug. 19 kl. 16:12

50 etterforsker terrorsaken

50 politifolk etterforsker terrorangrepet mot moskeen i Bærum lørdag.
Disse jobber blant annet med å gå gjennom beslag og undersøke nettaktiviteten.
Politiet vil så langt ikke som om de vet når Philip Manshaus bestemte seg for å gjennomføre drapet og angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, Philip Manshaus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 etterforsker, terrorsaken
VG - 12 des. 19 kl. 11:59

PST bekrefter norsk kobling til terrorsaken i Danmark

Onsdag ble 20 personer pågrepet i en omfattende antiterroraksjon i Danmark. PST bekrefter nå en norsk kobling i terrorsaken..

P4 - 16 sep. 19 kl. 05:48

Etterforsker ni overgrepssaker på Filippinene

Kripos etterforsker ni saker hvor nordmenn skal stå bak bestillinger av overgrep mot barn på Filippinene. I starten av september ble en norsk finansmann tiltalt for å ha bestilt direkteoverførte overgrep mot fem barn, men Kripos etterforsker flere lignende saker, skriver Dagbladet. Norske myndigheter har opprettet et kontor i Maila, hvor de skal samarbeide med lokale myndigheter for å avdekke overgrepsstrømmer..

NRK - 19 feb. 20 kl. 20:06

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Tromsø sentrum, etter at en person ble funnet tirsdag. – To personer er siktet, men vi etterforsker fortsatt saken, sier leder ved etterforskningsseksjonen ved Tromsø politidistrikt, Lene Fabek..

P4 - 13 sep. 20 kl. 22:39

Etterforsker IS-forbrytelser

Tyske myndigheter etterforsker fem tilfeller der IS-medlemmer var involvert i grusomheter mot yazidiene i Irak. Myndighetene etterforsker kvinner som reiste fra Tyskland for å slutte seg til IS i Syria og Irak og som skal ha tatt kvinner og jenter som slaver. Ingen er sa langt tiltalt i saken.

Dagbladet - 13 juni 19 kl. 16:23

- Har ennå ikke fått tak i marokkansk advokat

Rettssaken mot de 24 drapstiltalte i terrorsaken i Marokko er i gang for fjerde gang..

Aftenposten - 19 juli 19 kl. 13:03

Sanner ber om redegjørelse fra UDI om Krekars medtiltalte

Mulla Krekars medtiltalte i terrorsaken fikk norsk statsborgerskap mens saken ble etterforsket. Integreringsminister Jan Tore Sanner ber UDI om en redegjørelse..

P4 - 19 juli 19 kl. 23:40

Sjekker ikke etterforskning i utlandet

Utlendingsdirektoratet undersøker ikke om personer etterforskes i utlandet før de får norsk statsborgerskap. Når en person søker statsborgerskap, sjekker UDI verken om vedkommende har en utleveringsbegjæring på seg, eller om personen etterforskes i utlandet, melder NRK. En 46-åring som ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia fikk statsborgerskap samtidig som han var tiltalt i terrorsaken, noe som har vakt sterke reaksjoner.

VG - 20 juli 19 kl. 10:55

Dømt til ni år i terrorsaken mot Krekar – hevder han er journalist

En 42 år gammel norsk statsborger er dømt til ni års fengsel i samme terrorrettssak som mulla Krekar. – Jeg ville skrive en bok om Krekar, sier han..

VG - 20 juli 19 kl. 10:55

Dømt til ni år i terrorsaken mot Krekar – hevder han var journalist

En 42 år gammel norsk statsborger er dømt til ni års fengsel i samme terrorrettssak som mulla Krekar. – Jeg ville skrive en bok om Krekar, sier han..

NRK - 12 aug. 19 kl. 17:11

Pressekonferanse om terrorsaken

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vil ha elbil-ladere i borettslag

I dag fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje. Mange elbil-eiere har ingen mulighet til dette, noe som skaper mye kø på hurtigladerne, melder NRK. Den enkelte må selv dekke utgifter til ladeboks og betale for strømmen de bruker.

P4 - 15 minutter siden

Eldre urolige før høstferien

Frykter mer smitte på grunn av flere reiser innenlands..

P4 - 30 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskapen

Arbeiderpartiet lanserer i dag en rekke tiltak som de mener vil bedre pandemiberedskapen. Partiet mener koronakrisen har avdekket store mangler i helsetjenesten, som blant annet manglende beredskapslagre av smittevernutstyr. Tiltakene vil presenteres i Arbeiderpartiets forslag til partiprogram for neste stortingsperiode som legges frem i formiddag..

P4 - 15 minutter siden

- Anbudskonkurransen presser lønnen ned

- Det må bli slutt på å sette busstrafikken ut på anbud. Det mener Marit Sauge, leder for bussklubben i Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Sauge er en av 3800 bussjåfører som streiker.

P4 - 15 minutter siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

Lastebilsjåføren som kjørte på en 62 år gammel kvinnelig fotgjenger i Drammen i januar i år slik at hun døde er tiltalt for uaktsomt bildrap. Ifølge tiltalen hadde sjåføren en GPS, en hylle og en toalettmappe i frontruten og på dashbordet som hindret utsyn og førte til at han ikke oppdaget kvinnen. I tiltalen blir det lagt ned påstand om erstatning, samt tap av retten til å kjøre bil..

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 1 time siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 7 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt