P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 04:52

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

50 etterforsker terrorsaken

50 politifolk etterforsker terrorangrepet mot moskeen i Bærum lørdag.
Disse jobber blant annet med å gå gjennom beslag og undersøke nettaktiviteten.
Politiet vil så langt ikke som om de vet når Philip Manshaus bestemte seg for å gjennomføre drapet og angrepet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bærum, Philip Manshaus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 50 etterforsker, terrorsaken
VG - 12 Dec 19 kl. 11:59

PST bekrefter norsk kobling til terrorsaken i Danmark

Onsdag ble 20 personer pågrepet i en omfattende antiterroraksjon i Danmark. PST bekrefter nå en norsk kobling i terrorsaken..

NRK - 12 Aug 19 kl. 17:11

Pressekonferanse om terrorsaken

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 19:19

Etterforsker trusselbrev etter kapringen

PST og politiet etterforsker et trusselbrev som skal ha blitt sendt ut i forkant av ambulansekapringen på Torshov..

NRK - 25 Jul 19 kl. 03:29

Etterforsker brann i container

Politiet etterforsker en brann i en søppelcontainer på Øksnevik i Agder, og mistenker at den er påsatt. Containeren er helt utbrent..

NRK - 06 Aug 19 kl. 15:29

Etterforsker politiaksjon

Spesialenheten for politisaker etterforsker nå hva som skjedde da en mann i 60-årene ble skutt og drept av politiet på Jaren i Oppland i går kveld. Mannen hadde ikke skytevåpen, men brukte machete og motorsag som våpen..

Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 10:38

Etterforsker avdød mor for drap

Politiet etterforsker en kvinne i 20-åra for drap og drapsforsøk på egne barn etter at fire personer ble funnet i sjøen i Tromsø mandag kveld..

NRK - 14 May 19 kl. 07:51

Etterforsker bestikkelse i Marokko

Politiet i Marokko etterforsker to politibetjenter de mener kan ha blitt bestukket i forbindelse med utlevering av en leder i gjengen Young Bloods, skriver VG. I Norge er han blant annet siktet for medvirkning til drapsforsøk og kidnapping..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:48

Etterforsker ni overgrepssaker på Filippinene

Kripos etterforsker ni saker hvor nordmenn skal stå bak bestillinger av overgrep mot barn på Filippinene. I starten av september ble en norsk finansmann tiltalt for å ha bestilt direkteoverførte overgrep mot fem barn, men Kripos etterforsker flere lignende saker, skriver Dagbladet. Norske myndigheter har opprettet et kontor i Maila, hvor de skal samarbeide med lokale myndigheter for å avdekke overgrepsstrømmer..

VG - 12 Nov 19 kl. 13:05

Politiet etterforsker: Mistenker underslag i fagforening

Politiet i Sørvest etterforsker mulig underslag over flere år ved en avdeling LO-forbundet El og It i Rogaland..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:12

Etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall som skjedde i forbindelse med en utflukt fra et sykehjem i Narvik i Nordland. Det melder avisen Fremover. En av hypotesene politiet jobber med er at rullestolen mannen satt i veltet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 6 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 8 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 9 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 9 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 10 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt