P4 > Nyheter

Saturday, 29 February, 12:17

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

49 har varslet om mobbing i Drangedal

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har blitt utsatt for mobbing ved en skole i Drangedal i Telemark.
Sakene skal ha skjedd over en periode på nesten 50 år.
Elever har fortalt om tilfeller der de har blitt hengt opp i basketballkurven og pisket, melder Telemarksavisa. Fylkesmannen i Vestfold og Telemark jobber for tiden med tilsyn av skolen..
Les mer på P4


Les mer om:
Drangedal, Telemark, Telemarksavisa, Vestfold

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 49 har varsletom , mobbingi , Drangedal
Aftenposten - 26 Jul 19 kl. 14:19

Han er en av 50 personer som nå forteller om mobbing i Drangedal: – Jeg var ikke typen som sladret. Kanskje det var derfor de aldri sluttet.

50 personer har kontaktet advokat og fortalt om alvorlig mobbing i Drangedal kommune fra 1970-tallet..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 21:49

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 19:24

Fylkesmannen refser Drangedal skole for brudd på mobbelov

Rundt 67 personer i Drangedal har fortalt om grov mobbing siden 70-tallet og frem til i dag. Fylkesmannen kritiserer Drangedal skole i en ny tilsynsrapport..

Aftenposten - 20 May 19 kl. 13:31

Ni elever går til sak mot Drangedal kommune. Mener kommunen ikke gjorde nok for å hindre mobbing.

Ni elever hevder Drangedal kommune ikke gjorde nok for å stanse systematisk mobbing over en lengre tidsperiode, til tross for at kommunen skal ha blitt informert om mobbingen..

VG - 23 Jul 19 kl. 22:14

49 har kontaktet advokat om mobbing i Drangedal – kan bli norgeshistoriens største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Sakene strekker seg over en periode på nesten 50 år..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:09

Refser skole for brudd på mobbelov

Fylkesmannen i Vestfold og Telemark refser nå Drangedal skole for brudd på mobbeloven. Rundt 67 personer i Drangedal har fortalt om grov mobbing siden 70-tallet og frem til i dag. I en tilsynsrapport har fylkesmannen avdekket seks lovbrudd ved skolen.

NRK - 23 Jul 19 kl. 21:42

Kan bli Norges største mobbesak

En advokat har blitt kontaktet av 49 personer som sier de har vært utsatt for mobbing i Drangedal. Mobbingen strekker seg over en periode på nesten 50 år, og saken ligger an til å bli norgeshistoriens største mobbesak, skriver NTB..

NRK - 05 Apr 19 kl. 07:05

Ukjente menn slo mann i Drangedal

En mann i Drangedal i Telemark har meldt fra til Politiet at han har blitt slått og frastjålet en telefon hjemme hos seg selv. Mannen er fraktet med ambulanse til legevakta. Politiet i Sør-Øst skriver at det kan dreie seg om to gjerningspersoner..

P4 - 25 Sep 19 kl. 09:37

Ny rapport: - Alle taper på mobbing

Mobbing går hardt ut over både den som blir mobbet og den som mobber. Det viser ny norsk forskning fra Regionalt kunnskapssenter for barn og unge. – Funnene viser hvor alvorlig mobbing er, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner..

P4 - 21 May 19 kl. 19:19

Ber om advokathjelp i mobbesak

Minst 20 tidligere elever i Drangedal i Telemark har bedt om advokathjelp i forbindelse med en omfattende mobbesak i kommunen. Elevene forteller om forteller om en rekke tilfeller av mobbing ved både barneskolen og ungdomsskolen fra 70-tallet og frem til 2014, melder Drangedalsposten. Fungerende ordfører, Arnt Olav Brødsjø, synes saken er trist, og sier kommunen gjør det de kan for å rette opp tidligere feil..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bruker tåregass mot migranter

Politiet i Hellas bruker tåregass mot migrantene som forsøker å ta seg ulovlig inn i landet fra Tyrkia i dag. Migrantene har svart med å kaste stein, melder Reuters. Tyrkia åpnet i går grensene som et svar på den økte uroligheten i Syria, og anslår at rundt 18 000 migranter så langt har tatt seg inn i Europa..

P4 - 1 time siden

18 000 har krysset grense

18 000 migranter har krysset over til EU etter at Trykia åpnet grensene i går. Det opplyser Tyrkias president. Han åpnet grensene som et svar på den økte konflikten i Idlib-provinsen i Syria der over 30 tyrksiske soldater mistet livet..

P4 - 1 time siden

Ordfører i karantene

Ordføreren i Alte kommune er satt i karantene etter mistanke om koronavirus. En partikollega av ordføreren har vært i Singapore, og nå er de begge i karantene, melder Altaposten..

P4 - 2 timer siden

Ny sykehusansatt smittet

Nok en ansatt ved Ullevål sykehus er smittet av koronaviruset, og nå har til sammen to ansatte ved øyeavdelingen fått påvist viruset. Tre andre ansatte som har blitt sjekket for viruset er friske. Oslo Universitetssykeus opplyser at de jobber med å ringe opp pasienter som har hatt tett kontakt med de syke ansatte.

P4 - 2 timer siden

Får 10 millioner etter storbrann

Over 1000 bileiere som ble rammet av brannen i parkeringshuset på Sola skal dele 10 millioner kroner. Det er Frende forsikring som forsikret bilen som utløste brannen, og de sier til Stavanger Aftenblad at kravet fra bileierne er opp mot 20 millioner kroner, men at de ikke vil få dekket alt. Restbeløpet må dekkes av forsikringsselskapene til de andre bileierne..

P4 - 3 timer siden

Dårligere togtilbud i påsken

Vedlikeholdsarbeid kommer til å ramme togtrafikken på Østlandet i påsken. Drammenbanen, Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt og kommer til å tidvis være stengt for trafikk, opplyser Bane Nor. De viser til at arbeidet som gjøres vil føre til høyere driftssikkerhet og bedre punktlighet.

P4 - 2 timer siden

Trailer kjørte av bro

En trailer kjørte av en bro og ble hengende fast over en elv i Rauma kommune på morgenen i dag. Sjåføren kom seg ut og er uskadet, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Vil ha anbud på flyrute som legges ned

Det bør utlyses en anbudsrunde på flyruten mellom Bodø og Evenes som Widerøe legger ned 4. mai. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Jonny Finstad.

P4 - 3 timer siden

Helge Ingstad blir skrapmetall

Den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad skal selges som skrapmetall. Det melder Forsvarets Forum. I fjor sommer ble det kjent at det koster for mye å reparere fregatten som kolliderte med en oljetanker i 2018.

P4 - 3 timer siden

Uvær fører til kolonnekjøring

Uvær i Sør-Norge nå fører til kolonnekjøring. Veitrafikksentralen opplyser at det er kolonnekjøring over E134 Haukelifjell og Riksvei 7 Hardangervidda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt