NRK > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 13:50

NRK - 06 juni 20 kl. 23:47

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Libanon, Hizbolla, Beirut

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 48 skaddei , protestari , Beirut
NRK - 13 juni 20 kl. 11:35

Protestar i Libanon

For andre natt på rad har det vore store protestar i Libanon. Demonstrantane har kasta stein på politiet, som har svart med tåregass og vasslangar. Protestane kjem etter at det libanesiske pundet fall i verdi og forverra den økonomiske krisa..

NRK - 07 juni 20 kl. 00:11

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 07 juni 20 kl. 00:11

Titusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var titusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det store protestar laurdag..

NRK - 26 mars 20 kl. 09:30

Nye korrespondenter for NRK

NRKs utenriks­korrespondenter i Beirut og Brussel erstattes til sommeren. Yama Wolasmal (38) blir ny korrespondent i Beirut og Simen Ekern (45) blir ny korrespondent i Brussel. De erstatter Kristin Solberg og Philip Lote..

NRK - 13 juni 20 kl. 13:57

Fem kritisk skadde i ulykke på E6

Fem personar er kristisk skadde i front mot front-kollisjonen på E6 sør for Støren i Trøndelag, opplyser politiet til NRK. Tre bilar og fem personar er involverte i ulykka. Dei skadde er frakta mot St.

NRK - 21 mai 20 kl. 09:14

Bil krasja inn i butikklokale

Tolv personar vart skadde då ein bil køyrde inn i eit butikklokale i Sydney i Australia torsdag ettermiddag, lokal tid. Den mannlege bilisten er blant dei skadde, opplyser New South Wales-politiet ifylgje australske medium..

NRK - 16 timer siden

Sendes med ambulansefly

De to skadde i forbindelse med ATV-ulykka i Sørkjosen sendes med ambulansefly til Tromsø. UNN kan foreløpig ikke si noe om skadeomfanget. De skadde ankommer sykehuset sent mandag kveld..

NRK - 14 april 20 kl. 14:18

To skadde etter skot i Stockholm

To personar er hardt skadde etter å ha vorte skotne i eit hus i Stockholm, melder Aftonbladet. Ambulanse og politi er på staden. Politiet seier dei har eit bilde på kva som har skjedd..

P4 - 22 juni 20 kl. 15:46

- Har mye jobb foran oss

- Vi har mye jobb foran oss om vi skal klare å nå målene for hardt skadde og drepte i trafikken. Det sier Bård Morten Johansen i Trygg Trafikk. Ifølge en ny rapport fra Transportøkonomisk institutt er regjeringens mål om en halvering av drepte og hardt skadde innen 2030 lite realistisk..

NRK - 22 mai 20 kl. 06:32

Kraftig børsfall i Hongkong

Børsen i Hongkong har hatt ein nedgang på nesten 4 prosent i morgontimane, melder AFP. Det skjer etter at Kina la fram ei ny tryggingslov for å auke kontrollen over Hongkong, noko som har ført til frykt for ytterlegare protestar i regionen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Savnet funnet etter leteaksjon

Mannen som var savnet i Korgen er nå funnet av mannskap fra Norsk Folkehjelp. Mannen ble funnet i skogen ikke langt fra der han var savnet fra, melder politiet..

NRK - 15 minutter siden

Foodora er hacket

Matleveringstjenesten Foodora er hacket, og data fra en halv million kunder er lekket. Det melder svenske Dagens Nyheter, som skriver at 25.000 svensker er blant de hackede..

NRK - 15 minutter siden

Huawei økte omsetningen med 13 %

Det kinesiske mobilselskapet Huawei økte omsetningen med 13,1 prosent første halvår. Selskapet møter motstand i en rekke land, blant annet USA, som mener de utgjør en sikkerhetsrisiko og vil nekte dem adgang til 5G-nettet..

NRK - 30 minutter siden

Indisk delstat stenges ned

India stenger ned delstaten Bihar for å bekjempe koronaviruset. Det melder myndighetene. Delstaten, med 125 millioner innbyggere, skulle ha stengt ned i én uke, men forlenger til 15 dager.

NRK - 30 minutter siden

Brann i Rendalen slukket

Boligbrannen i Åkrestrømmen i Rendalen er slukket. To personer var registrert på adressen, én av dem er kjørt til sykehus, mens den andre har fortsatt status som savnet. Politiet skriver på Twitter at åstedsundersøkelser vil gjøres i morgen..

NRK - 45 minutter siden

Leteaksjon i Korgen

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 70-årene fra Aspmoen bofellesskap i Korgen i Hemnes. Han er cirka 180 cm høy, iført blå genser, jeans og tøfler. Savnede har lite hår og hvit skjegg.

NRK - 45 minutter siden

Demonstranter dømt til døden

Tre iranere som deltok i demonstrasjoner mot myndighetene i november 2019, er dømt til døden. Dommen opprettholdes av høyesterett, men kjennelsen kan fortsatt endres, ifølge en talsperson. De tre skal ha satt fyr på flere bygninger..

NRK - 45 minutter siden

Meråker-flyet traff flere høye trær

Havarikommisjonen har konkludert med at flyet som krasjet under landing i Meråker på fredag fløy inn for lavt og traff flere høye trær. 71-åringen som mistet livet i ulykken var instruktøren som hjalp eieren av flyet med å trene på landing..

NRK - 1 time siden

Politimann bestrider anklager

En politimann etterforskes for å ha tatt halsgrep på Qadar Osman Abdi og lagt ham i bakken i et avhør på politihuset i Kristiansand. Det viser overvåkningsvideo TV 2 har fått tilgang. Politimannen bestrider påstanden om at 24-åringen ikke fikk puste..

NRK - 1 time siden

Fortsatt ingen på respirator

Tirsdag er sju koronapasienter innlagt på norske sykehus, dette er én mer enn i går. Fortsatt er ingen pasienter koblet til respirator, ifølge Helsedirektoratet. Mandag var første gang siden 10.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt