Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:21

Klartale - 28 jun 22 kl. 08:07

46 funnet døde i vogntog i Texas

En arbeider i kommunen hørte rop mandag kveld. Det var i 18-tida. Ropene kom fra et forlatt vogntog. Det sto i San Antonio i staten Texas i USA.I vogntoget gjorde politiet et grufullt funn.
Les mer på Klartale


Les mer om:
San Antonio, Texas, USA, Charles Hood, McManus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 46 funnet, dødei , vogntogi , Texas
VG - 27 maj 22 kl. 19:31

Texas-guvernør om endret politiforklaring: - Jeg er forbannet

Nesten 20 politibetjenter fra grensevakten i Texas ventet mer enn tre kvarter i korridoren utenfor klasserommene under skoleskytingen i Uvalde, Texas. Texas-guvernør Greg Abbott går hardt ut mot politiet..

NRK - 28 jun 22 kl. 14:25

Dødstallet stiger etter funnet i et vogntog i USA

Minst 50 personer er funnet døde i lasterommet på et vogntog i San Antonio i Texas. Det melder den meksikanske utenriksministeren, Marcelo Ebrard, ifølge Reuters. 22 av de døde er meksikanere, ifølge Ebrard.

VG - 28 jun 22 kl. 03:47

Rundt 50 migranter funnet døde i vogntog i San Antonio

Rundt 50 migranter er døde etter å ha blitt funnet i et vogntog i San Antonio i Texas. 16 er fraktet til sykehus.

VG - 30 jun 22 kl. 09:27

Menneskesmuglertragedien i Texas øker i omfang

Antallet døde migranter som ble funnet i et vogntog i San Antonio i Texas denne uken har økt til 53 personer..

NRK - 28 jun 22 kl. 02:43

Minst 42 døde funnet i et vogntog i USA

Minst 42 personer er funnet døde i lasterommet på et vogntog i San Antonio i USA. Det melder det lokale nyhetsnettstedet ksat.com.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Pressekonferanse om skuleskytinga i Texas

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Ifølgje Abbot hadde ikkje 18-åringen som skaut på skulen noko kriminell bakgrunn eller mentale helse problem. Ein mann vart også kasta ut under pressekonferansen.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas - Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas – Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ein pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

Klartale - 27 maj 22 kl. 09:44

Våpenlobbyen møtes etter skolemassakre

Tirsdag døde 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas i USA.Espen Moe er USA-ekspert.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet tok feil avgjørelse

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok feil avgjørelse da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - Igår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com