NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 11:33

NRK - 09 Nov 19 kl. 07:22

44 prosent vet om narkotikabruk

Nær halvparten av norske elever i alderen 15 til 20 år vet om narkotikabruk i skoletiden. Det viser en ny undersøkelse fra organisasjonen Actis. Seks prosent opplyser også at de har følt seg utrygge på grunn av andre elevers rusbruk på skolen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Actis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 44 prosent, vetom , narkotikabruk
Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 21:07

Reklame for narkotikabruk rettet mot barn i skolen

Unge Venstre fremstiller narkotikabruk som noe kult i skoletid rettet mot mindreårige.

VG - 06 Nov 19 kl. 21:11

Listhaug bekymret over unges narkotikabruk

– Det kan virke som at en del nå tror at dette er tillatt, sier eldre- og folkehelseminister Sylvi Listhaug til VG. Ungdom og rus-ekspert sier pilene nå peker oppover for bruk..

NRK - 11 Nov 19 kl. 05:55

Ytre høyre fram i spansk valg

Det sosialdemokratiske partiet PSOE blir størst i det spanske valget med 28 prosent. Konservative PP fikk 20,8 prosent, og ytrehøyre-partiet Vox får 15,1 prosent. Dermed har ingen partier flertall når 99 prosent av stemmene er talt opp..

NRK - 09 Sep 19 kl. 21:27

Sp mot rekordvalg

Etter at rundt 33 prosent av stemmene er talt opp, ligger Sp an til å få rundt 13,2 prosent av stemmene ved årets kommunevalg, mot 8,5 prosent ved valget for fire år siden. Det vil i så fall også slå den gamle rekorden fra 1995 på 11,6 prosent..

NRK - 11 Sep 19 kl. 10:19

Nytt fall for Boris på måling

En ny meningsmåling i Storbritannia viser at statsminister Boris Johnsons Tory-parti får 38 prosent oppslutning, Labour får 24 prosent og de Liberale 20 prosent. Det nye Brexit-partiet får 7 prosent, ifølge Kantar-målingen..

P4 - 07 Aug 19 kl. 20:28

MDG kraftig frem på ny måling

Miljøpartiene fosser kraftig frem på ny måling. I en måling Opinion har gjort for FriFagbevegelse, Dagsavisen og ANB får Miljøpartiet De Grønne en oppslutning på 7 prosent. Det er en rekordhøy oppslutning og en dobling fra stortingsvalget i 2017.

P4 - 05 Sep 19 kl. 20:22

Rekordmåling for MDG i Bergen

Miljøpartiet De Grønne får rekordoppslutning i Bergen i det siste partibarometeret for VG og Bergens Tidende. 13,9 prosent er oppslutningen for MDG i Norges nest største by, fire dager før valget. Dermed er det nærmest dødt løp mellom bomtilhengere og bommotstandere i Bergen.

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 00:36

Oljeprisen stiger 12 prosent etter angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon

Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag. Økningen var på det meste 18 prosent, før den falt noe tilbake..

P4 - 19 Sep 19 kl. 08:20

Vekst i nyboligprisene

Prisene på nye boliger har i gjennomsnitt økt med 9,5 prosent fra 2. kvartal i fjor til samme periode i år. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

P4 - 08 Aug 19 kl. 21:58

Bompengepartiet kraftig tilbake

Folkeaksjonen Nei til mer bompenger kraftig tilbake. På VGs partibarometer for august får protestpartiet en oppslutning på 2,5 prosent. Det er en markant nedgang fra juni, da hadde partiet en oppslutning på 6 prosent på den nasjonale målingen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil donere myke klær til innsatte

ASAP Rocky vil donere myke, grønne klær til de innsatte der han satt fengslet i Stockholm. Nylig sa rapperen i et intervju at han ble venn med sine medfanger og at han nå har designet «en ny uniform» for Kronobergshäktet, skriver Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

SAS kutter på Hongkong

SAS kutter ned på ruta si til Hongkong. Årsaken er at færre reiser til den konflikt-rammede byen. Kuttet er på 20 prosent, ifølge informasjonssjefen i SAS-Norge.

NRK - 45 minutter siden

Anker dommen mot Keshvari

Påtalemyndigheten har anket dommen mot Mazyar Keshvari som ble dømt til syv måneders fengsel for grovt bedrageri mot Stortinget. Påtalemyndigheten mener Nedre Romerike tingrett har utmålt en for mild straff..

NRK - 1 time siden

Norge felt i menneskerettsdomstolen

Norge felt i Den europeiske menneskerettsdomstolen i barnevernssak..

NRK - 1 time siden

Reagerer på USA's kursendring

Leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Stør reagerer skarpt på USAs kursendring i Midtøsten..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea ut mot Sverige

Sverige trenger ikke lenger jobbe for en dialog mellom Nord-Korea og USA, sier Nord-Koreas sjefforhandler Kim Myong-gil. Han kritiserer svenskene for å blande seg inn i forhandlingene som en slags «baksetesjåfør»..

NRK - 3 timer siden

Knivdrept utenfor Teheran

Tre medlemmer av iranske sikkerhetsstyrker har blitt knivstukket og drept av ukjente gjerningsmenn nær Teheran, melder lokale nyhetsbyråer. Gjerningspersonene skal ha angrepet med kniver og machete..

NRK - 2 timer siden

Må betale for å hente de avdøde

Familiene til de vietnamesiske statsborgerne som ble funnet døde i en lastebil i Essex i Storbritannia, må selv betale for å hente sine døde hjem. Myndighetene i Vietnam sier de kun kan bistå med å frakte asken eller kroppene tilbake fra flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Mange kommuneansatte uten fast jobb

I 2015 gikk byrådet inn for å få ned omfanget av midlertidige ansettelser. Likevel er 43 prosent av de ansatte i kommunen i dag uten fast jobb. Tallet har ikke sunket under det sittende byrådet..

NRK - 3 timer siden

Konflikt i Norges største moske

Statsstøtten til Norges største moske er midlertidig stoppet, på grunn av en konflikt. Det er to styrer som begge hevder å representere moskeen, sier fylkesmannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt