NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:32

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:35

41 jihadister dømt til døden

En domstol i Tunisia har dømt 41 jihadister til døden for et angrep i 2014, som kostet 15 soldater livet. Kun to av de 41 dødsdømte er i myndighetenes varetekt på nåværende tidspunkt, opplyser domstolens talsmann Sofiene Sliti til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunisia, Sofiene Sliti, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 41 jihadister, dømt, til, døden
Aftenposten - 16 May 19 kl. 20:02

Mange drept i angrep mot jihadister på Sinai

Nærmere 50 islamister er drept i en egyptisk militæroffensiv mot jihadister på Sinai-halvøya, opplyser det egyptiske militæret..

NRK - 16 Feb 19 kl. 10:34

Sju jihadister drept i Egypt

Sju militante jihadister er drept i et angrep nord på Sinai-halvøya i Egypt. I tillegg er 15 militærpersonell drept eller såret, ifølge militæret. Det skriver Reuters..

NRK - 03 Feb 19 kl. 00:42

Åtte jihadister drept i luftangrep

Det egyptiske militæret sier åtte militante islamister fra IS er drept i et flyangrep mot en «terroristbase» i ørkenen vest i landet..

Dagbladet - 02 Feb 19 kl. 14:29

NRK-anker tar oppgjør med Resett: - Satt i bås med terrorister og jihadister

- Dette er ikke den vanlige sjikanen jeg utsettes for på nettet. Her krysset man en grense, og det er derfor jeg reagerer, sier Yama Wolasmal til Dagbladet..

NRK - 04 May 19 kl. 10:02

IS trolig på vei mot Afghanistan

IS-jihadister som er blitt nedkjempet i Syria og Irak, antas å være på vei til Afghanistan for å krige videre og planlegge angrep mot USA, advarer en amerikansk etteretningsoffiser i landet..

Aftenposten - Igår: 14:03

Migrantkrisen ble et vendepunkt. Voldelige generaler kan få mer spillerom, frykter eksperter.

Et ønske om kontroll på jihadister og migranter kan gi militære kuppmakere nye muligheter..

NRK - 09 Feb 19 kl. 05:20

Sju terrorister dømt til livstid

En tunisisk domstol har i to separate rettssaker dømt til sammen sju jihadister til livstid i fengsel for terrorangrepene mot badegjester på en strand og et museum i 2015. Tilsammen 60 mennesker ble drept i angrepene i Tunis og Sousse..

NRK - 25 Jan 19 kl. 03:36

50 døde i IS-angrep øst i Syria

Rundt 50 ble drept torsdag i et forsøk fra IS på å ta tilbake kontrollen over en by øst i Syria fra den USA-støttede opprørsalliansen SDF. Minst tre selvmordsbombere var del av angrepet, der 16 SDF-medlemmer og 34 jihadister ble drept..

Dagbladet - 07 Jan 19 kl. 02:29

Forskere scannet hjernene til radikaliserte ungdommer for å finne ut hvordan jihadister blir til

Hvordan var det mulig å radikalisere tusenvis av unge menn og kvinner fra hele verden, og få dem til å reise til Syria for å kjempe for Den islamske staten (IS)?.

NRK - 15 Oct 18 kl. 01:23

Jihadister fortsatt i Idlib

Ved midatt gikk fristen ut for at den store opprørsalliansen i Idlib-provinsen i Syria skal trekke seg ut av området. Det er ingen tegn på at så har skjedd, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Jihadistene vil fortsette å krige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt