NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:35

41 jihadister dømt til døden

En domstol i Tunisia har dømt 41 jihadister til døden for et angrep i 2014, som kostet 15 soldater livet. Kun to av de 41 dødsdømte er i myndighetenes varetekt på nåværende tidspunkt, opplyser domstolens talsmann Sofiene Sliti til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunisia, Sofiene Sliti, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 41 jihadister, dømt, til, døden
NRK - 16 Feb 19 kl. 10:34

Sju jihadister drept i Egypt

Sju militante jihadister er drept i et angrep nord på Sinai-halvøya i Egypt. I tillegg er 15 militærpersonell drept eller såret, ifølge militæret. Det skriver Reuters..

NRK - 03 Feb 19 kl. 00:42

Åtte jihadister drept i luftangrep

Det egyptiske militæret sier åtte militante islamister fra IS er drept i et flyangrep mot en «terroristbase» i ørkenen vest i landet..

Dagbladet - 02 Feb 19 kl. 14:29

NRK-anker tar oppgjør med Resett: - Satt i bås med terrorister og jihadister

- Dette er ikke den vanlige sjikanen jeg utsettes for på nettet. Her krysset man en grense, og det er derfor jeg reagerer, sier Yama Wolasmal til Dagbladet..

NRK - 09 Feb 19 kl. 05:20

Sju terrorister dømt til livstid

En tunisisk domstol har i to separate rettssaker dømt til sammen sju jihadister til livstid i fengsel for terrorangrepene mot badegjester på en strand og et museum i 2015. Tilsammen 60 mennesker ble drept i angrepene i Tunis og Sousse..

NRK - 25 Jan 19 kl. 03:36

50 døde i IS-angrep øst i Syria

Rundt 50 ble drept torsdag i et forsøk fra IS på å ta tilbake kontrollen over en by øst i Syria fra den USA-støttede opprørsalliansen SDF. Minst tre selvmordsbombere var del av angrepet, der 16 SDF-medlemmer og 34 jihadister ble drept..

Dagbladet - 07 Jan 19 kl. 02:29

Forskere scannet hjernene til radikaliserte ungdommer for å finne ut hvordan jihadister blir til

Hvordan var det mulig å radikalisere tusenvis av unge menn og kvinner fra hele verden, og få dem til å reise til Syria for å kjempe for Den islamske staten (IS)?.

NRK - 15 Oct 18 kl. 01:23

Jihadister fortsatt i Idlib

Ved midatt gikk fristen ut for at den store opprørsalliansen i Idlib-provinsen i Syria skal trekke seg ut av området. Det er ingen tegn på at så har skjedd, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Jihadistene vil fortsette å krige..

NRK - 14 Oct 18 kl. 15:55

Jihadister holder stand buffersone

Islamistiske grupper holder stand i den planlagte buffersonen nordvest i Syria, til tross for at de har fått mandag som deadline for å trekke seg ut, opplyser eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) og AFPs korrespondent i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt