NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 22:35

41 jihadister dømt til døden

En domstol i Tunisia har dømt 41 jihadister til døden for et angrep i 2014, som kostet 15 soldater livet. Kun to av de 41 dødsdømte er i myndighetenes varetekt på nåværende tidspunkt, opplyser domstolens talsmann Sofiene Sliti til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tunisia, Sofiene Sliti, AFP

Dele artikeln

30 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 41 jihadister, dømt, til, døden
Dagbladet - 07 Jan 19 kl. 02:29

Forskere scannet hjernene til radikaliserte ungdommer for å finne ut hvordan jihadister blir til

Hvordan var det mulig å radikalisere tusenvis av unge menn og kvinner fra hele verden, og få dem til å reise til Syria for å kjempe for Den islamske staten (IS)?.

NRK - 15 Oct 18 kl. 01:23

Jihadister fortsatt i Idlib

Ved midatt gikk fristen ut for at den store opprørsalliansen i Idlib-provinsen i Syria skal trekke seg ut av området. Det er ingen tegn på at så har skjedd, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Jihadistene vil fortsette å krige..

NRK - 14 Oct 18 kl. 15:55

Jihadister holder stand buffersone

Islamistiske grupper holder stand i den planlagte buffersonen nordvest i Syria, til tross for at de har fått mandag som deadline for å trekke seg ut, opplyser eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) og AFPs korrespondent i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt