NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 22:59

NRK - 24 nov. 20 kl. 00:53

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus. Det er ni flere enn dagen før..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 418, nye, smittedesiste , døgn
VG - 22 nov. 20 kl. 18:32

Smittede og ikke-smittede delte rom på Vinstra: Nå skilles de

Ikke-smittede beboere flyttes nå til et hotell på Vinstra, etter å ha delt rom med smittede. Folkehelseinstituttet (FHI) sier at det etter forholdene ikke er brudd på smittevernregler at de ikke ble flyttet tidligere..

NRK - 15 des. 20 kl. 07:15

Nye koronatilfeller i Vestfold

Det siste døgnet er det meldt om 11 nye koronasmittede i Vestfold. Det er påvist fem nye smittede i Sandefjord, fire i Holmestrand og en i Færder og en i Tønsberg. Sju av de smittede har kjent smittevei, eller er nærkontakt av andre smittede..

NRK - 01 des. 20 kl. 14:01

Ti nye smittede i Bergen

Det er registrert ti nye smittetilfeller i Bergen kommune det siste døgnet. Det er det laveste antallet smittede på et døgn de siste to månedene. De smittede er i alderen 19–97 år.

NRK - 07 des. 20 kl. 14:23

Ni nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registert ni nye koronasmittede i Bergen, ifølge tall fra kommunen. Det er én mer enn i går. De smittede er fra 20 til 61 år.

NRK - 10 des. 20 kl. 22:15

29 nye smittede i Fredrikstad

I Fredrikstad er det registrert 29 nye smittetilfeller siden i går kveld. Det er det høyeste antall registrerte smittede i løpet av et døgn siden slutten av november. 26 av de smittede har kjent smittevei, og det jobbes med å kartlegge de siste tre..

NRK - 12 des. 20 kl. 10:23

25 nye smittede i Sarpsborg

Sarpsborg kommune melder om 25 nye tilfeller av koronasmitte i kommunen, lørdag morgen. Det er over dobbelt så mange som i går, da det ble meldt om tolv smittede. 17 av de smittede siste døgn er smittet av nærkontakter, resten har ukjent smittevei..

NRK - I førrgår: 05:07

22.000 nye smittede i Mexico

Mexico registrerte torsdag 22.339 nye smittede på ett døgn, det høyeste døgntallet siden pandemiens utbrudd. Mangel på oksygen og tanker gir bekymring.

NRK - 14 des. 20 kl. 14:02

Fire nye smittede i Bergen

Det siste døgnet har fire personer fått påvist covid-19 i Bergen kommune. Det er to flere enn i går. De smittede er i alderen 25-55 år.

NRK - 20 des. 20 kl. 11:16

Flere smittede i Østfold enn i Oslo

Mens Oslo melder om færre smittede, så holder smittetrykket seg høyt i Østfold. Det siste døgnet er det meldt om 53 nye smittede i Østfold, hvorav flest i Sarpsborg og Fredrikstad som begge har en økning fra lørdag..

NRK - 15 timer siden

70 smittede i Oslo

Det er registrert 70 smittede i Oslo siste døgn, 24 færre enn dagsgjennomsnittet sis uke. Bydelene Stovner og Søndre Nordstrand har det høyeste smittetrykket, med 583 og 519 smittede per 100.000 innbyggere, Nordre Aker har det laveste med 113..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Advarer mot falske kjeksselgere

Politiet i Oslo advarer beboere i Kværnerdalen om at beboere er oppsøkt av personer som utgir seg for å selge kjekt for Vålerenga idrettslag. En beboer er utsatt for vold og er frastjålet mobilen. Politiet ber om tips, skriver de på Twitter..

NRK - 10 minutter siden

Solberg: – Kan bli hardere tiltak

Statsminister Erna Solberg varsler mye hardere tiltak hvis myndighetenei mister kontroll på spredningen av det muterte koronaviruset, skriver VG. – Den tredje bølgen har en mye brattere smittekurve enn de foregående bølgene. I mange land er det nok i stor grad forårsaket av det muterte viruset, sier hun.

NRK - 15 minutter siden

Gjenåpner Vinmonopolet

Stengte Vinmonopolet-butikker i Oslo-regionen førte lørdag til høyt kundetrykk og lange køer i nabokommuner. Nå snur norske helsemyndigheter, etter påtrykk fra ordførere, for å få ned mobiliteten og minske smittefaren...

NRK - 30 minutter siden

Festivaler ettrelyser klarere råd

Festivalarrangørene etterlyser tydeligere råd fra regjeringa. Nå vil opposisjonen på Stortinget pålegge regjeringen å få på plass en tydeligere plan for kulturlivet..

NRK - 30 minutter siden

Navalnyj: – Putin eier kjempeslott

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj hevder i en ny film at president Vladimir Putin er den egentlige eieren av et slott og kjempestore eiendommer ved Svartehavet. Presidenten avviser påstandene..

NRK - 2 timer siden

Ingen alvorlig skadet i brannen

Brannen oppstod i et venterom på Marnardal stasjon i Lindesnes. Ifølge politiet er ingen personer alvorlig skadet, men en person har pustet inn røyk i forbindelse med brannen..

NRK - 1 time siden

NHO vil ha kompensasjon

NHO krever tiltak for bedriftene som stenges ned i Oslo-regionen på grunn av koronapandemien. NHO-direktør Ole Erik Almlid sier til NTB at han frykter flere konkurser i 2021. I alt 25 kommuner har nå strengere tiltak på grunn av det muterte viruset..

NRK - 45 minutter siden

Virke: 400.000 arbeidstakere rammet

De skjerpede smitteverntiltakene på Østlandet rammer over 400.000 arbeidstakere i handel og tjenester, sier Virke. Organisasjonen sier de har forståelse for beslutningen for å slå ned smitte, men vil ha raskt svar om kompensasjon for bedrifter..

NRK - 1 time siden

Norge videre i håndball-VM

Frankrike slo Portugal 32-23 i gruppespillets siste kamp. Norge ble dermed nummer to i gruppa og går videre til kvartfinale..

NRK - 1 time siden

Nye ledere i Voice of America

Biden-regjeringen har ansatt nye ledere i nasjonale kringkastere som sender nyheter fra USA til resten av verden. Ledere som Donald Trump satte inn for en måned siden fikk kritikk for å gjøre stasjoner som Radio Free Europe om til Trump-propaganda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt