NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 02:06

NRK - 19 nov. 20 kl. 17:20

40 prosent tror på valgfusk i USA

Fire av ti registrerte velgere i USA tror fusk har påvirket resultatet av presidentvalget, selv om alle påstander om fusk er tilbakevist. 81 prosent av Donald Trumps tilhengere tror dette etter presidentens utspill, ifølge en undersøkelse fra Yougov..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Donald Trumps, Yougov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 prosent, tror, valgfuski , USA
NRK - 26 nov. 20 kl. 01:04

Skal presentere funn av valgfusk

Stabssjefen i Det hvite hus, Mark Meadows, tvitrer at republikanere i Nevada får presentere funn av valgfusk under en høring 3. desember. Det er så langt ikke dokumentert valgfusk under presidentvalget 2020..

NRK - 01 des. 20 kl. 20:54

– Ingen bevis for valgfusk

USAs justisdepartement har ikke avdekket bevis for omfattende valgfusk som ville ha endret utfallet av presidentvalget. Det bekrefter justisminister William Barr overfor nyhetsbyrået AP tirsdag..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 21:11

USAs justisminister: Ingen bevis for omfattende valgfusk

USAs justisdepartement har ikke avdekket bevis for omfattende valgfusk som ville ha endret utfallet av presidentvalget..

NRK - 19 nov. 20 kl. 01:09

Mange i USA tror det var valgjuks

52 prosent av republikanske velgere i USA tror at president Donald Trump ble frastjålet seieren ved utbredt valgjuks, ifølge en meningsmåling fra Ipsos utført for Reuters. Bare 29 prosent av republikanerne tror at Joe Biden med rette vant..

NRK - 10 des. 20 kl. 04:00

Opposisjonen i Ghana: Valgjuks

Opposisjonen i Ghana mener de har bevis for utstrakt valgfusk ved presidentvalget. Ifølge valgkommisjonen vant sittende president Nana Akufo-Addo med 51,59 prosent over opposisjonens kandidat, melder AFP.

NRK - 16 jan. 21 kl. 13:44

Valgseier til Museveni

I Uganda har valgkommisjonen utropt sittende president Yoweri Museveni som vinner av presidentvalget, med over 58 prosent av stemmene. Opposisjonskandidaten, Bobi Wine, hevder det har vært utbredt valgfusk, og at hæren har omringet huset hans..

Dagbladet - 15 nov. 20 kl. 16:24

- Klovnaktig

Donald Trump skriver på Twitter at Biden vant valget, men gjentar påstandene om valgfusk. - Det nærmeste vi kommer en erkjennelse, sier USA-ekspert..

NRK - 18 nov. 20 kl. 01:25

Trump sparker sikkerhetssjef

President Donald Trump skriver på Twitter at han sparker sikkerhetssjef Chris Krebbs på grunn av hans uttalelser, om at det ikke har foregått omfattende valgfusk under årets presidentvalg i USA. Krebs er sjef for CISA med ansvar for datasikkerhet..

VG - 18 nov. 20 kl. 03:37

Trump sparker sikkerhetstopp som avviste valgfusk

Christopher Krebs har holdt fast ved at presidentvalget i USA er blitt gjennomført på en sikker måte. Natt til onsdag kostet det ham jobben som leder for byrået med ansvar for sikkerheten rundt valget..

VG - 18 nov. 20 kl. 03:37

Trump sparker sikkerhetstopp som har avvist valgfusk

Christopher Krebs har holdt fast ved at presidentvalget i USA er blitt gjennomført på en sikker måte. Natt til onsdag kostet det ham jobben som leder for byrået med ansvar for sikkerheten rundt valget..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 15 minutter siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 30 minutter siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 30 minutter siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 1 time siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 1 time siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 1 time siden

Biden holder pressebrif

USAs president Joe Biden holder sin første pressebrif fra Det hvite hus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt