NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:40

NRK - 30 nov. 20 kl. 10:44

40 prosent av øy ødelagt

40 prosent av øya Fraser Island i Australia er ødelagt av en skogbrann som har vart i seks uker. Øya står på Unescos verdensarvliste. Mandag meldes det om en hetebølge, og temperaturen på øya ventes å stige til 34 grader på det meste..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fraser Island, Australia, Unescos

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 prosentav øy , ødelagt
Aftenposten - 13 des. 20 kl. 19:43

Forfang trodde han hadde ødelagt gullhåpet: – Forberedte meg på at jeg hadde ødelagt for laget

Johann Andre Forfang ble verdensmester for tredje gang søndag..

NRK - 28 jan. 21 kl. 13:16

Vaksiner kan ha blitt ødelagt

En leveranse med 342 vaksinedoser til Trondheim, Malvik og Melhus kan ha blitt ødelagt av frost under transport, opplyser Folkehelseinstituttet. Personer som fikk koronavaksine fra denne leveransen vil få tilbud om en ny dose..

NRK - 03 feb. 21 kl. 09:37

Skogbrann har ødelagt 71 boliger

Minst 71 boliger har blitt ødelagt av en skogbrann som har kommet ut av kontroll i utkanten av Australias fjerde største by Perth. Mer enn 200 brannmannskaper, med støtte fra brannhelikoptre, kjemper mot skogbrannen om lag tre mil øst for storbyen..

Klartale - 04 feb. 21 kl. 08:47

Over 80 hjem ødelagt i skogbrann i Australia

Det brenner ved storbyen Perth i Australia. Over 80 hjem er så langt ødelagt i brannen. Brannvesenet sliter med å få kontroll..

NRK - 04 feb. 21 kl. 09:02

Over 80 hjem ødelagt i skogbrann

Over 80 hjem har så langt blitt ødelagt i skogbrannen vest i Australia. Sterk vind og vanskelig terreng gjør at brannvesenet ikke har fått kontroll. Onsdag måtte hundrevis evakuere og folk blir bedt om å ikke nøle med å forlate hjemmene sine..

NRK - 10 feb. 21 kl. 17:33

Norskstøttet skole ødelagt i kamper

En norskstøttet jenteskole nord i Afghanistan er ødelagt i kamper mellom sikkerhetsstyrker og væpnede opprørsgrupper. Flere enn 3000 jenter har mistet sin videregående skole etter kampene i Faryab-provinsen sist søndag, ifølge Flyktninghjelpen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:43

Vaksinekjøleskap ødelagt

Et kjøleskap fullt av vaksiner i Sarpsborg ble natt til fredag ødelagt. Nå tikker klokken for vaksinens holdbarhet, og kommunen hasteinnkaller personell. Kjøleskapet, som inneholdt om lag 600 doser, mistet strømmen i løpet av natten.

NRK - 26 mars 21 kl. 12:39

FN: To flyktningleirer helt ødelagt

FN sier deres folk har nådd fram til to leirer for eritreiske flyktninger i Tigray nord i Etiopia og at begge er ødelagt. FNs høykommissær for flyktninger er dypt bekymret for situasjonen for eritreiske flyktninger som har måttet forlate leirene..

Klartale - 26 mars 21 kl. 13:19

FN sier to flyktning-leirer i Tigray er helt ødelagt

To leirer for folk på flukt fra Eritrea er ødelagt. Det sier FN..

NRK - 01 april 21 kl. 09:17

15 millioner vaksinedoser ødelagt

Rundt 15 millioner vaksiner fra Johnson & Johnson er ødelagt på grunn av en menneskelig feil ved en fabrikk i USA. Ifølge New York Times oppsto feilen på en fabrikk i Baltimore som produserer vaksiner fra både Johnson & Johnson og AstraZeneca..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

NRK - 45 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 1 time siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 1 time siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 1 time siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt