NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:46

NRK - 10 Feb 19 kl. 06:27

40 evakuert etter brann i Trondheim

40 beboere ble evakuert i natt da det brøt ut brann i boligblokk i Ila i Trondheim like før midnatt. Brannen i en leilighet er slukkey.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ila, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 evakuert, etter, branni , Trondheim
NRK - 10 Dec 18 kl. 11:02

Trondheim S er evakuert

Brannalarmen er utløst ved Trondheim sentralstasjon, ifølge Bane Nor. Brannvesenet er på vei og sentralstasjonen er nå evakuert..

NRK - 05 Feb 19 kl. 03:50

22 evakuert etter Fredrikstad-brann

22 beboeren i et boligkompleks i Ilaveien i Fredrikstad ble evakuert da det brøt ut brann i en leilighet ved tretiden i natt. Røykdykkere har gjennomsøkt leiligheten, og brannen er slukket, melder politiet i Øst..

NRK - 20 Jan 19 kl. 04:56

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i et leilighetsbygg på Ulvahaugen i Sogndal ved halvfire-tida. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskade, men bygningen har brann-, vann- og røykskader..

VG - 20 Jan 19 kl. 07:56

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

NRK - 13 Jan 19 kl. 17:42

15 evakuert etter brann i Oslo

Nødetatene i Oslo har rykket ut til en brann på Ullevål i Oslo. Ifølge politiet kommer det flammer ut av et vindu i andre etasje. 15 personer er evakuert..

Aftenposten - 07 Mar 19 kl. 07:55

Folk i Skjervøy ble evakuert etter brann i industribygg

I fire timer måtte naboer være evakuert etter at det torsdag morgen brøt ut brann i et industribygg i Skjervøy i Troms..

Aftenposten - 04 Mar 19 kl. 05:49

To hus evakuert etter brann i enebolig på Randaberg

En enebolig og nabohuset i Klokkarhaugen på Randaberg i Rogaland ble evakuert natt til mandag, mens brannvesenet fikk kontroll på en brann i boligen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 01:45

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 21:48

Ridehall i Asker totalskadet i brann - 12 hester evakuert

12 hester ble evakuert etter kraftig brann på Steinseth ridesenter i Asker søndag kveld. Det er så godt som ingenting igjen av ridehallen..

NRK - 30 Dec 18 kl. 05:03

25 evakuert etter brann i Oslo

25 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i kjelleren i en fire etasjer høy boligblokk på Furuset i natt. 11 personer har pustet inn røyk. 25 minutter etter at brannen var meldt, var den slukket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt