NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:04

NRK - 10 Feb 19 kl. 06:27

40 evakuert etter brann i Trondheim

40 beboere ble evakuert i natt da det brøt ut brann i boligblokk i Ila i Trondheim like før midnatt. Brannen i en leilighet er slukkey.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ila, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 evakuert, etter, branni , Trondheim
P4 - 23 Apr 19 kl. 19:33

19 evakuert i Trondheim

19 personer er evakuert etter en brann på en veranda i en boligblokk på Charlottenlund i Trondheim i kveld. To personer får tilsyn av ambulansepersonell, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Brannen er slukket..

P4 - 02 May 19 kl. 22:28

40 evakuert etter brann

Rundt 40 personer ble evakuert etter en brann i en leilighet i Oslo i kveld, Brannen er nå slukket, opplyser politiet. Det jobbes nå med å få stengt brannslukningsanlegget, som det fortsatt kommer mye vann ut av..

P4 - 23 Jun 19 kl. 23:22

Brann i blokk i Trondheim

En person er sendt til sykehus etter å ha pustet inn røyk i en brann i en boligblokk i Trondheim søndag kveld. Brannvesenet har kontroll på stedet..

P4 - 06 Aug 19 kl. 05:44

Sju evakuert etter brann

Sju personer ble evakuert etter en brann i et bofellesskap i Knarvik i Hordaland i natt. Det er ikke meldt om skadde eller savnede. Brannen er slukket.

NRK - 10 Dec 18 kl. 11:02

Trondheim S er evakuert

Brannalarmen er utløst ved Trondheim sentralstasjon, ifølge Bane Nor. Brannvesenet er på vei og sentralstasjonen er nå evakuert..

P4 - 19 timer siden

Flere evakuert etter brann i Ski

Totalt 22 beboere ble evakuert etter en brann i et boligkompleks på Langhus i Ski i Akershus i natt. Tre personer får tilsyn av helsepersonell, to personer har pustet inn røyk, mens en person har skadet foten etter å ha hoppet ut av en vindu fra tredje etasje. Det forteller opersjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt..

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 07:27

Over 300 evakuert etter brann på hotell i Ålesund

284 voksne og 19 barn som var gjester på Scandic Parken i Ålesund, ble evakuert i forbindelse med en brann i et teknisk rom natt til søndag. Brannen er slukket..

NRK - 05 Feb 19 kl. 03:50

22 evakuert etter Fredrikstad-brann

22 beboeren i et boligkompleks i Ilaveien i Fredrikstad ble evakuert da det brøt ut brann i en leilighet ved tretiden i natt. Røykdykkere har gjennomsøkt leiligheten, og brannen er slukket, melder politiet i Øst..

Aftenposten - 13 Aug 19 kl. 06:12

75 personer i nabobygg evakuert etter brann i industribygg på Sotra

En blokk med rundt 60 leiligheter er evakuert etter en brann i en industrihall på Sotra i Fjell kommune i Hordaland natt til tirsdag. Ingen personer er skadd..

NRK - 20 Jan 19 kl. 04:56

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i et leilighetsbygg på Ulvahaugen i Sogndal ved halvfire-tida. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskade, men bygningen har brann-, vann- og røykskader..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 15 minutter siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 45 minutter siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 2 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 2 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 2 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt