NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:05

NRK - 10 Feb 19 kl. 06:27

40 evakuert etter brann i Trondheim

40 beboere ble evakuert i natt da det brøt ut brann i boligblokk i Ila i Trondheim like før midnatt. Brannen i en leilighet er slukkey.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ila, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 evakuert, etter, branni , Trondheim
NRK - 10 Dec 18 kl. 11:02

Trondheim S er evakuert

Brannalarmen er utløst ved Trondheim sentralstasjon, ifølge Bane Nor. Brannvesenet er på vei og sentralstasjonen er nå evakuert..

NRK - 05 Feb 19 kl. 03:50

22 evakuert etter Fredrikstad-brann

22 beboeren i et boligkompleks i Ilaveien i Fredrikstad ble evakuert da det brøt ut brann i en leilighet ved tretiden i natt. Røykdykkere har gjennomsøkt leiligheten, og brannen er slukket, melder politiet i Øst..

NRK - 20 Jan 19 kl. 04:56

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i et leilighetsbygg på Ulvahaugen i Sogndal ved halvfire-tida. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskade, men bygningen har brann-, vann- og røykskader..

VG - 20 Jan 19 kl. 07:56

18 evakuert etter brann i Sogndal

18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

NRK - 13 Jan 19 kl. 17:42

15 evakuert etter brann i Oslo

Nødetatene i Oslo har rykket ut til en brann på Ullevål i Oslo. Ifølge politiet kommer det flammer ut av et vindu i andre etasje. 15 personer er evakuert..

NRK - 11 Dec 18 kl. 01:45

Fem evakuert etter brann i Halden

Alle beboere skal være evakuert fra en bolig som er helt overtent i et boligområde i Halden i Østfold. Brannvesenet var på stedet klokka 1.22 og startet slukking.

Aftenposten - 23 Dec 18 kl. 21:48

Ridehall i Asker totalskadet i brann - 12 hester evakuert

12 hester ble evakuert etter kraftig brann på Steinseth ridesenter i Asker søndag kveld. Det er så godt som ingenting igjen av ridehallen..

NRK - 30 Dec 18 kl. 05:03

25 evakuert etter brann i Oslo

25 beboere ble evakuert da det begynte å brenne i kjelleren i en fire etasjer høy boligblokk på Furuset i natt. 11 personer har pustet inn røyk. 25 minutter etter at brannen var meldt, var den slukket..

Aftenposten - 29 Nov 18 kl. 07:13

Ni evakuert etter brann i Bergen

Ni personer er evakuert..

Dagbladet - 20 Jan 19 kl. 08:04

18 evakuert etter brann

Natt til søndag brøt det ut brann i en boligblokk i Sogndal sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt