NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:36

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:15

40 drept og 20 alvorlig såret

40 mennesker er drept og 20 alvorlig såret i terrorangrep mot moskeer i Christchurch på New Zealand. Det opplyser landets statsminister Jacinda Ardern. Tre er pågrepet etter angrepene, deriblant en voldelig høyreekstremist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Christchurch, New Zealand, Jacinda Ardern

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 dreptog 20 , alvorlig, såret
NRK - 06 Dec 18 kl. 10:52

Flere drept i terrorangrep i Iran

Flere mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte torsdag utenfor et politihovedkvarter i byen Chabahar i Iran, melder statlige medier i landet. Flere tilfeldige forbipasserende er alvorlig såret. Ulike kilder oppgir dødstall mellom to og fire..

NRK - 30 Jan 19 kl. 11:47

Rekordmange skutt og drept i Sverige

45 personer ble skutt og drept i Sverige i 2018, og 135 ble såret i skyteepisoder. Det er ny rekord ifølge politiet. – Vi har en alvorlig situasjon i Sverige, og det er helt uakseptabelt at det fortsetter sier leder Mats Löfving i politiet..

VG - 30 Dec 18 kl. 09:43

Flere drept på valgdagen i Bangladesh

Bangladeshs velgere går til urnene etter valgkamp preget av vold og anklager om alvorlig maktmisbruk. Fem mennesker er hittil drept i uro knyttet til valget..

VG - 27 Feb 19 kl. 09:16

Oslo-politiet: Person drept

Politiet bekrefter at de ved 04.30-tiden rykket ut til en «alvorlig voldshendelse» i en leilighet på Ellingsrud..

NRK - 16 Mar 19 kl. 19:48

Mann alvorlig skadd i snøskred

Fem personer ble lørdag ettermiddag tatt av et snøskred ved fjellet Hollenderen på Kvaløya i Troms. En mann er alvorlig skadd som følge av hendelsen. – Tilstanden hans er alvorlig, men stabilt, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til NTB..

NRK - 20 Mar 19 kl. 15:18

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en arbeidsulykke på en byggeplass i Bagn i Valdres onsdag. Arbeideren har fått et betongelement over nedre deler av kroppen. Personen blir beskrevet som alvorlig skadd, men stabil, opplyser politiet..

Aftenposten - 06 Mar 19 kl. 22:24

Alvorlig knivhendelse i Rogaland

En person er alvorlig skadet etter voldshendelse på Nærbø..

NRK - 14 Jan 19 kl. 11:44

Alvorlig ulykke E6

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Arnkvernkrysset i Ringsaker. Det er en lastebil og to personbiler involvert i ulykka. Nødetater er på veg..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:26

Ikke alvorlig skadd

Ingen av dem som var involvert i hendelsen med øks i Brugata fremstår som alvorlig skadet, ifølge politiet. Årsaken til slagsmålet er foreløpig uklart..

NRK - 28 Nov 18 kl. 09:38

Drapsmistenkt drept i Kashmir

En pakistansk opprører, som er anklaget for å ha drept en kjent journalist i Kashmir, skal ha blitt drept av indisk politi, melder nyhetsbyrået AP. Journalisten ble skutt og drept i juni, men den pakistanske militsen har benektet at de står bak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 15 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt