NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:46

NRK - 15 Mar 19 kl. 08:15

40 drept og 20 alvorlig såret

40 mennesker er drept og 20 alvorlig såret i terrorangrep mot moskeer i Christchurch på New Zealand. Det opplyser landets statsminister Jacinda Ardern. Tre er pågrepet etter angrepene, deriblant en voldelig høyreekstremist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Christchurch, New Zealand, Jacinda Ardern

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 dreptog 20 , alvorlig, såret
NRK - 06 Dec 18 kl. 10:52

Flere drept i terrorangrep i Iran

Flere mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte torsdag utenfor et politihovedkvarter i byen Chabahar i Iran, melder statlige medier i landet. Flere tilfeldige forbipasserende er alvorlig såret. Ulike kilder oppgir dødstall mellom to og fire..

NRK - 30 Jan 19 kl. 11:47

Rekordmange skutt og drept i Sverige

45 personer ble skutt og drept i Sverige i 2018, og 135 ble såret i skyteepisoder. Det er ny rekord ifølge politiet. – Vi har en alvorlig situasjon i Sverige, og det er helt uakseptabelt at det fortsetter sier leder Mats Löfving i politiet..

VG - 30 Dec 18 kl. 09:43

Flere drept på valgdagen i Bangladesh

Bangladeshs velgere går til urnene etter valgkamp preget av vold og anklager om alvorlig maktmisbruk. Fem mennesker er hittil drept i uro knyttet til valget..

VG - 27 Feb 19 kl. 09:16

Oslo-politiet: Person drept

Politiet bekrefter at de ved 04.30-tiden rykket ut til en «alvorlig voldshendelse» i en leilighet på Ellingsrud..

NRK - 16 Mar 19 kl. 19:48

Mann alvorlig skadd i snøskred

Fem personer ble lørdag ettermiddag tatt av et snøskred ved fjellet Hollenderen på Kvaløya i Troms. En mann er alvorlig skadd som følge av hendelsen. – Tilstanden hans er alvorlig, men stabilt, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge til NTB..

P4 - 28 Apr 19 kl. 13:44

Familiemedlemmer av terrorleder drept

Familimedlemmer av den antatte hovedmannen bak terrorangrepet på Sri Lanka ble drept i da politiet aksjonerte mot et hus i helgen. Ifølge Reuters ble to brødre og faren drept. Totalt ble 15 personer drept, av dem var seks barn..

NRK - 20 Mar 19 kl. 15:18

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en arbeidsulykke på en byggeplass i Bagn i Valdres onsdag. Arbeideren har fått et betongelement over nedre deler av kroppen. Personen blir beskrevet som alvorlig skadd, men stabil, opplyser politiet..

Aftenposten - 06 Mar 19 kl. 22:24

Alvorlig knivhendelse i Rogaland

En person er alvorlig skadet etter voldshendelse på Nærbø..

NRK - 14 Jan 19 kl. 11:44

Alvorlig ulykke E6

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på E6 ved Arnkvernkrysset i Ringsaker. Det er en lastebil og to personbiler involvert i ulykka. Nødetater er på veg..

P4 - 19 timer siden

Alvorlig skadd i trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter å ha sittet fastklemt under en trafikkulykke med tre biler på E6 ved Fryasletta i Gudbrandsdalen. Totalt sju personer var involvert i ulykken, melder Innlandet politidistrikt. Den alvorlig skadde er fløyet til Lillehammer sykehus, mens to andre er fraktet til legevakt med lettere skader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt