E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 04:17

E24 - 11 april 19 kl. 06:18

40 Ringnes-ansatte i Trondheim mister jobben

40 ansatte ved Ringnes i Trondheim fikk onsdag beskjed om at lageret flyttes, og at arbeidsplassene deres dermed blir borte..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ringnes, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 40 Ringnes-ansattei , Trondheim, mister, jobben
Hegnar.no - 11 april 19 kl. 05:37

40 Ringnes-ansatte i Trondheim mister jobben

40 ansatte ved Ringnes i Trondheim fikk onsdag beskjed om at lageret flyttes, og at arbeidsplassene deres dermed blir borte..

Aftenposten - 11 april 19 kl. 05:53

40 Ringnes-ansatte i Trondheim mister jobben

40 ansatte ved Ringnes i Trondheim fikk onsdag beskjed om at lageret flyttes, og at arbeidsplassene deres dermed blir borte..

E24 - 05 nov. 19 kl. 09:10

Isabelle Ringnes mer enn doblet formuen

Isabelle Ringnes har nå større formue enn sin far Christian Ringnes, viser skattelistene for 2018..

P4 - 13 aug. 20 kl. 12:32

Sier opp mange hundre ansatte

Flere hundre personer mister jobben når Vings flyselskap Sunclass Airlines nå sier opp ansatte. Alle de 175 svenske ansatte mister jobben, og 200 ansatte i Danmark, opplyser flyselskapet i en pressemelding. Petter Stordalen er blant eierne av Ving..

P4 - 05 okt. 19 kl. 11:49

Minst 50 mister jobben i Brønnøysundregistrene

De to neste årene kommer mellom 50 og 60 ansatte i Brønnøysundregistrene til å miste jobben. Det skriver Klassekampen. De ansatte fikk beskjeden av direktør Lars Peder Brekk i går.

P4 - 24 juli 19 kl. 05:47

10.000 Nissan-ansatte mister jobben

10 000 ansatte i Nissan mister jobben. Det gjelder ansatte over hele verden, ifølge nyhetsbyrået Kyodo. Allerede i mai kuttet Nissan 5000 stillinger.

NRK - 07 nov. 19 kl. 20:40

106 Vard-ansatte mister jobben

Styret i Vard Group har bestemt at verftet i Brevik legges ned, og alle 106 ansatte mister jobben. De ansatte ble informert ved arbeidsdagens slutt torsdag, skriver Telemarksavisa. Selskapet ble hardt rammet av oljekrisen og har slitt med underskudd..

P4 - 09 mars 20 kl. 15:21

Permitteringsvarsel for 900 i Ringnes

900 ansatte har fått varsel om permittering i Ringnes. Bryggeriselskapet frykter konsekvensene av koronaviruset, og har gitt beskjed til ansatte at produksjonen kan måtte bli stanset. Hansa har foreløpig ikke gått ut med samme advarsel, skriver Bergensavisen..

E24 - 09 mars 20 kl. 16:59

Ringnes har sendt permitteringsvarsel til 900 ansatte

Bryggerikonsernet Ringnes forbereder seg på at virussmitte kan komme til å stanse produksjonen og har derfor sendt ut permitteringsvarsel til 900 ansatte..

NRK - 05 okt. 19 kl. 04:38

50 mister jobben i Brønnøysund

De to neste årene kommer mellom 50 og 60 ansatte i Brønnøysundregistrene til å miste jobben, skriver Klassekampen. De ansatte fikk beskjeden av direktør Lars Peder Brekk fredag. 50 til 60 ansatte tilsvarer rundt 13 prosent av de ansatte i registeret..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 6 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 7 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..

E24 - 8 timer siden

Europeiske luftfartsmyndigheter tror Max-flyene kan få grønt lys i november

Det ulykkesutsatte flyet har stått på bakken siden mars 2019. Nå kan det nærme seg rullebanen igjen..

E24 - 8 timer siden

Hevder Mowi enkelt kan kutte lusekostnader - og forbedre fiskevelferd

Utstyrsprodusenten Stingray hevder at deres laserteknologi kan kutte Mowis rekordhøye lakseluskostnader kraftig. Laksekjempen sier den har god oversikt over de ulike metodene som kan bekjempe lus, og ber selskapet dokumentere effekten..

E24 - 9 timer siden

Nel-sjefen: – Tilfredsstillende når man kan redde verden og samtidig tjene penger

Jon André Løkke beskrives som hardtarbeidende, ydmyk, jordnær og jovial. Men er Nel-sjefen en miljøaktivist, eller en kapitalist kun ute etter å tjene penger?.

E24 - 9 timer siden

Et glimt av fremtiden

SAN FRANCISCO (E24): Flammene stoppet bare meter bortenfor hjemmet til Randy Tiedemann. Fra terrassen hans kan du tydelig se skillet mellom frisk vegetasjon og forbrente trær. Rester av hvitt brannslukkingsmiddel ligger fortsatt på bakken..

E24 - 9 timer siden

ILA-virus påvist ved Mowi-anlegg i Møre og Romsdal

Det er påvist infeksiøs lakseanemi (ILA) ved et oppdrettsanlegg i Vanylven i Møre og Romsdal, tilhørende Mowi..

E24 - 10 timer siden

Regjeringen vurderer nye tiltak for luftfarten

I ukene framover skal regjeringen vurdere om det skal innføres nye tiltak for luftfarten, og hva som i tilfelle trengs for å redde flyselskapene..

E24 - 10 timer siden

Utvalg vil ha flere strømkabler til Europa

Klimaomstillingsutvalget vil bygge ut mer fornybar energi i Norge for å sikre nok kraft til det grønne skiftet, og bygge flere utenlandskabler for å øke eksportinntektene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt