NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 19:43

NRK - 20 Feb 20 kl. 19:17

400 tonn egg kan bli grisefôr

Nortura har fått grønt lys til å bruke 400 tonn egg til grisefôr, skriv Nationen. Egga blir omregulerte til såkalla miljøfôr. Ifølge Nortura skal det ikkje vere mogleg å bruke opp egga på andre måter før dei blir for gamle..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nationen, Nortura

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 400, tonn, eggkan bli , grisefôr
Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 19:21

400 tonn egg kan bli grisefôr

Norturas egglager er for stort. Nå har konsernet fått grønt lys til å bruke nærmere 400 tonn egg til grisefôr..

NRK - 22 Nov 19 kl. 08:45

Over ti tonn pukkellaks fisket i år

For første gang har fisket av den uønskede arten pukkellaks blitt rapportert. I den ordinære sesongen ble det fisket 10,5 tonn av den. Det viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - 28 Jan 20 kl. 06:39

15 tonn mer i år

Det er landet 15 tonn mer kongekrabbe så langt i år enn på samme tid i fjor. Norges Råfisklag melder at det er blitt landet 170 tonn i år, mot 155 tonn på samme tid i fjor..

NRK - 18 Feb 20 kl. 17:21

Fløy inn 50 tonn snø

Etter en varm vinter med lite snø, ble det fløyet inn 50 tonn snø til fjellkjeden Pyrineene i år..

P4 - 01 Nov 19 kl. 09:27

Sender sauer til Oman

Norge sender flere hundre tonn sauekjøtt til Oman. Nortura vil begrense innfrysing av sau på reguleringslager, skriver nettstedet landbruk24. Det er mellom 500 og 600 tonn som skal sendes de rundt 800 milene, men Nortura ønsker å sende inntil 1000 tonn.

NRK - 24 Jan 20 kl. 08:29

32 tonn pukkellaks fisket i fjor

I fjor ble det fisket 21 tonn av den uønskede pukkellaksen i norske elver. Det var sju prosent av all laks som ble fisket i elver. Pukkellaks hører naturlig hjemme i Stillehavet, men er satt ut i Russland.

NRK - 21 Nov 19 kl. 08:20

SAS vil fjerne 51 tonn plast

Flyselskapet sier at de nå skal innføre resirkulerbar matemballasje og miljøvennlig bestikk om bord på flyvningene sine. Ifølge selskapet vil dette redusere plastmengden med 51 tonn i året..

NRK - 07 Dec 19 kl. 10:09

Mot lagerrekord for lam og sau

Lagrene av lam og sau kan gå mot det største volumet på nærmere 15 år, skriver Nationen. Nyeste lagerstatistikk fra Nortura for uke 48 viser at lagrene av lam økte fra 2.712 tonn til 2.

NRK - 01 Nov 19 kl. 11:29

Klimagassutslippene synker

Utslippet av CO2 i Norge var i fjor på 52 millioner tonn. Det er en nedgang på 0,9 prosent fra året før. Utslippet er det laveste siden 1995.

NRK - 27 Dec 19 kl. 22:03

Fleire tonn plankar drive i land

Fleire tonn med mystiske plankehaugar er funne drivande langs Sørlandskysten. Kor plankane kjem frå, er det ingen som veit..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 15 minutter siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 15 minutter siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 30 minutter siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 15 minutter siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 45 minutter siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 45 minutter siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..

NRK - 1 time siden

Statsministerens samboer også syk

Boris Johnsons gravide partner Carrie Symmonds (31) er syk av covid-19. Hun har vært i isolasjon den siste uka, melder Sky News. Johnson på sin side er i ferd med å bli frisk..

NRK - 1 time siden

Går ut mot konspirasjonsteorier

Den britiske helsedirektøren angriper konspirasjonsteorier som knytter 5G-mobilnettet til korona-pandemien. Det finnes ingen bevis for at mobilsignaler har noe med sykdom å gjøre. To mobilmaster er påtent i England det siste døgnet, skriver BBC..

NRK - 1 time siden

Færre på intensivavdeling i Italia

For første gang siden korona-pandemien brøt ut, er det nedgang i tallet på intensivpasienter i Italia. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra helsemyndighetene i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt