NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:06

NRK - 02 Jan 19 kl. 12:45

4,2 millioner færre bompasseringer

I 2018 passerte over 108 millioner biler bomringen i Oslo og Bærum, det er 4,2 millioner færre enn året før. Samtidig har antallet passeringer med elbil økt med nesten 63 prosent (fra ca. 12 millioner passeringer i 2017 til ca. 19 millioner i 2018)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Bærum

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 4,2, millioner, færre, bompasseringer
Hegnar.no - 02 Jan 19 kl. 12:40

4,2 millioner færre bompasseringer i Oslo og Bærum

I 2018 passerte 108,1 millioner biler bomringen i Oslo og Bærum, 4,2 millioner færre enn året før. Men for elbiler har det vært en voldsom økning..

Aftenposten - 02 Jan 19 kl. 13:04

4,2 millioner færre bompasseringer i Oslo og Bærum

I 2018 passerte 108,1 millioner biler bomringen i Oslo og Bærum, 4,2 millioner færre enn året før. Men for elbiler har det vært en voldsom økning..

Dagbladet - 03 Jul 19 kl. 17:26

Tredobling i antall bompasseringer i Oslo - inntektene øker

Som ventet har antall bompasseringer skutt i været i Oslo etter at byen fikk 52 nye bomstasjoner. Inntektene øker også, men hvor mye er for tidlig å si..

P4 - 09 Aug 19 kl. 14:17

Flere kjørte gjennom bomringen

Trafikken gjennom bomringen i Oslo og Akershus økte med to prosent i juli i år sammenlignet med i fjor. Det viser nye tall fra Fjellinjen. Sammenligningen er gjort uten de nye bomstasjonene som har åpnet.

NRK - 07 Feb 19 kl. 16:26

Tilbyr reindrifta 130,6 millioner

Statens forhandlingsutvalg foreslår en ramme på 130,6 millioner i årets reindriftsavtale, melder regjeringen.no. Dette er 7,5 millioner kroner mer enn i fjor.

NRK - 05 Jun 19 kl. 07:13

Dataangrep kostet 300 millioner

Hydro fikk et resultat før finansposter og skatt på 559 millioner kroner i første kvartal, kraftig ned fra i fjor. Dataangrepet i mars kostet 300–350 millioner, anslår selskapet. Tidligere estimater var på 400-450 millioner, ifølge NTB..

NRK - 12 Jul 19 kl. 10:19

Raus med pengegaver til partiene

Politiske partier har fått nesten 25 millioner i pengegaver fra private aktører i år. LOs Fagforbundet har gitt mest. Forbundet har gitt 5 millioner kroner til Arbeiderpartiet, 2 millioner til SV og 1,2 millioner til Senterpartiet.

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 14:24

Håver inn millioner på kloakk

Norge er gassnasjon i mer enn én forstand. Per Audun Lillebø overtok Cambi for 20 millioner kroner. Nå er hans andel verd 217 millioner..

NRK - 23 May 19 kl. 17:09

Ber om 34,5 millioner kroner ekstra

Rådmannen i Skedsmo ber om 34,5 millioner kroner ekstra til håndtering av det nedlagte søppeldeponiet, ifølge RB. 25 millioner kroner skal gå til oppgradering av området og ni millioner til oppfølging av tiltak og andre forhold rundt deponiet..

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 10:59

Staten tapte 198 millioner på investeringsselskap

Det statlige investeringsselskapet Investinor gikk med 198 millioner i underskudd i fjor, og har kostet 700 millioner siden oppstarten, ifølge Aftenposten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt