NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:45

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:17

39 smitta i Hyllestad og Lavik

39 av dei tilsette på skipsverfet Havyard i Leirvik i Ytre Sogn har testa positivt for koronaviruset. Det er ein auke på tre frå i går. 35 av desse bur i Hyllestad, dei fire andre i Lavik i Høyanger..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Havyard, Leirvik, Ytre Sogn, Hyllestad, Lavik, Høyanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 39 smittai , Hyllestadog , Lavik
NRK - 05 okt. 20 kl. 18:00

39 smitta i Hyllestad og Lavik

39 av dei tilsette på Havyard i Leirvik har testa positivt for korona. Det er ein auke på tre frå i går. 35 av desse bur i Hyllestad, dei fire andre i Lavik i Høyanger..

NRK - 05 okt. 20 kl. 19:46

56 smitta knytt til skipsverft

56 personar med tilknytning til skipsverftet Havyard i Ytre Sogn er mandag smitta av korona. Det er ein auke på 20 frå i går. 51 personar er smitta og over 500 er i karantene i den vesle kommunen Hyllestad.

NRK - 03 okt. 20 kl. 13:14

Vil hjelpe Hyllestad med smitta

Bergen kommune førebur seg på å ta imot koronasmitta frå Hyllestad. Dei smitta skal bu i isolat på koronahotellet. Dei første er venta til Bergen i kveld.

NRK - 05 okt. 20 kl. 17:37

Sju nye smitta ved skipsverft

Sju nye arbeidarar ved skipsverftet Havyard i Leirvik i Sogn er stadfesta smitta av korona. Dermed er 44 arbeidarar eller nærkontaktar smitta. 39 av dei smitta bur i Hyllestad kommune, seks bur i Høyanger kommune..

NRK - 03 okt. 20 kl. 18:38

Tre nye smitta i Hyllestad

Tre personar er laurdag kveld bekrefta smitta i Hyllestad kommune. Dei tre skal vera knytt til verftet Havyard, opplyser ordførar Kjell Eide. – Det er ikkje alt for gale.

P4 - 04 okt. 20 kl. 16:04

12 nye smittede i Hyllestad

Smitteutbruddet i Hyllestad i ytre Sogn vokser stadig. 12 nye personer har i dag fått positive svar. Dermed har nå 36 innbyggere fått påvist smitte på kort tid.

VG - 12 okt. 20 kl. 14:42

Coronautbruddet i Hyllestad: «Det har vært ekstremt»

HYLLESTAD (VG) Etter to uvirkelige uker er innbyggerne i Hyllestad lettet over at coronautbruddet ser ut til å være slått ned. I kommunehuset sitter ordføreren igjen med en gigantisk regning for utgiftene til smittehåndtering..

NRK - 04 okt. 20 kl. 15:10

12 nye smitta i Hyllestad

Hyllestad kommune i Sogn har søndag mottatt 12 nye positive svar på prøver som vart tatt fredag, og har no 36 smittetilfelle som er knytta til utbrotet. Smittesporinga syner at alle tilfella kan sporast tilbake til Skipsverftet til Havyard i Leirvik..

NRK - 07 nov. 20 kl. 12:34

Seks positive prøvar i Hyllestad

Seks personar ved Havyard i Hyllestad har fått påvist covid-19. Dei sat i innreisekarantene, og kom frå område med høg smitte. Kommunen vurderer at utbrotet er avgrensa til Havyard, og har god kontroll på kven som har vore i kontakt med dei smitta..

NRK - 09 nov. 20 kl. 09:51

12 nye smitta ved Havyard

Hyllestad kommune har mottatt 11 positive prøvesvar knytt til det nye utbrotet ved Havyard, i tillegg til ei positiv innreiseprøve som ikkje er relatert til utbrotet, skriv Hyllestad kommune på sine sider..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden ringer Trudeau først

Canadas statsminister Justin Trudeau blir den første statslederen Joe Biden ringer som USAs president, opplyser Bidens pressetalskvinne Jen Psaki. De to skal blant annet snakke om stansen i byggingen av oljerørledningen Keystone..

NRK - 15 minutter siden

Sperrer kinesisk Twitter-konto

Twitter har sperret kontoen til Kinas ambassade i USA etter publisering av et innlegg som forsvarer behandlingen av uigurer i Xinjiang der Kina er anklaget for grove menneskerettsbrudd. Meldingen er skjult men ikke fjernet, skriver Bloomberg..

NRK - 30 minutter siden

Biden stanser oljeleting i Alaska

President Joe Biden stanser olje- og gassleting i et naturreservat i Alaska som Donald Trump nylig sa ja til. Miljøvernere har protestert mot letingen i viltreservatet Arctic National Wildlife Refuge i det nordlige Alaska..

NRK - 1 time siden

Følg innsettingsfesten for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på innsettingsfeiringen i Washington DC. Programleder er Tom Hanks. En rekke artister bidrar, blant andre Bruce Springsteen, Justin Timberlake, Yo-Yo Ma, Foo Fighters og Bon Jovi..

NRK - 1 time siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 2 timer siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 2 timer siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 2 timer siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt