Aftenposten > Innenriks

Monday, 19 November, 20:50

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 16:01

39 år gammel mann dømt til ti års fengsel for Feiring-drapet

En 39 år gammel mann er dømt til ti års fengsel for drapet på en 23 år gammel kvinne i Feiring i Eidsvoll i august i fjor, skriver Romerikes Blad..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Feiring, Eidsvoll, Romerikes Blad

Dele artikeln

183 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 39 år, gammel, mann, dømt, tilti , års, fengsel, for Feiring-drapet
Dagbladet - 22 Jul 18 kl. 14:34

Mann alvorlig skadd i knivstikking i Sandnes

En 24 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Sandnes. En 50 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne er pågrepet..

NRK - 21 Jul 18 kl. 06:07

Mann (22) slått med jernstang

En 22 år gammel mann skal ha blitt slått i hodet med en jernstang ved Travparken i Kristiansand ved 4-tiden natt til lørdag, melder politiet. I forbindelse med hendelsen er en 22 år gammel mann pågrepet, opplyser politiet..

NRK - 05 Aug 18 kl. 00:23

Tre arrestert i Vennesla

To kvinner og en mann er pågrepet etter at en 35 år gammel mann ble utsatt for vold i Vennesla i Vest-Agder lørdag kveld. En 35 år gammel mann er brakt til sykehus med skader, melder Agder-politiet..

NRK - 12 Nov 18 kl. 15:09

Dødsbrann opp for lagmannsretten

En 37 år gammel mann møter tirsdag i Borgarting lagmannsrett, tiltalt for å ha startet en brann og sperret en 52 år gammel mann inne slik at han døde. I Ringerike tingrett ble mannen dømt til forvaring i 14 år med en minstetid på ni år..

NRK - 08 Nov 18 kl. 12:13

To innlagt på sykehus

En 20 år gammel mann og en 25 år gammel mann er innlagt på Haukeland universitetssykehus etter fregattulykken ved Stureterminalen. Begge er lettere skadet, opplyser Helse Bergen i en pressemelding. Seks personer ble sendt til legevakten..

NRK - 23 Oct 18 kl. 01:23

Fikk 6 års fengsel for narko

En 36 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til seks års ubetinget fengsel for oppbevaring og salg av store mengder narkotika, skriver Stavanger Aftenblad. I samme sak er en 56 år gammel mann dømt til 3,5 års fengsel for kurervirksomhet..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 15:04

Mann dømt til 14 års fengsel for drap på ti uker gammel sønn

En 32 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 14 års fengsel for å ha ristet sin ti uker gamle sønn så voldsomt at gutten døde av skadene..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 15:59

Mann dømt til 14 års fengsel for drap på ti uker gammel sønn

En 32 år gammel mann er i Borgarting lagmannsrett dømt til 14 års fengsel for å ha ristet sin ti uker gamle sønn så voldsomt at gutten døde av skadene..

NRK - 16 Jul 18 kl. 07:25

To døde under VM-feiring

Det var vill feiring mange steder i Frankrike da seireren mot Kroatia var et faktum, og noen steder kom situasjonen ut av kontroll. I byen Annecy døde en 50 år gammel mann og i Saint-Felix en 30 år gammel mann. Flere er skadd, derav to politifolk..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 09:11

Politikilde: 29 år gammel mann står bak California-skytingen

En 29 år gammel mann er identifisert som gjerningspersonen bak skytemassakren i California der minst tolv mennesker ble drept, ifølge en anonym politikilde..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 8 timer siden

Hareide var imot Ropstads «regjeringsforhandlinger» med Høyre

Flere fylkesledere i KrF krever nå at landsstyret samles etter VGs avsløring av et møte mellom partiets nestledere og Høyres ledelse..

Aftenposten - 4 timer siden

Vil vi virkelig kjempe for å beholde dagens abortlov, Støre?

Internrevisjonen ung: Vi bør fjerne abortnemndene og ha selvbestemt abort frem til uke 18..

Aftenposten - 4 timer siden

Krever at partiene åpner opp regnskapene: – Ingen kan drive et pengemisbruk av offentlige midler som ikke tåler dagens lys

Idrettsforbundet fikk hard medfart fra flere politikere for mangelen på åpenhet om bruk av offentlige midler. Nå er rollene byttet om..

Aftenposten - 5 timer siden

Ny kulturmelding for første gang på 15 år

For første gang på 15 år presenteres en ny kulturmelding. Meldingen skal trekke opp målene for fremtidens kulturpolitikk..

Aftenposten - 8 timer siden

Konspiratorisk, ondskapsfullt og primitivt fra Resett om kvinner i Forsvaret | Louise K. Dedichen og Janne Haaland Matlary

De er soldater, ikke mann og kvinne, når de øver og kjemper sammen..

Aftenposten - 6 timer siden

Finnene raker nese til Trump etter skogblemme

– Gjør som finnene og rak løv, anbefalte Donald Trump da han besøkte skogbrannofre i California i helgen. Nå går finnene mann av huse for å demonstrere finsk skogforvaltning i sosiale medier..

Aftenposten - 9 timer siden

Venninnen sa Janne Jemtland ville skilles

Janne Jemtland var i ferd med å gå fra mannen på den tiden da hun ble drept, fortalte hennes nærmeste venninne i retten..

Aftenposten - 11 timer siden

Jente påkjørt av lastebil ved skole i Nesbyen

En ti år gammel jente er fløyet til sykehus med det som ser ut til å være alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i Nesbyen mandag morgen..

Aftenposten - 11 timer siden

«My Brilliant Friend» er en briljant serie | Anmeldt av Asbjørn Slettemark

Hva lurer rundt neste gatehjørne i Napoli? Dette er anmeldelsen for deg som aldri leste «Mi briljante venninne» før HBO laget serien..

Aftenposten - 13 timer siden

Oslo-folk er mindre fornøyde med skole og eldreomsorg etter at de rødgrønne tok over | Andreas Slettholm

I Oslo strever byrådet med misnøye og gjennomføringstakt. Høyresiden sliter med idétørke og mannefall..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt