NRK > Nyheter

Monday, 06 April, 10:09

NRK - 26 Mar 20 kl. 16:58

385 døde av korona i New York

385 personer er nå døde av koronaviruset i staten New York i USA, opplyser guvernør Andrew Cuomo. Det er en økning på 100 på et døgn, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, USA, Andrew Cuomo, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 385, dødeav , koronai , New, York
Klartale - 14 Mar 20 kl. 16:39

Nå er to i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. Dermed er to personer døde av korona-viruset her i landet..

Klartale - 11 timer siden

71 er døde av korona-virus

Flere døde av korona-virus lørdag og søndag. Dermed er 71 døde av korona i Norge. Nesten 110.

Klartale - 20 timer siden

66 er døde av korona-virus

Flere døde av korona-virus lørdag. Dermed er 66 døde av korona i Norge. Nesten 110.

Klartale - 14 Mar 20 kl. 19:27

Tre døde i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. En person er død på et sykehjem. Dermed er tre personer døde av korona-viruset her i landet..

Klartale - 01 Apr 20 kl. 13:25

325 med korona ligger på sykehus

Noen få flere er lagt inn på sykehus med korona-smitte. 325 får behandling for korona på sykehus. 40 personer i Norge er døde av viruset..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 11:51

Tre personer er døde med korona i Agder

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. Begge var smittet av viruset korona. Til sammen har tre personer med korona dødd i Agder..

Klartale - 28 Mar 20 kl. 18:49

22 personer døde av korona i Norge

En eldre kvinne og en annen person døde lørdag av korona. Dermed er 22 personer døde av korona-viruset i Norge..

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:48

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

Klartale - 28 Mar 20 kl. 09:33

20 personer døde av korona i Norge

En person døde av korona i Østfold natt til lørdag. Dermed er 20 personer døde av korona-viruset i Norge..

Klartale - 31 Mar 20 kl. 18:18

39 døde av korona i Norge

Fem personer er døde av korona i Oslo, Drammen og Tønsberg de siste dagene. 39 personer til sammen er døde av korona i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 timer siden

Slutt på gratis ferjer fra mandag

Mandag er det slutt på gratis reise med riksveiferjene, melder Vegvesenet. Som et smitteverntiltak ble alt manuelt billettsalg stanset 15. mars.

NRK - 15 minutter siden

Filter: Tiltakene har stoppa smitte

Beregninger fra helsemyndighetene viser at hver koronasmittet person i Norge nå i snitt overfører smitten til under én ny person, ifølge Filter Nyheter. De skriver at de har fått det bekreftet av kilder som har innsyn i tallmaterialet..

NRK - 15 minutter siden

Importerer mindre fra Kina

Statistikken over utenrikshandel med varer viser stor nedgang i importen fra Kina. Importen fra Kina falt med over 15 prosent i uke 12 og 13, melder Statistisk sentralbyrå (SSB) mandag..

NRK - 15 minutter siden

Helikopterulykke i Sandnes

Politiet melder om en helikopterulykke i Sandnes. Piloten skal ifølge meldingen være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, i område Kråkeberget i Sandnes.

NRK - 30 minutter siden

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

NRK - 30 minutter siden

Spania flest døde per million

Spania er landet i verda med flest døde per million innbyggarar, ifølge avisa El País. I Spania har 265 døde per million innbyggarar, medan Italia som nummer to har 263 døde per million innbyggarar. Det er framleis Italia som har flest døde totalt..

NRK - 1 time siden

Ekstra ambulansefly i påska

Norsk Luftambulanse set inn ekstra fly for å sikre beredskapen i påska, sidan ordinær flytrafikk har færre flyavgangar. Dei ekstra flyavgangane skal vere for at personell skal komme seg på jobb, både ambulansetilsette og dei som driv vedlikehald..

NRK - 45 minutter siden

Synnøve Solemdal legg opp

Skiskyttar Synnøve Solemdal frå Tingvoll har valt å legge opp, og er ikkje tatt ut til landslaget. – Eg har blitt meir og meir nøgd med karrieren, så det kjenst veldig rett. Eg har mange draumar som eg har lyst til å gjere no, sier ho til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs startet børsuken med en vekst på 0,9 prosent til 718,5 poeng etter ti minutters handel. Stigningen kommer etter opptur i Tokyo, der både Nikkei- og Topix-indeksen steg med rundt 4 prosent..

NRK - 1 time siden

Boris Johnson skal framleis styre

Boris Johnson vil framleis styre landet, sjølv om han ligg på sjukehus i dag, opplyser kollegaen hans Robert Jenrick til BBC. Johnson har vore innlagd på sjukehus i natt, og skal vere der i dag for å vente på testsvar. Han hadde høg feber i går..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt