P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:34

P4 - 15 Feb 20 kl. 07:11

380 cruisepassasjerer evakueres

380 amerikanske passasjerer som har vært innesperret i lugarene sine på cruiseskipet Diamond Princess i Japan, har fått forlate skipet.
Det opplyser det amerikanske innenriksdepartementet til Wall Street Journal.
I alt 3500 passasjerer ble holdt i karantene i nesten to uker etter at det ble påvist koronavirus om bord.
De første passasjerene fikk forlate skipet i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Diamond Princess, Japan, Wall Street Journal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 380, cruisepassasjerer, evakueres
NRK - 13 Dec 19 kl. 15:44

Cruiseberedskapen skal undersøkes

Regjeringen setter ned et utvalg som skal undersøke beredskapssituasjonen knyttet til den økende cruisetrafikken i Norge, melder NTB. Det skjer etter Viking Sky-havariet i mars i år, hvor cruisepassasjerer måtte evakueres fra skipet ved Hustadvika..

P4 - 30 Nov 19 kl. 20:36

Evakueres fra brann i Moss

Naboer evakueres etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss i kveld. Boligen er overtent, men alle beboere skal være gjort rede for, melder politiet. Det er imidlertid fare for spredning og derfor evakueres alle nærliggende boliger..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 23:31

Hester og mennesker evakueres fra skogbrann i California

Ronald Reagans presidentbibliotek måtte onsdag evakueres da det brøt ut nok en skogbrann sør i California. Delstaten er hardt rammet av skogbranner og både mange hester, andre dyr og mennesker evakueres..

NRK - 31 Jan 20 kl. 09:41

15 dansker evakueres

I alt 15 personer med tilknytning til Danmark evakueres fra corona-rammet provins, melder Danmarks Radio. Blant de evakuerte er både menn, kvinner og barn. Myndighetene tror ikke noen av dem er smittet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 17:32

Kjøpesenter i Levanger evakueres

Det har kommet melding om brann ved Magneten kjøpesenter i Levanger. Senteret er nå i ferd med å evakueres. Nødetatene er på vei, meler politiet på Twitter..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 05:43

Naboer evakueres etter brann i bygning på Fagernes

Det brenner i en bygning på Fagernes i Oppland natt til mandag. To leilighetsbygg i nærheten hvor 30 personer er registrert evakueres..

NRK - 17 Feb 20 kl. 09:16

Cruisepassasjerer tilbake i USA

Flyet med amerikanske passasjerer som har vært om bord på cruiseskipet som ble satt i vriuskarantene i Japan, har mandag morgen landet i California, melder Reuters. Amerikanerne blir nå tatt hånd om av helsepersonell..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 00:14

Boliger evakueres rundt brennende fabrikk på Karmøy

Det er ikke personer i bygget, men er full fyr i en nedlagt fabrikk i Åkrehamn i Karmøy kommune torsdag kveld, og boliger i nærheten evakueres rett før midnatt..

NRK - 30 Jan 20 kl. 07:08

Vil begrense Bergens cruisetrafikk

Bystyret i Bergen går nå inn for å kutte kraftig i tallet på cruiseturister til byen, og ber byrådet foreslå hvordan det skal gjøres, skriver kommunen. I fjor la 338 cruiseskip til i byen, og til sammen gikk drøyt 550.000 cruisepassasjerer i land..

E24 - 15 Feb 20 kl. 08:07

USA evakuerer 380 virusfaste cruisepassasjerer

USAs innenriksdepartement vil evakuere om lag 380 amerikanske passasjerer som er om bord cruiseskipet Diamond Princess. Skipet ligger i karantene i Japan..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt