NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:14

NRK - 07 Apr 20 kl. 12:12

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Helsedirektoratet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 37 færre, koronapasienter, sykehus
P4 - 03 May 20 kl. 13:13

80 koronapasienter på sykehus

80 pasienter med koronavirus ligger nå på norske sykehus. Det er det laveset antallet innlagte koronapasienter siden 17. mars.

NRK - 26 Apr 20 kl. 12:33

122 innlagte koronapasienter

122 koronapasienter er innlagt på sykehus i Norge, viser nye tall fra Helsedirektoratet. Det er åtte flere enn i går..

NRK - 22 Apr 20 kl. 14:22

131 innlagte koronapasienter

131 koronapasienter er innlagt ved norske sykehus, viser NRKs opptelling fra klokken 14.00 i dag. NRK innhenter løpende tall fra helseforetakene, Helsedirektoratet og FHI..

NRK - 25 Apr 20 kl. 12:44

114 koronapasienter innlagt

114 koronapasienter er nå innlagt på sykehus i Norge, viser nye tall fra Helsedirektoratet. Det er seks færre enn i går..

Aftenposten - 28 Mar 20 kl. 15:43

Færre koronapasienter er innlagt på sykehus

Det siste døgnet har antall koronapasienter gått ned fra 303 til 291. Dette er første gang under krisen at antallet synker..

P4 - 24 Mar 20 kl. 09:50

Flere burde komme tidligere til sykehus

Flere koronapasienter burde kommet til sykehus tidligere. Det konstaterer Ahus. Flere koronapasienter som kommer dit, har så lave oksygenverdier i blodet at de må rett på pustemaskin, sier overlege Vibecke Sørensen til VG .

P4 - 30 Apr 20 kl. 09:43

Fortsetter utprøving av malariamedisin

Til tross for bekymringsmeldinger fra utlandet, fortsetter studien der malariamedisin testes ut på norske koronapasienter. Så langt har nærmere 120 koronapasienter ved norske sykehus blitt behandlet med hydroksyklorokin som del av en omfattende WHO-studie..

P4 - 05 Apr 20 kl. 12:42

Flere lagt inn på sykehus

Færre koronapasienter får respiratorbehandling på norske sykehus i dag enn i går. 89 pasienter mottar nå slike behandling, mot 98 i går, opplyser Helsedirektoratet. Samtidig har antall innlagte med koronasmitte økt med fire - 310 er nå innlagt på sykehus..

P4 - 24 Apr 20 kl. 21:43

Færre på sykehus i Frankrike

Antall koronapasienter på franske sykehus faller. Det siste døgnet det blitt 561 færre pasienter som er innlagt - nå ligger 28.658 pasienter med koronasmitte på sykehus.

NRK - 24 Apr 20 kl. 14:13

Færre koronapasienter innlagt

Antall koronapasienter på norske sykehus fortsetter å falle. Fredag var 120 smittede innlagt, tre færre enn torsdag. Ikke siden torsdag 19.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nordmenns digitalbruk har gått opp

Flere nordmenn sier at de bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien startet. 92 prosent av de 1.200 spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester i dag, mot 78 prosent før koronautbruddet, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

19-åring drept i demonstrasjon

Én 19 år gammel mann er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 30 minutter siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

NRK - 30 minutter siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 45 minutter siden

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 45 minutter siden

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 45 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 1 time siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 1 time siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt