NRK > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 03:54

NRK - 25 nov. 20 kl. 15:32

37 døde i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasil, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 37 dødei , bussulykkei , Brasil
NRK - 25 nov. 20 kl. 15:32

32 døde i bussulykke i Brasil

Minst 32 personer har omkommet i en kollisjon mellom en buss og en lastebil sydøst i Brasil, melder lokalt politi til nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 15:48

Minst 37 omkom i bussulykke i Brasil

Minst 37 personer mistet livet og 15 ble skadd da en buss kolliderte med en lastebil sørøst i Brasil onsdag, ifølge politiet..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 15:48

Minst 41 omkom i bussulykke i Brasil

Minst 41 personer mistet livet og 10 ble skadd da en buss kolliderte med en lastebil sørøst i Brasil onsdag, ifølge politiet..

NRK - 04 des. 20 kl. 20:30

Elleve døde i bussulykke i Brasil

Minst elleve personer døde da en buss kjørte av en bru øst i Brasil fredag, melder DPA. Ulykken skjedde nær Joao Monlevade i Minas Gerais-delstaten, skriver avisen Estado de Minas Gerais. Årsaken er ikke kjent, skriver lokalt politi på Twitter..

NRK - 26 nov. 20 kl. 22:33

37.614 nye koronatilfeller i Brasil

Det siste døgnet har Brasil registrert 37.614 nye koronatilfeller og 691 døde, melder Reuters..

NRK - 27 nov. 20 kl. 14:03

Ny arbeidsløysetopp i Brasil

Aldri før har arbeidsløysa i Brasil vore høgare. Nesten 15 prosent står no utan jobb, noko som vil seie at det er registrert fleire arbeidslause enn nokosinne for tredje kvartal på rad i år, ifølge AFP. Talet blir kopla til effektane av pandemien..

NRK - 13 des. 20 kl. 23:32

Politisk krangel om vaksine i Brasi

Brasil skal vaksinere hele befolkningen mot korona i løpet av neste år, lover regjeringen. Men situasjonen er preget av kaos. I Sao Paulo sier guvernøren at vaksinering starter 25.

NRK - 17 des. 20 kl. 18:36

7 millionar koronasmitta i Brasil

Til saman har fleire enn 7 millionar menneske fått påvist koronasmitte i Brasil. Torsdag registrerte styresmaktene 70.574 nye smittetilfelle – det høgste døgntalet som er meldt nokosinne.

NRK - 04 jan. 21 kl. 11:14

Oppgang i skogbranner i Brasil

Antall skogbranner økte med 12,7 prosent i Brasil i fjor, ifølge tall fra landets romfartsinstitutt INPE. Totalt var det 222.798 skogbranner i landet, det høyeste antallet siden 2010.

NRK - 08 jan. 21 kl. 04:53

Over 200.000 døde i Brasil

Antall registrerte dødsfall som følge av koronapandemien oversteg torsdag 200.000 i Brasil. Samme dag satte landet ny topp i antall nye smittetilfeller.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Selger falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr falske vaksinepass, falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

NRK - 30 minutter siden

Forskere evakuert fra sydpol-skjelv

Jordskjelvet nær øygruppen Sør-Shetlandsøyene i Antarktis er justert ned til styrke 6,9. 166 ansatte ble evakuert fra ni forskningsbaser i frykt for en tsunamibølge..

NRK - 45 minutter siden

Angrep på grensepost i Vest-Sahara

Frigjøringsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara melder at de har angrepet en marokkansk grensepost på grensen mellom Marokko og Mauritania, melder AFP. Polisari sier de avfyrte fire raketter i retning av grenseposten..

NRK - 1 time siden

USA ber Kina droppe Taiwan-press

USA advarer Kina og ber landet stanse sitt militære, diplomatiske og økonomiske press mot Taiwan, og i stedet satse på dialog med Taiwans folkevalgte ledelse. Taiwan meldte lørdag at kinesiske jagerfly og bombefly hadde krenket Taiwans luftrom..

NRK - 1 time siden

Ungdom stoppet ved raset i Gjerdrum

To ungdommer er anmeldt for å ha tatt seg inn i det avsperrede området rundt sleirkredet i Gjerdrum på Romerike. Én av dem var rett ved skredkanten. følge Romerikes Blad ble politiet varslet av vektere..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv nær sydpolen

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilenske forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Chile

Et jordskjelv med styrke 7,0 er utløst utenfor kysten av Antarktis, 210 km fra den chilensk forskningsbasen Eduardo Frei, melder AFP. Det er utstedt tsunamivarsel, opplyser chilenske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Biden lovet Boris samarbeid

Båndene mellom USA og Storbritannia skal styrkes, lovet president Joe Biden da han ringte statsminister Boris Johnson lørdag. Koronavaksiner, menneskeretter, Nato-samarbeid og klima var samtaletemaer, melder Johnson..

NRK - 3 timer siden

Advarer om stor skredfare i fjellet

Varsom.no advarer om betydelig skredfare i fjellet. Under leting etter en jeger som ble funnet død i et snøskred i Trøndelag lørdag, så letemannskapene flere skred.

NRK - 3 timer siden

Store skredfare i fjellet

Politiet i Trøndelag advarer om stor skredfare i fjellet. Under letingen etter en jeger som ble funnet død i et snøskred på Vassfjellet, oppdaget letemannskapre flere skred. – Det er veldig stor skredfare, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt