NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 17:29

NRK - 27 jan. 21 kl. 15:50

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sunnfjord, Høgskulen, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 36 smittai , Sunnfjord
NRK - 04 feb. 21 kl. 16:11

Tre smitta av mutantvirus i Kvam

Tre av dei smitta i Kvam er stadfesta smitta av mutasjonsviruset. Det meldar ordførar Torgeir Næss i ein SMS til NRK. Det betyr at fire av ni koronasmitta i Kvam herad er stadfesta smitta av mutasjonsvarianten.

NRK - 09 jan. 21 kl. 21:39

Frykter mange smitta fra restaurant

– Smitta ansatte på en restaurant gir risiko for at mange er smitta, sier kommunelege i Kristiansand, Styrk Fjærtoft Vik. Siden 2. januar har det vært smitte i restaurant Bellini, som nå er stengt.

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:39

Fem smitta i Trondheim

Mandag testa fem personer positivt på koronaviruset i Trondheim. Fire er smitta av kjente nærkontakter, men en er smitta i utlandet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 09:35

To nye smitta i Trondheim

Onsdag ble to bekrefta smitta av covid-19 i Trondheim. For en av dem er smittekilden ennå ikke kjent, den andre er mest sannsynlig smitta i Oslo. Det ble gjennomført 903 tester..

NRK - 18 feb. 21 kl. 10:34

11 nye smitta i Bergen

Det er registrert 11 nye smittetilfelle i Bergen kommune sidan i går. Totaltalet på smitta er då 4668. Dei smitta er i aldersspennet 0-69 år.

NRK - 26 feb. 21 kl. 16:57

Seks nye personer smitta i Tromsø

Seks nye personer i Tromsø er bekrefta smitta av covid-19 i løpet av fredagen. Alle er knytta til ei kjent smitteklynge, og i alt 13 av 14 smittede de to siste døgnene er knytta til denne klynga. De fleste som er smitta er i 20-åra, melder kommunen..

NRK - 02 mars 21 kl. 22:03

Ti smitta av mutert virus i Arendal

Ti personar er smitta av ein mutert variant av koronaviruset, det stadfestar ordførar Robert Cornels Nordli til NRK. Ordføraren seier at alle dei smitta har kjent smitteveg, og at smittesporingsteamet har oversikt over situasjonen..

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:25

Sunnfjord vil ha batterifabrikk

Før jul sa Equinor, Hydro og Panasonic at dei vil bygge ein batterifabrikk med 2000 arbeidsplassar. I Sunnfjord vil lokale krefter få kommunar til å samarbeide for å kapre dei viktige arbeidsplassane. Saka er enno ikkje politisk behandla..

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:25

Evakuering etter ras i Sunnfjord

Naudetatane er på plass ved Magnhildskartunnelen i Sunnfjord etter eit snøras på fylkesveg 614. Det er starta evakuering av området, seier politiet. Raset er 200 meter breitt, ifølge brannvesenet..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:42

Steinras stengte tunnel i Sunnfjord

Eit steinras sperrar fylkesveg 611 mellom Redal og Helletunnelen i Sunnfjord i Vestland fylke, melder Vegmeldingssentralen vest. Det er ikkje opplyst om nokon er skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke i Bergen

En person er alvorlig skadd etter en arbeidsulykke i Bergen. Det dreier seg trolig om et fall fra et stillas, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 5 minutter siden

Syrias president smittet av korona

Syrias president Bashar al-Assad og kona hans Asma har testet positivt for koronaviruset, melder Reuters. De to skal ha milde symptomer, og presidenten vil jobbe hjemmefra en tid framover, ifølge presidentens kontor. Syria har opplevd en sterk økning i antall koronasmittede siden midten av februar..

NRK - 15 minutter siden

Færre fusjoner enn ventet i 2020

Konkurransetilsynet mottok 93 meldinger om foretakssammenslutninger i 2020, noe som er lavere enn gjennomsnittet de siste fem åra. Mange spådde en økning i antall fusjoner og oppkjøp som følge av koronapandemien. Men spådommen om flere fusjoner og oppkjøp slo altså ikke til, og en grunn var statens ulike kompensasjonsordninger, mener tilsynet ifølge NTB..

NRK - 30 minutter siden

Verdensarvområder får 65 millioner

Det skal deles ut over 65 millioner kroner til de åtte norske verdensarvstedene, melder Riksantikvaren. Mye av pengene vil gå til bevaring av bygninger, veier og brygger. Bergkunst i Alta, Urnes stavkirke og Bryggen i Bergen er blant disse..

NRK - 45 minutter siden

– Vil unngå å stengja skulane

I morgon kjem regjeringa med nye retningslinjer nasjonalt for koronapandemien. I den siste perioden har born og unge i stor grad drive smitten. Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet seier til NRK at dei har hatt mange diskusjonar om skule for å sjå om elevane kan vera til stades på skulen, samstundes som ein får strengare smitteverntiltak.

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksine til eldre

Italia er det foreløpig siste av en rekke europeiske land som godkjenner AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år. Det var tidligere for få studier til å fastslå at vaksinen var effektiv og trygg for den eldste delen av befolkningen, dermed nølte flere land med å ta den i bruk. Italias helsedepartement kunngjorde i dag at det er trygt å bruke vaksinen for de over 65 år med unntak av svært sårbare personer, som personer med immunsvikt eller de som tar andre medikamenter som fører til høyere risiko for å dø av covid-19.

NRK - 1 time siden

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 1 time siden

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

EU-regulator advarer mot Sputnik

Styrelederen i EUs legemiddeltilsyn EMA mener det vil være som en «russisk rulett» å gi nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V. EMAs styreleder Christa Wirthumer-Hoche mener det foreløpig ikke er nok data på hvor trygg vaksinen er..

NRK - 2 timer siden

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt