P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:01

P4 - 23 May 20 kl. 12:39

35 innlagt på sykehus

Ikke siden 13. mars har færre koronasmittede pasienter vært innlagt ved norske sykehus.
Nå er det 35 innlagte koronapasienter, det er ti færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.
Sju personer med koronasmitte får respiratorbehandling, det er en færre enn i går.
Det er ikke innrapportert koronadødsfall i Norge siden torsdag..
Les mer på P4


Les mer om:
Helsedirektoratet, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 35 innlagt, sykehus
NRK - 11 Mar 20 kl. 12:04

Fire nye innlagt på sykehus

Fire nye personer er innlagt med koronasmitte sykehus. To av personene er innlagt på Sykehuset Østfold, mens to andre er innlagt på Ahus. Totalt har åtte personer blitt innlagt med koronasmitte ved norske sykehus..

NRK - 28 Mar 20 kl. 14:06

291 pasienter innlagt på sykehus

Totalt er 291 pasienter innlagt på norske sykehus med påvist koronasmitte. 84 av dem får behandling i respirator, opplyser Helsedirektoratet lørdag ettermiddag. I går var det 303 pasienter som var innlagt på sykehus.

P4 - 23 Mar 20 kl. 12:39

40 i respirator i Norge

40 personer med koronasmitte som er innlagt på norske sykehus får repsiratorbehandling. Det er åtte flere enn i år, opplyser Helsedirektoratet nå. 28 av de 40 er innlagt på sykehus i Helse Sør-Øst, sju i Hese Vest, fire i Midt-Norge og en i nord.

P4 - 09 Mar 20 kl. 13:37

Fire pasienter innlagt på sykehus

Fire personer som har fått påvist koronaviruset er nå blitt innlagt på sykehus. Pasientene er innlagt i Drammen, Bærum, Ullevål og på St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 11 Mar 20 kl. 12:36

Fire innlagt på sykehus

Ytterligere fire personer er innlagt på sykehus med koronasmitte. To på Sykehuset Østfold og to på Ahus. Dermed er ti personer nå innlagt på sykehus med viruset, melder NTB..

P4 - 17 Apr 20 kl. 12:55

165 innlagt på sykehus

Nedgangen i tallet på pasienter som er innlagt med koronasmitte i Norge fortsetter. 165 pasienter innlagt på norske sykehus, noe som er ti færre enn i går, melder Helsedirektoratet. 51 av de innlagte får behandling i respirator..

P4 - 29 May 20 kl. 13:44

29 innlagt på sykehus

Antallet pasienter som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte har ikke vært lavere iden Norge stengte ned 12. mars. 29 er innlagt og det er sju færre enn i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 15 Apr 20 kl. 12:39

Færre innlagt på sykehus i Norge

Antallet pasienter med koronavirus på Norske sykehus er nå færre enn 200 for første gang på tre uker. Folkehelseinstituttet sier til NRK at det er positivt at sykehusinnleggelser er nedadgående. Det siste døgnet er det 11 færre innlagt på sykehus i Norge, akkurat nå er det 190 pasienter innlagt med koronavirus..

P4 - 29 Apr 20 kl. 12:39

114 innlagt på sykehus

Antall som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte har ikke vært lavere siden 19. mars. Nå er 114 personer innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset.

NRK - 08 May 20 kl. 18:41

Færre sykehus-innlagt i New York

Antall personer innlagt på sykehus med covid-19 i New York går ned, sier New York-guvernør Andrew Cuomo ifølge Reuters. I går lå 8.196 på sykehus med sykdommen, mot 8.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 1 time siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 1 time siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 1 time siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 1 time siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 2 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt