NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:41

NRK - 12 Sep 19 kl. 05:29

3500 soldater i stor øvelse

I dag starter en stor militærøvelse i Vestfold, Telemark og Østfold. Med rundt 3500 soldater er dette den største øvelsen på Østlandet i år. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestfold, Heimevernet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3500, soldateri , stor, øvelse
P4 - 12 Sep 19 kl. 05:52

Stor militærøvelse i gang

Militæret i Vestfold, Telemark og Østfold vil være synlig de neste dagene. Årets største militærøvelse på Østlandet går nemlig av stabelen, og rundt 3500 personer vil delta. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22.

NRK - 15 Oct 19 kl. 09:52

Russland avholder militærøvelse

Russland innleder tirsdag en tre dager lang stor øvelse for sine strategiske atomstyrker. Ifølge det russiske forsvaret skal 12.000 soldater delta i øvelsen, som også omfatter 213 utskytingsramper for raketter, 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter..

NRK - 11 Sep 19 kl. 03:26

150 000 soldater til grensa

Venezuela har varslet at de setter i gang en stor militærøvelse på grensa mot Colombia. Totalt skal opptil 150 000 soldater delta i øvelsen, ifølge AFP. Tidligere har Venezuelas president beskyldt Colombia for å provosere fram en militær konflikt..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 10:55

27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland, melder VG.

27 soldater legges inn på sykehus i Mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 13:53

27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland

27 soldater legges inn på sykehus i Mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:12

27 soldater til sykehus

27 soldater er fraktet til sykehus etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Helgeland. Røyken de har pustet inn, kan være giftig, ifølge Forsvaret..

NRK - 29 Aug 19 kl. 10:50

Totalt 15 soldater på sykehus

15 soldater er nå sendt til sykehuset i Mosjøen etter en ulykke med en røykgranat. Skadeomfanget er ukjent, og alle 15 undersøkes av helsepersonell. Hendelsen skjedde under en øvelse, og politiet etterforsker saken..

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:48

Fallskjermjegere skadd i øvelse

Minst 22 amerikanske soldater er skadd etter at en fallskjermøvelse gikk skeis i Mississippi . Sterk vind førte til at soldatene blant annet landet i trær. Sju av soldatene er sendt til sykehus..

NRK - 15 Jan 20 kl. 12:40

USA trekker soldater fra øvelse

USA trekker mer enn 3000 soldater fra militærøvelsen Cold Response, skriver Fremover. Bakgrunnen er den sikkerhetspolitiske situasjonen. Øvelsen skal foregå i mars fra Narvik i sør til Finnmark i nord.

Klartale - 29 Aug 19 kl. 14:08

27 soldater skadd av røykgranat

27 soldater er sendt til sykehus. En røykgranat gikk av under en øvelse i Nordland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 30 minutter siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 1 time siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 1 time siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 1 time siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 1 time siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 2 timer siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt