NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:42

NRK - 12 Sep 19 kl. 05:29

3500 soldater i stor øvelse

I dag starter en stor militærøvelse i Vestfold, Telemark og Østfold. Med rundt 3500 soldater er dette den største øvelsen på Østlandet i år. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestfold, Heimevernet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3500, soldateri , stor, øvelse
P4 - 12 Sep 19 kl. 05:52

Stor militærøvelse i gang

Militæret i Vestfold, Telemark og Østfold vil være synlig de neste dagene. Årets største militærøvelse på Østlandet går nemlig av stabelen, og rundt 3500 personer vil delta. Ifølge Heimevernet blir det merkbar aktivitet på land, i lufta og på sjøen frem til 22.

NRK - 11 Sep 19 kl. 03:26

150 000 soldater til grensa

Venezuela har varslet at de setter i gang en stor militærøvelse på grensa mot Colombia. Totalt skal opptil 150 000 soldater delta i øvelsen, ifølge AFP. Tidligere har Venezuelas president beskyldt Colombia for å provosere fram en militær konflikt..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 10:55

27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland, melder VG.

27 soldater legges inn på sykehus i Mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen..

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 13:53

27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av under øvelse i Nordland

27 soldater legges inn på sykehus i Mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Drevjamoen..

NRK - 29 Aug 19 kl. 12:12

27 soldater til sykehus

27 soldater er fraktet til sykehus etter at en røykgranat gikk av under en heimevernsøvelse på Helgeland. Røyken de har pustet inn, kan være giftig, ifølge Forsvaret..

NRK - 29 Aug 19 kl. 10:50

Totalt 15 soldater på sykehus

15 soldater er nå sendt til sykehuset i Mosjøen etter en ulykke med en røykgranat. Skadeomfanget er ukjent, og alle 15 undersøkes av helsepersonell. Hendelsen skjedde under en øvelse, og politiet etterforsker saken..

Klartale - 29 Aug 19 kl. 14:08

27 soldater skadd av røykgranat

27 soldater er sendt til sykehus. En røykgranat gikk av under en øvelse i Nordland..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 06:13

Venezuela mobiliserer for storøvelse på grensen til Colombia

Venezuelas militære styrker bekreftet tirsdag at de har startet utplasseringen av opptil 150.000 soldater til øvelse rett ved grensen til Colombia..

NRK - 25 Jun 19 kl. 06:49

Stanset forsvaret under festspill

Ordfører i Harstad, Marianne Bremnes, måtte ringe Forsvaret for å få stoppet en øvelse i Harstad sentrum under Festspillene. Mandag annonserte Kystjegerne at de skulle ha en realistisk øvelse i byen for soldater som skulle trene til utenlandsoppdrag..

P4 - 29 Aug 19 kl. 15:14

27 soldater til sykehus etter at røykgranat gikk av

Totalt 27 soldater ble sendt til sykehus i Mosjøen etter at en røykgranat gikk av under en øvelse i regi av Forsvaret på Drevjamoen. Tidligere i dag ble det meldt at 15 soldater ble skadd. Skadeomfanget er ukjent, men soldatene skal ifølge politiet ha vært ved bevissthet da de ble brakt til sykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt