P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:53

P4 - 17 Jul 17 kl. 12:46

34.109 flere kvinner har tatt celleprøve

Roser avdøde Thea Steen..
Les mer på P4


Les mer om:
Thea Steen

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 34.109, flere, kvinnerhar , tatt, celleprøve
P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

Dagbladet - 27 Sep 17 kl. 13:11

Tre kvinner siktet for hallik­virksomhet i Tromsø

Tre kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon i Tromsø. Flere ble tatt inn til avhør..

P4 - 01 Jan 18 kl. 09:06

- Flere kvinner antastet i Berlin

Flere kvinner skal ha blitt antastet under nyttårsfeiringen i Berlin i går kveld til tross for økte sikkerhetstiltak. Blant annet opprettet arrangøren en egen sikkerhetssone for kvinner, etter at flere hundre kvinner skal ha blitt antastet for to år siden. Sikkerhetstiltaket ble kritisert av den tyske politiforeningen i forkant av feiringen..

NRK - 08 Mar 17 kl. 03:38

Ber kvinner velge AS

Kvinner velger stort sett enkeltpersonforetak når de skal starte bedrift, melder Nationen. Innovasjon Norge ber flere satse på AS, og skape arbeidsplasser til flere enn seg selv. Bare to av ti som laget aksjeselskap i 2015 var kvinner..

P4 - 24 Oct 17 kl. 14:23

Vil at flere unge kvinner skal ta vaksine

Over 70.000 har tatt den..

P4 - 06 Dec 17 kl. 06:16

Flere kvinner har blitt unødig operert

Flere kvinner enn først antatt kan ha fått fjernet bryster og eggstokker unødvendig. I mars i år ble det kjent at Avdeling for medisinsk genetikk på Oslo universitetssykehus hadde feiltolket et kreftgen og 21 kvinner ble unødig operert. Ifølge en rapport Klassekampen har fått fra avdelingen kan flere kvinner enn først antatt - opptil 30 - ha fått fjernet eggstokker eller bryster unødig..

P4 - 14 Sep 17 kl. 10:23

Takker ja til HPV-vaksine

Mer enn 72 000 unge kvinner har til nå tatt imot tilbudet om gratis HPV-vaksine. Det viser en ny statusrapport fra Folkehelseinstituttet. Siden november i fjor har alle kvinner som er født i 1991 eller senere, fått tilbud om gratis HPV-vaksine som forebygger forstadier til livmorhalskreft og noen andre kreftformer.

P4 - 01 May 17 kl. 15:10

Skal ha slått flere

En mann i 50-årene er pågrpet av politiet i Drammen, etter at han skal ha slått flere personer i sentrum av byen. Det melder politiet på Twitter. Drammens tidende skriver at det var tre forbipasserende kvinner som ble slått i ansiktet.

NRK - 01 Sep 17 kl. 08:24

250 000 tar ikke celleprøve

250.000 kvinner her i landet har ikke tatt celleprøve for livmorhalskreft de siste 10 årene, viser tall fra Kreftregisteret. Myndighetene ber alle kvinner mellom 25 og 69 år ta en slik prøve hvert 3.

P4 - 04 Feb 18 kl. 22:23

1 av 4 OL-medaljer er tatt av kvinner

Bare 1 av 4 norske OL-medaljer blir tatt av kvinner. Resten av medaljefangsten i vinteridretten er det mennene som står for, viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av de siste 38 årene. Få kvinnelige trenere og forskjellige rammebetingelser blir trukket fram som mulige årsaker.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 3 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 4 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 6 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt