P4 > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:37

P4 - 17 Jul 17 kl. 12:46

34.109 flere kvinner har tatt celleprøve

Roser avdøde Thea Steen..
Les mer på P4


Les mer om:
Thea Steen

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 34.109, flere, kvinnerhar , tatt, celleprøve
P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

Dagbladet - 27 Sep 17 kl. 13:11

Tre kvinner siktet for hallik­virksomhet i Tromsø

Tre kvinner er pågrepet og siktet for hallikvirksomhet etter at politiet gikk til aksjon i Tromsø. Flere ble tatt inn til avhør..

NRK - 08 Mar 17 kl. 03:38

Ber kvinner velge AS

Kvinner velger stort sett enkeltpersonforetak når de skal starte bedrift, melder Nationen. Innovasjon Norge ber flere satse på AS, og skape arbeidsplasser til flere enn seg selv. Bare to av ti som laget aksjeselskap i 2015 var kvinner..

P4 - 24 Oct 17 kl. 14:23

Vil at flere unge kvinner skal ta vaksine

Over 70.000 har tatt den..

P4 - 14 Sep 17 kl. 10:23

Takker ja til HPV-vaksine

Mer enn 72 000 unge kvinner har til nå tatt imot tilbudet om gratis HPV-vaksine. Det viser en ny statusrapport fra Folkehelseinstituttet. Siden november i fjor har alle kvinner som er født i 1991 eller senere, fått tilbud om gratis HPV-vaksine som forebygger forstadier til livmorhalskreft og noen andre kreftformer.

P4 - 01 May 17 kl. 15:10

Skal ha slått flere

En mann i 50-årene er pågrpet av politiet i Drammen, etter at han skal ha slått flere personer i sentrum av byen. Det melder politiet på Twitter. Drammens tidende skriver at det var tre forbipasserende kvinner som ble slått i ansiktet.

NRK - 01 Sep 17 kl. 08:24

250 000 tar ikke celleprøve

250.000 kvinner her i landet har ikke tatt celleprøve for livmorhalskreft de siste 10 årene, viser tall fra Kreftregisteret. Myndighetene ber alle kvinner mellom 25 og 69 år ta en slik prøve hvert 3.

P4 - 27 Sep 17 kl. 05:51

Nå får kvinner lov å kjøre bil i Saudi-Arabia

Nå er det lov for kvinner å kjøre bil i Saudi-Arabia. Landets konge har utstedt et dekret som gir kvinnene lov til å sette seg bak rattet. Fram til nå har Saudi-Arabia vært det eneste landet i verden som forbød kvinner å kjøre bil selv.

Hegnar.no - 29 Aug 17 kl. 09:01

- Modne kvinner er flinkere til dette

Stadig flere unge menn blir sammen med eldre kvinner. Modne kvinner er bedre til å snakke om følelser, mener psykolog. .

P4 - 23 Oct 17 kl. 20:09

Starter etterforskning

Riksadvokaten i New York har satt i gang etterforskning av filmprodusenten Harvey Weinstein for brudd på borgerrettighetene til flere kvinner. Weinstein anklages for sextrakassering av kvinner, blant annet i filmindustrien over flere tiår. Tusenvis av kvinner over hele verden har brukt emneknaggen #MeToo for å dele sine opplevelser med overgrep og seksuell trakassering, etter at anklagene mot Weinstein ble kjent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde. Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld. Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde.

P4 - 1 time siden

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann. Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer. Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..

P4 - 1 time siden

Mener militær aksjon i Zimbabwe var lovlig

En høyesterettdommer i Zimbabwe mener at militæraksjonen som førte til president Robert Mugabes fall, var lovlig. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, melder nyhetsbyrået AP. 75 år gamle Mnangagwa ble i går tatt i ed som ny president i Zimbabwes hovedstad Harare..

P4 - 3 timer siden

Trump: Sa nei til å bli "Årets person" i Time

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time Magazine foretar hvert år. Grunnen skal ifølge presidenten være at han ikke ville stille opp til intervju og fotografering. Men Time Magazine avviser dette og skriver at de kommenterer hvem som er kåret før valget er publisert.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse. Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.

P4 - 3 timer siden

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.

P4 - 3 timer siden

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet. Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

P4 - 3 timer siden

Jagerfly ødela kjøretøy og våpenlagre etter moskeangrepet

Jagerfly fra det egyptiske flyvåpenet har utført flere angrep i etterkant av moskeangrepet på Sinai-halvøya der 235 mennesker ble drept. En talsmann for hæren sa at flere kjøretøy som ble brukt i moskeangrepet var ødelagt, i tillegg til at flyene angrep «terrorist» -steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart..

P4 - 3 timer siden

Nær ni av ti minstepensjonister er kvinner

Nesten ni av ti minstepensjonister her i landet er kvinner, og de har lavere gjennomsnittspensjon enn menn. For selv om likestillingen har kommet langt, får dagens pensjonister utbetalinger basert på hva de tjente før. Dermed er kjønnsroller fra 1950- og 1960-tallet med på å skape forskjeller også i dag, skriver VG..

P4 - 3 timer siden

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer. Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt