P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:33

P4 - 17 Jul 17 kl. 12:46

34.109 flere kvinner har tatt celleprøve

Roser avdøde Thea Steen..
Les mer på P4


Les mer om:
Thea Steen

Dele artikeln

60 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 34.109, flere, kvinnerhar , tatt, celleprøve
P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

NRK - 08 Mar 17 kl. 03:38

Ber kvinner velge AS

Kvinner velger stort sett enkeltpersonforetak når de skal starte bedrift, melder Nationen. Innovasjon Norge ber flere satse på AS, og skape arbeidsplasser til flere enn seg selv. Bare to av ti som laget aksjeselskap i 2015 var kvinner..

P4 - 01 May 17 kl. 15:10

Skal ha slått flere

En mann i 50-årene er pågrpet av politiet i Drammen, etter at han skal ha slått flere personer i sentrum av byen. Det melder politiet på Twitter. Drammens tidende skriver at det var tre forbipasserende kvinner som ble slått i ansiktet.

Klartale - 15 Jun 17 kl. 15:15

Flere svenske kvinner sloss i Syria

Mange unge drar fra Sverige til Syria. De sloss for terrorgrupper. Flere og flere av dem er kvinner..

Aftenposten - 07 Mar 17 kl. 21:15

Som kvinne i politikken savner jeg flere med-kvinner | Rebekka Borsch

Jeg unner alle som er opptatt av strikking eller rosablogging å kose seg med interessene sine. Men kunne ikke flere kvinner utvidet interessefeltet og engasjementet sitt?.

Aftenposten - 15 Jun 17 kl. 15:57

Stadig flere svenske kvinner blir fremmedkrigere

Stadig flere svenske jenter og kvinner reiser til Syria og Irak for å slutte seg til militante islamistgrupper, ifølge svensk sikkerhetspoliti. .

Dagbladet - 12 Apr 17 kl. 14:52

Snøskred ved Svolvær - uvisst om noen er tatt

En person skal ha blitt tatt av skredet og har kommet til rette. HRS vet ikke om flere er tatt..

NRK - 13 May 17 kl. 09:47

Islamsk Råd oppretter kvinnekomité

Den skal jobbe for å få flere kvinner inn i styrene til norske moskeer, skriver Dagsavisen. I fjor skrev Vårt Land at bare tre av 248 styremedlemmer i norske moskeer er kvinner, og Islamsk Råd Norge har blitt kritisert for å ha for få kvinner i toppen..

P4 - 16 Mar 17 kl. 08:17

Stagnasjon for kvinner i politisk ledelse

Etter flere tiår med fremgang for kvinner i politisk ledelse har det nå stanset nesten helt opp. Med fjorårets vekst vil det ta et halvt århundre for at det skal være like mange kvinner som menn i nasjonalforsamlinger, viser ny statistikk som ble lagt fram i forbindelse med FNs kvinnekommisjon. For tre år siden så det ut til at det ville ta mindre enn 20 år før man nådde full likestilling.

P4 - 20 Mar 17 kl. 17:18

Færre tok doktorgrad

Færre kvinner tok doktograd i fjor. 2014 og 2015 var de første årene noensinne der flere kvinner enn menn tok doktorgrad i Norge, men i fjor snudde det igjen. Menn stod for 737 av doktorgradene i fjor, mens kvinner avla 673 grader, viser den halvårlige doktorgradsstatistikken fra NIFU..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 3 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt