P4 > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:23

P4 - 17 Jul 17 kl. 12:46

34.109 flere kvinner har tatt celleprøve

Roser avdøde Thea Steen..
Les mer på P4


Les mer om:
Thea Steen

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 34.109, flere, kvinnerhar , tatt, celleprøve
P4 - 29 Mar 17 kl. 07:26

Stadig flere tar celleprøve

Stadig flere unge kvinner tar celleprøve for å sjekke seg for livmorhalskreft i Norge. Det viser nye tall fra Kreftregisteret. Avdøde Thea Steen og hennes "sjekkdeg-kampanje" får æren for økningen.

NRK - 08 Mar 17 kl. 03:38

Ber kvinner velge AS

Kvinner velger stort sett enkeltpersonforetak når de skal starte bedrift, melder Nationen. Innovasjon Norge ber flere satse på AS, og skape arbeidsplasser til flere enn seg selv. Bare to av ti som laget aksjeselskap i 2015 var kvinner..

P4 - 14 Sep 17 kl. 10:23

Takker ja til HPV-vaksine

Mer enn 72 000 unge kvinner har til nå tatt imot tilbudet om gratis HPV-vaksine. Det viser en ny statusrapport fra Folkehelseinstituttet. Siden november i fjor har alle kvinner som er født i 1991 eller senere, fått tilbud om gratis HPV-vaksine som forebygger forstadier til livmorhalskreft og noen andre kreftformer.

P4 - 01 May 17 kl. 15:10

Skal ha slått flere

En mann i 50-årene er pågrpet av politiet i Drammen, etter at han skal ha slått flere personer i sentrum av byen. Det melder politiet på Twitter. Drammens tidende skriver at det var tre forbipasserende kvinner som ble slått i ansiktet.

NRK - 01 Sep 17 kl. 08:24

250 000 tar ikke celleprøve

250.000 kvinner her i landet har ikke tatt celleprøve for livmorhalskreft de siste 10 årene, viser tall fra Kreftregisteret. Myndighetene ber alle kvinner mellom 25 og 69 år ta en slik prøve hvert 3.

Hegnar.no - 29 Aug 17 kl. 09:01

- Modne kvinner er flinkere til dette

Stadig flere unge menn blir sammen med eldre kvinner. Modne kvinner er bedre til å snakke om følelser, mener psykolog. .

P4 - 01 Sep 17 kl. 08:09

En kvart million kvinner har ikke sjekket seg

252.498 norske kvinner har ikke tatt celleprøve på ti år..

Klartale - 15 Jun 17 kl. 15:15

Flere svenske kvinner sloss i Syria

Mange unge drar fra Sverige til Syria. De sloss for terrorgrupper. Flere og flere av dem er kvinner..

P4 - 18 Aug 17 kl. 11:21

Flere fedre tar ut perm

Stadig flere nybakte fedre velger å ta ut lengre permisjon. Av fedre som mottok foreldrepenger i løpet av årets seks første måneder har 35,5 prosent tatt ut ti uker eller mer. Det er en noe høyere andel enn i tilsvarende periode i 2016, ifølge Nav.

Aftenposten - 07 Mar 17 kl. 21:15

Som kvinne i politikken savner jeg flere med-kvinner | Rebekka Borsch

Jeg unner alle som er opptatt av strikking eller rosablogging å kose seg med interessene sine. Men kunne ikke flere kvinner utvidet interessefeltet og engasjementet sitt?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..

P4 - 1 time siden

Orkanen Maria på vei bort fra Bahamas

Orkanen Maria er i ferd med å forlate Bahamas og vil etter alt å dømme svekkes gradvis de neste dagene, ifølge den nasjonale værvarslingen i USA. Det melder NTB. Dødstallet etter det voldsomme uværet fortsetter å stige.

P4 - 1 time siden

Kurdisk leder utsetter kunngjøring om folkeavstemning

En pressekonferanse om den planlagte folkeavstemningen om kurdisk uavhengighet i Irak er utsatt. Dermed vokser usikkerheten rundt planene. Den siste tiden har det internasjonale presset mot president Massoud Barzani i den delvis selvstyrte irakiske regionen Kurdistan økt.

P4 - 1 time siden

Mener ny pensjonsordning vil øke forskjellene

De økonomiske forskjellene mellom pensjonistene vil bli enda større når en ny spareordning med skattefradrag innføres, mener LO, Unio og Pensjonistforbundet. Ordningen blir etter planen innført 1. november.

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter gasslekkasje

To personer er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus etter å ha pustet inn gass på en hytte på Eidsbugarden i Valdres i dag tidlig. De to kom seg selv ut av hytta etter gasslekkasjen. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Bosniere i Norge løst fra «slavekontrakt»

22 bosniere som bygger kraftlinje for Statnett mellom Tonstad i Vest-Agder og Lyse/Duge i Rogaland, er løst fra en svært streng kontrakt de har hatt med et bosnisk utleiebyrå, skriver Stavanger Aftenblad. NRK avslørte at montørene måtte gi fra seg 50 prosent av lønn til en konto i Bosnia, arbeidskontrakten var uoppsigelig, og i tillegg kunne kontraktsbrudd føre til at utleiebyrået tok beslag i arbeidernes hjem..

P4 - 3 timer siden

Iran har skutt opp en missil

Iran har i dag gjennomført en testoppskyting av en rakett, det melder landets statlige TV-kanal, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det skjer bare dager etter at USA har advart mot slik testing. Trump-administrasjonen har også skjerpet retorikken overfor landet og atomavtalen som er inngått.

P4 - 3 timer siden

Undersøkelse: Én av fire har prøvd cannabis

En firedel av Norges befolkning har prøvd cannabis. 3 prosent bruker det jevnlig, viser en ny undersøkelse. Det er YouGov som har utført en landsdekkende undersøkelse for Rustelefonen for nordmenn mellom 16 og 74 år.

P4 - 4 timer siden

Norske lærerlønninger relativt sett lavest i Norden

Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport. Størst er forskjellen på de laveste trinnene i skolen, ifølge Klassekampen. En førskolelærer i Norge tjener 66 prosent av gjennomsnittslønnen til arbeidstakere med høyere utdanning, mens snittet for en førskolelærer i OECD er 78 prosent..

P4 - 4 timer siden

Demning i Puerto Rico svikter

De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen "Maria" har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert etter at store vannmengder begynte å strømme nedover mot to landsbyer, ifølge AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt