VG > Økonomi

Torsdag, 04 Mars, 23:45

VG - 27 jan. 21 kl. 17:12

3401 innreiser fra Storbritannia fra 31. desember til 20. januar

Sverige, Polen, Litauen, Danmark og Storbritannia topper listen over reisende til Norge hittil i år, viser statistikk fra innreiseregisteret..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storbritannia, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3401, innreiserfra , Storbritanniafra 31 , desember, til20 , januar
NRK - 26 jan. 21 kl. 01:40

Én av tre velger karantenehotell

Siden 2. januar er det blitt registrert 155.055 innreiser til Norge.

VG - 27 jan. 21 kl. 21:39

Raymond Johansen om innreiseinnstramningene: – Vil kunne gjøre det lettere å åpne opp

Oslo-ordføreren er godt fornøyd med at regjeringen nå strammer inn på innreiser til Norge. – Vi ser så dramatiske konsekvenser i Oslo på at det ikke er kontroll på grensene. Vi har jo hatt nedstenging i tre måneder..

NRK - 18 feb. 21 kl. 23:58

Storbritannia vil ha 100 dagers mål

Storbritannia vil utfordre G7-landene til å gjøre mer for å øke utviklingen av vaksiner for pandemier i fremtiden, og setter 100 dager som mål. Det tok 314 dager fra den første smitteutbruddet av koronaviruset i Kina i desember 2019, til de første vellykkede vaksineprøveresultatene forelå. Storbritannia mener det er en enorm prestasjon, men mener at dette må kunne gjøres raskere neste gang, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 28 jan. 21 kl. 09:15

Fall i detaljhandel i desember

Nye tall for nordmenns forbruk viser en sterk nedgang for detaljhandelen fra november til desember i fjor, skriver SSB. Omsetningsvolumet falt 5,7 prosent. Sammenlignet med desember 2019 er det derimot en oppgang i detaljhandelen på 8 prosent..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:31

Finland forlenger flystans

Finland forlenger flystansen for fly fra Storbritannia, Irland og Sør-Afrika med én uke, til 25. januar, ifølge Reuters. Flere land stengte for flyreisende fra Storbritannia i desember, da en mutert, mer smittsom virusvariant som kjent ble oppdaget..

NRK - 22 jan. 21 kl. 15:08

R-tallet i Storbritannia under 1

Det såkalte R-tallet for koronasmitte i Storbritannia er mellom 0,8 og 1. Det er første gang siden tidlig i desember at hver med smitte overfører viruset til færre enn én person i gjennomsnitt, melder BBC..

NRK - 09 jan. 21 kl. 17:12

Tre mill. smittet i Storbritannia

Storbritannia har registrert 59.937 koronatilfeller det siste døgnet, ifølge Reuters. 1035 nye dødsfall er registrert.

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:58

R-tallet under 1 i Storbritannia

Spredningen av koronaviruset synker i Storbritannia. R-tallet er nå under 1 for første gang siden juli, melder Sky News. Tallene ligger nå mellom 0,7 og 0,9 for alle regioner i landet.

NRK - 12 feb. 21 kl. 23:58

Koronasmitta ned i Storbritannia

Spreiinga av koronaviruset synker i Storbritannia. R-tallet er no under 1 for første gong sidan juli, melder Sky News. Tala ligg no mellom 0,7 og 0,9 for alle regionar i landet.

NRK - 15 jan. 21 kl. 10:04

Fleire får arbeidsavklaringspengar

Ved utgangen av desember 2020 fekk 124 000 personar AAP. Dette er ein auke på 9 600 personar frå same månad året før. 3,6 prosent av innbyggjarar mellom 18 og 66 år var per desember 2020 mottakarar av arbeidsavklaringspengar, skriv NAV..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Skrekkrekken fortsetter for Liverpool – Mounts perle avgjorde for Chelsea

(Liverpool - Chelsea 0–1) Toppkampen mellom Liverpool og Chelsea ble preget av kontroversielle dommeravgjørelser, Mason Mount og at Liverpool nå har fem hjemmetap på rad i ligaen for første gang i klubbens 129 år lange historie..

VG - 2 timer siden

Rosenborg-medlemmene stemte for å støtte norsk boikott av Qatar-VM: – Vil bli lagt merke til internasjonalt

Med et overveldende flertall ber Rosenborgs medlemmer at klubben støtter en norsk boikott av Qatar-VM i 2022 – noe styret egentlig ikke ønsket..

VG - 1 time siden

Sebastian Zalo: – Dårlige valg når man er påvirket av kjemikalier

Den NRK- og Spellemannpris-aktuelle popartisten forteller at han måtte dra hjem til sin mor for å rydde opp i hode og kropp..

VG - 2 timer siden

Rosenborg-medlemmene stemte for å støtte norsk boikott av Qatar-VM

Med et overveldende flertall ber Rosenborgs medlemmer at klubben støtter en norsk boikott av Qatar-VM i 2022. 202 stemte for boikott, bare 46 var imot på torsdagens årsmøte..

VG - 3 timer siden

Nå kommer den nye bølgen

Og skoler og barnehager er det siste igjen å stenge..

VG - 4 timer siden

Mental Helse har fått en eksplosjon av henvendelser

Unge fortvilte mennesker, mange med selvmordstanker, har det siste året tatt kontakt med Mental Helse. Pågangen har vært så stor at organisasjonen bare klarer å besvare halvparten av alle som ringer..

VG - 5 timer siden

Zara Larsson er lei av å røyke «gress»

Superstjernen forteller i et intervju at hun er lei av å røyke. Nå vil hun ha et «alkohol-år»..

VG - 6 timer siden

Brukte én million på privattelefon: – Vil beskrive mitt forbruk som høyt

De siste fem årene har den bedrageritiltalte forretningskvinnen Laila Mjeldheim (44) brukt millionbeløp på restaurantbesøk, vesker, klær og telefonregninger..

VG - 8 timer siden

Sølv til Riiber etter «tunge dager»: – Skuffende

OBERSTDORF/OSLO (VG) Jarl Magnus Riiber (23) var svært selvkritisk etter sølvløpet. Luken til Johannes Lamparter (19) ble for stor, og nordmannen måtte gi opp gullet..

VG - 8 timer siden

Riiber sjanseløs mot Johannes (19): – Skuffende

OBERSTDORF/OSLO (VG) Luken til Johannes Lamparter (19) ble for stor, og Jarl Magnus Riiber (23) så ut til å gi opp gullkampen. VMs gullgutt tok sølv for første gang i Oberstdorf..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt