NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:27

NRK - 15 nov. 19 kl. 11:20

338 tvangsutsendt fra Norge

I oktober ble 338 utlendinger tvangsutsendt av norsk politi fra Norge. Dette er 99 færre enn på samme tid i fjor. Frem til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet. I fjor var antallet 4323. Dette gir en nedgang på 19 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 338, tvangsutsendtfra , Norge
P4 - 09 okt. 19 kl. 17:20

Mange tvangsutsendt

I løpet av september ble 453 utlendinger tvangsutsendt fra Norge. Det er det høyeste tallet i løpet av en måned siden september i fjor. Ifølge politiets utlendingsenhet, har en firedel av disse straffereaksjoner i Norge, melder Dagsavisen.

Aftenposten - 16 sep. 19 kl. 18:13

Nektet asyl og tvangsutsendt fra Norge. Anke over 10 års fengsel førte ikke frem.

En tidligere forsker ved Universitetet i Bergen, Joseph Nkusi, som ble tvangsutsendt fra Norge til Rwanda, har fått avslag på anken over dommen på ti års fengsel i Rwanda..

P4 - 15 nov. 19 kl. 11:35

338 tvangsutsendt fra Norge

338 utledinger ble tvangsutsendt av norsk politi i oktober. Det er 99 færre enn på samme tid i fjor. Fram til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet, det er 19 prosent færre enn i fjor..

P4 - 14 jan. 20 kl. 12:57

Færre ble tvangsutsendt

Færre utlendinger ble tvangsutsendt fra Norge i fjor. Politiet uttransporterte 4.157 personer uten lovlig opphold.

Aftenposten - 27 mars 20 kl. 06:08

Norge dømt i Leila Bayat-saken

Leila Bayat ble straffet med pisking i Iran etter å ha blitt tvangsutsendt i 2017. Nå er Norge dømt for brudd på menneskerettighetene og torturforbudet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 15 minutter siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr store private sammenkomster

Bergen kommune innfører forbud mot private sammenkomster med mer enn 20 personer. Det vedtar Bergen kommune bestemt i en ny forskrift. – Det betyr at det som er et nasjonal råd i blir et påbud i Bergen, sier byrådsleder Roger Valhammer (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 30 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 30 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..

NRK - 1 time siden

Brann-spiller smittet av korona

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 1 time siden

Ingen nye smittede i Trondheim

Alle testet negativt av de 440 som testet seg for covid-19 i Trondheim i går. 1108 personer venter nå på test, og 45 skal testes for andre gang de neste tre dagene. Trondheim kommune svarte i går på 672 henvendelser på koronatelefonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt