NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:14

NRK - 13 Jun 19 kl. 05:07

3200 chilenske arbeidere streiker

Mer enn 3200 arbeidere i den statlige kobbergiganten Codelco går ut i streik i Chile fra torsdag etter at lønnsforhandlinger brøt sammen onsdag. De ansatte ved gruven Chuquicamata har avvist et tilbud fra Codelco..
Les mer på NRK


Les mer om:
Codelco, Chile, Chuquicamata

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3200, chilenske, arbeidere, streiker
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 06:21

3.200 chilenske arbeidere streiker i verdens største kobberselskap

Mer enn 3.200 arbeidere i den statlige kobbergiganten Codelco går ut i streik i Chile fra torsdag etter at lønnsforhandlinger brøt sammen onsdag..

E24 - 13 Jun 19 kl. 06:10

3.200 chilenske arbeidere streiker i verdens største kobberselskap

Mer enn 3.200 arbeidere i den statlige kobbergiganten Codelco går ut i streik i Chile fra torsdag etter at lønnsforhandlinger brøt sammen onsdag..

Klartale - 24 May 19 kl. 08:51

Elever streiker for klimaet igjen

Even Jacobsen kan bli skikkelig irritert. Det skjer hvis statsministeren bare skryter av dem. Han og tusenvis av andre ungdommer streiker fredag..

Klartale - 22 Mar 19 kl. 13:34

Her streiker flere tusen unge for klimaet

– Vi har ingen planet B, sier 13 år gamle Dino Juhaus. Barn og ungdom streiker over hele Norge. Se bilder fra Oslo..

Dagbladet - 23 Mar 19 kl. 07:03

De streiker – hva skulle de ellers gjort?

Denne uka tar tusenvis av norske barn og ungdommer til gatene i skoletida. De streiker og krever politisk handling i møte med en pågående klimakrise. Selvsagt er det legitimt..

NRK - 08 May 19 kl. 17:19

Internasjonal Uber-streik

Sjåfører tilknyttet transporttjenestene Uber og Lyft streiker nå i flere storbyer. Det skriver CNN. Streikene er i hovedsak i USA, Storbritannia og Australia.

Klartale - 8 timer siden

Arbeidere døde mens de sov

Ei blokk raste over sovende arbeidere. Redningsfolk fortsetter å lete etter døde..

Aftenposten - 22 Mar 19 kl. 09:35

DIREKTEBLOGG: Tusenvis av skolebarn over hele landet streiker for klimaet

Fredag følger norske barn i Greta Thunbergs fotspor og streiker for klimaet..

P4 - 11 Jun 19 kl. 12:13

650 sykehusansatte streiker

650 sykehusansatte er nå i streik etter at den ble trappet opp i dag. Streiken startet 29. mai og rammer seks helseforetak.

Klartale - 11 Apr 19 kl. 08:23

Arbeidere jobbet ulovlig mye

Arbeidere skulle tette skroget på fregatten Helge Ingstad. Noen jobbet mer enn det som er lov..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 45 minutter siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 1 time siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 2 timer siden

Store telefonproblemer i Nederland

Nederland har mistet telefonforbindelsene over store deler av landet, melder AP. Nødnumre til redningstjenester og politi har sluttet å virke og politi er sendt ut i gatene med walkie talkier for å kunne ta imot nødbudskap fra folk..

NRK - 2 timer siden

Intercity blir dyrere en planlagt

Bane Nor bekrefter at to Intercity-prosjekter kommer til å overskride kostnadsrammen. Strekningen Langset-Venjar ved Eidsvoll ligger an til å bli om lag 1 milliard kroner dyrere enn det Bane Nor så for seg for noen år siden, skriver Byggindustrien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt