NRK > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:29

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:06

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP. Raqqa var hovedstaden til IS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Raqqa, IS, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 313, lik, gravd, oppav , massegrav
P4 - 7 timer siden

Gravd over vannledning

Et stort område i Tromsø sentrum er uten vann etter at hovedvannledningen ble gravd over i dag. Vannet renner utover Verftsgata i stedet for ut i kranene til folk. Kommunen opplyser til Nordlys at noen trolig må vente i flere timer før de får vannet tilbake..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:34

313 lik gravd opp av massegrav i Syria

313 lik er hittil gravd opp av en massegrav som ble oppdaget i forrige måned utenfor Raqqa i Syria..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 20:37

Savnet gravd fram etter snøskred i Øverbygd i Troms

Den savnede scooterførere i 20-årene ble mandag gravd fram etter vel to timer under snømassene etter et skred på Reingjerdfjellet i Troms..

Klartale - 15 Mar 19 kl. 15:53

Fra opprører til seriøs NATO-sjef

Jens Stoltenberg fyller 60 år. Vi har gravd fram noen historiske bilder..

NRK - 18 Jul 19 kl. 16:57

Kontroll ved avfallsanlegg

Politiet skriver på Twitter at søppelet som tok fyr inne på avfallsanlegget på Klemetsrud, nå har blitt gravd ut og flyttet, slik at alt blir slukket. Politiet drar nå fra stedet..

VG - 01 Apr 19 kl. 20:51

Scooterfører havnet i skred - funnet med uavklart tilstand

Redningsmannskaper rykket mandag ettermiddag ut etter at en snøscooter ble tatt av snøskred. Rett over klokken 22 er vedkommende lokalisert og gravd frem..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 23:44

Scooterfører gravd ut av snøskred - fløyet til sykehus

Tilstanden til den mannlige scooterføreren som ble tatt av snøskred i Troms er uavklart..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 20:37

Scooterfører fløyet til sykehus i Tromsø etter snøskred

Tilstanden er ennå uavklart for scooterføreren i 20-årene som ble gravd fram mandag, etter vel to timer under snøen..

NRK - 19 May 19 kl. 10:23

Jordrotteinvasjon i nord

I Troms har flere gårdbrukere mistet verdier for titalls tusen etter at rotter har gravd opp jorder og forsynt seg av avlinger. Bestanden av jordrotte, eller vånd, er historisk stor, og skadene kan koste bøndene dyrt..

NRK - 02 Apr 19 kl. 00:35

Tilstanden fortsatt uavklart

Tilstanden er ennå uavklart for scooterføreren i 20-årene som ble gravd fram mandag, etter vel to timer under snøen.Politiet fikk melding om skredet på Reingjerdfjellet i Troms klokken 19.45.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann 50-årene omkommet

En mann i 50-årene ble tidligere i dag funnet omkommet i sjøen ved Tussøya i Tromsø, opplyser politiet i Troms. Den omkomne var en del av en gruppe kajakkpadlere i området. Politiet etterforsker hendelsen som en ulykke..

NRK - 30 minutter siden

Robot klarte ikke å koble seg til

Den menneskelignende russiske roboten Fedor fikk problemer i verdensrommet og måtte gi opp å koble seg til den internasjonale romstasjonen ISS lørdag. Fedor vil prøve på nytt tirsdag, sier det russiske romfartsbyrået til NTB..

NRK - 1 time siden

En person pågrepet etter skyting

En person er pågrepet og mistenkt for å ha skutt med et skytevåpen på Grünerløkka i Oslo, skriver politiet på Twitter. Den pågrepne skøt fra en balkong og mot en annen mann som var på veien. Ingen ble skadet i hendelsen..

NRK - 1 time siden

Sudan: Pause i rettssak

Rettssaken mot Omar al-Bashir, Sudans styrtede leder, er satt på vent i en uke etter at flere vitner forklarte seg onsdag. Al-Bashir er tiltalt for korrupsjon og ulovlig besittelse av utenlandsk valuta. Han ble avsatt i et militærkupp i april..

NRK - 1 time siden

Marsjerte tross avlyst parade

Rundt 20.000 mennesker marsjerte i Kiev på uavhengighetsdagen i protest mot at myndighetene avlyste en militærparade. De fleste som deltok var soldater og veteraner fra den fem år lange krigen med russiskstøttede separatister..

NRK - 1 time siden

Truet med skytevåpen i Oslo

En person skal være truet med skytevåpen i Christies gate i Oslo, ifølge politiet. Det skal være avfyrt ett skudd, uten at noen ble skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet søker nå etter gjerningsmannen..

NRK - 2 timer siden

Omkom i motorsykkelulykke

En mannlig motorsyklist døde etter å ha kjørt av veien ved Ålgård i Rogaland. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil bli stengt en stund framover på grunn av arbeid på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson går imot EU-ledere

– Det finnes alle mulige salgs mennesker som vil benytte enhver unnskyldning for å forstyrre handelen og forvanske handelsavtaler, og det vil jeg ikke ha noe av, sa den britiske statsministeren til nyhetsbyrået PA da han kom til G7-møtet i Biarritz..

NRK - 2 timer siden

Trump har store forventninger

Donald Trump sier han forventer at mye kan oppnås på G7-toppmøtet i helgen. EU-presidenten og Frankrikes president har advart han mot å starte en handelskrig..

NRK - 3 timer siden

Turgåer berget ned av fjell

Kvinnen som lørdag formiddag gikk seg fast i fjellet, øst for Breitindvatnet på Senja er berget ned av mannskaper fra Røde Kors. På grunn av glatt føre på om lag 900 meters høyde klarte hun ikke komme seg ned alene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt