NRK > Nyheter

Tuesday, 28 January, 07:29

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:06

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP. Raqqa var hovedstaden til IS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Syria, Raqqa, IS, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 313, lik, gravd, oppav , massegrav
P4 - 24 Aug 19 kl. 11:42

Gravd over vannledning

Et stort område i Tromsø sentrum er uten vann etter at hovedvannledningen ble gravd over i dag. Vannet renner utover Verftsgata i stedet for ut i kranene til folk. Kommunen opplyser til Nordlys at noen trolig må vente i flere timer før de får vannet tilbake..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:34

313 lik gravd opp av massegrav i Syria

313 lik er hittil gravd opp av en massegrav som ble oppdaget i forrige måned utenfor Raqqa i Syria..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 20:37

Savnet gravd fram etter snøskred i Øverbygd i Troms

Den savnede scooterførere i 20-årene ble mandag gravd fram etter vel to timer under snømassene etter et skred på Reingjerdfjellet i Troms..

Klartale - 15 Mar 19 kl. 15:53

Fra opprører til seriøs NATO-sjef

Jens Stoltenberg fyller 60 år. Vi har gravd fram noen historiske bilder..

NRK - 18 Jul 19 kl. 16:57

Kontroll ved avfallsanlegg

Politiet skriver på Twitter at søppelet som tok fyr inne på avfallsanlegget på Klemetsrud, nå har blitt gravd ut og flyttet, slik at alt blir slukket. Politiet drar nå fra stedet..

VG - 01 Apr 19 kl. 20:51

Scooterfører havnet i skred - funnet med uavklart tilstand

Redningsmannskaper rykket mandag ettermiddag ut etter at en snøscooter ble tatt av snøskred. Rett over klokken 22 er vedkommende lokalisert og gravd frem..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 23:44

Scooterfører gravd ut av snøskred - fløyet til sykehus

Tilstanden til den mannlige scooterføreren som ble tatt av snøskred i Troms er uavklart..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 20:37

Scooterfører fløyet til sykehus i Tromsø etter snøskred

Tilstanden er ennå uavklart for scooterføreren i 20-årene som ble gravd fram mandag, etter vel to timer under snøen..

NRK - 19 May 19 kl. 10:23

Jordrotteinvasjon i nord

I Troms har flere gårdbrukere mistet verdier for titalls tusen etter at rotter har gravd opp jorder og forsynt seg av avlinger. Bestanden av jordrotte, eller vånd, er historisk stor, og skadene kan koste bøndene dyrt..

NRK - 27 Nov 19 kl. 01:58

Familier i 10 hus evakuert i Bergen

Beboerne i 10 hus nedenfor E39 i Sandviken i Bergen er hentet ut fra sine hjem og innlosjert på hotell fordi politiet frykter at en stor vannlekkasje kan ta med deg husene. Minst 750.000 liter vann har gravd ut grunnen under E39 som kan kollapse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

15 tonn mer i år

Det er landet 15 tonn mer kongekrabbe så langt i år enn på samme tid i fjor. Norges Råfisklag melder at det er blitt landet 170 tonn i år, mot 155 tonn på samme tid i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Japan sender evakueringsfly

Japan sender et fly til byen Wuhan i Kina for å evakuere japanere fra byen der coronaviruset skal ha oppstått. Det sier landets utenriksminister. Det er rundt 650 japanere i området som har uttrykt ønske om å reise hjem..

NRK - 2 timer siden

Trump-forsvarer avfeier Bolton-bok

– Ingenting i Bolton-avsløringene, selv om de er sanne, er på nivå med maktmisbruk eller en handling som tilsier riksrett. Det sa Alan Derschowitz, en av advokatene til Donald Trump, i høringen om riksrett i det amerikanske senatet natt til tirsdag..

NRK - 4 timer siden

106 døde av lungeviruset i Kina

Ytterligere 25 mennesker er døde etter at de ble smittet av coronaviruset i Kina. Det bekrefter kinesiske myndigheter. Dermed har totalt 106 mennesker mistet livet etter utbruddet av lungeviruset, melder internasjonale medier..

NRK - 5 timer siden

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..

NRK - 6 timer siden

Corona-smittet mann i Tyskland

Helsemyndighetene i Bayern bekrefter at en mann er smittet av Corona-viruset. Det opplyser myndighetene i en pressemelding..

NRK - 7 timer siden

WHO feilinformerte om smittefaren

Verdens helseorganisasjon (WHO) har nå erklært at den globale faren fra coronaviruset er høy. Samtidig innrømmer de at den har vært høy i flere dager, men at verden ikke har blitt fortalt det. Nå har organisasjonen sendt ut en rettelse..

NRK - 15 timer siden

Frp vil ha omkamp om flere sykehus

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

NRK - 10 timer siden

Rv 7 stenges av vogntog

Riksvei 7 mellom Geilo og Ustaoset er fortsatt stengt, ettersom et vogntog sperrer veien. Bergingsbil er på vei, ifølge Statens vegvesen. Tungtrafikk oppfordres til å bruke kjetting, ettersom det er svært glatt på stedet..

NRK - 9 timer siden

Nav bryter samarbeid med XXL

Nav avbryter sitt samarbeid med sportskjeden XXL etter avsløringer av prisjuks, ulønnet arbeid og «disiplinerende straffereaksjoner», skriver E24. Nav krever «nødvendige tiltak og rutiner» for å gjenoppta praksisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt