NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:24

300 på ulvedemonstrasjon i Bergen

Demonstranter samlet seg på Torgallmenningen i Bergen for å markere sin støtte til ulv i Norge. De mener at regjeringen fører en stadig mer dyrefiendtlig rovdyrpolitikk. Ifølge arrangøren møtte i underkant av 300 mennesker opp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Torgallmenningen, Bergen, Norge

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 300, ulvedemonstrasjoni , Bergen
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:59

Ulvedemonstrasjon i Kristiansand

100 personer møtte opp i Kristiansand sentrum for å demonstrere mot skyting av ulv i Norge, skriver Fædrelandsvennen. Regionkontakt Katarina Melland-Grøvlen fra Noah i Kristiansand, holdt appell..

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:42

150 på ulvedemonstrasjon

Rundt 150 personer møtte opp til dyrevernsorganisasjonen NOAHs demonstrasjon i Fredrikstad for å bevare ulv og andre rovdyr. – Ulven kan ikke si så mye selv, så jeg er glad folket gir ulven en stemme, sier Mette Durban Andreassen i NOAH Østfold..

NRK - 24 Oct 18 kl. 14:14

Begrenser cruisetrafikk i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen vil i dag vedta å begrense den voksende cruisetrafikken i byen. Sammen med Bergen Reiselivslag og Bergen havnevesen ble kommunen i fjor enig om å sette et tak på maks fire skip og 9.000 passasjerer hver dag, skriver BT..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 09:11

Arrangørene venter flere tusen deltakere i ulvedemonstrasjon i Oslo

Arrangørene av fakkeltoget mot regjeringens ulvepolitikk tirsdag venter flere tusen deltakere. Minst 2.000 har meldt seg på på demonstrasjonens Facebook-side..

NRK - 10 Nov 18 kl. 04:03

Firemannsbolig brenner i Bergen

Det er full fyr i en firemannsbolig i Bergen, melder 110-sentralen Hordaland klokken 3.50. Brannen er på Lille Damsgårdsveien i Bergen.

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

NRK - 24 Oct 18 kl. 08:11

Bergen vil bremse cruise-køen

Cruisehavna i Bergen er landets travleste. I dag skal Bergen bystyre derfor avgjøre om de vil sette et tak på hvor mange cruiseskip som daglig får komme til byen. Forslaget innebærer en grense på maksimalt 8000 passasjerer, eller tre skip per dag..

NRK - 19 Nov 18 kl. 11:10

Foo Fighters til Bergen

Det amerikanske rockebandet spelar på Koengen i Bergen 27. juni neste år. Det blir deira einaste konsert i Noreg i 2019, ifølge Bergen Live.

NRK - 29 Sep 18 kl. 10:07

Våt september i Bergen

Nedbørsrekorden for september i Bergen er slått. Så langt i september har det falt 480,7 millimeter regn. Det vil si at september 2018 allerede er den våteste september sidan målestasjonen Bergen Florida ble satt i drift i 1983, melder DNMI..

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 11:22

Ny regnrekord i Bergen

Bergen kan smykke seg med en ny rekord, og ikke helt overraskende dreier det som regnvær..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt