NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:24

300 på ulvedemonstrasjon i Bergen

Demonstranter samlet seg på Torgallmenningen i Bergen for å markere sin støtte til ulv i Norge. De mener at regjeringen fører en stadig mer dyrefiendtlig rovdyrpolitikk. Ifølge arrangøren møtte i underkant av 300 mennesker opp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Torgallmenningen, Bergen, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 300, ulvedemonstrasjoni , Bergen
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:59

Ulvedemonstrasjon i Kristiansand

100 personer møtte opp i Kristiansand sentrum for å demonstrere mot skyting av ulv i Norge, skriver Fædrelandsvennen. Regionkontakt Katarina Melland-Grøvlen fra Noah i Kristiansand, holdt appell..

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:42

150 på ulvedemonstrasjon

Rundt 150 personer møtte opp til dyrevernsorganisasjonen NOAHs demonstrasjon i Fredrikstad for å bevare ulv og andre rovdyr. – Ulven kan ikke si så mye selv, så jeg er glad folket gir ulven en stemme, sier Mette Durban Andreassen i NOAH Østfold..

NRK - 24 Oct 18 kl. 14:14

Begrenser cruisetrafikk i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen vil i dag vedta å begrense den voksende cruisetrafikken i byen. Sammen med Bergen Reiselivslag og Bergen havnevesen ble kommunen i fjor enig om å sette et tak på maks fire skip og 9.000 passasjerer hver dag, skriver BT..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 09:11

Arrangørene venter flere tusen deltakere i ulvedemonstrasjon i Oslo

Arrangørene av fakkeltoget mot regjeringens ulvepolitikk tirsdag venter flere tusen deltakere. Minst 2.000 har meldt seg på på demonstrasjonens Facebook-side..

NRK - 10 Nov 18 kl. 04:03

Firemannsbolig brenner i Bergen

Det er full fyr i en firemannsbolig i Bergen, melder 110-sentralen Hordaland klokken 3.50. Brannen er på Lille Damsgårdsveien i Bergen.

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 06:00

21-årig drapssiktet fremstilles for varetekt i Bergen

21-åringen som er siktet for å ha drept 28 år gamle Said Bassam Chataya i Bergen fredag, blir fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett mandag..

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 06:00

21-årig drapssiktet framstilles for varetekt i Bergen

21-åringen som er siktet for å ha drept 28 år gamle Said Bassam Chataya i Bergen fredag, blir framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett mandag..

NRK - 24 Oct 18 kl. 08:11

Bergen vil bremse cruise-køen

Cruisehavna i Bergen er landets travleste. I dag skal Bergen bystyre derfor avgjøre om de vil sette et tak på hvor mange cruiseskip som daglig får komme til byen. Forslaget innebærer en grense på maksimalt 8000 passasjerer, eller tre skip per dag..

NRK - 19 Nov 18 kl. 11:10

Foo Fighters til Bergen

Det amerikanske rockebandet spelar på Koengen i Bergen 27. juni neste år. Det blir deira einaste konsert i Noreg i 2019, ifølge Bergen Live.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt