NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:34

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:24

300 på ulvedemonstrasjon i Bergen

Demonstranter samlet seg på Torgallmenningen i Bergen for å markere sin støtte til ulv i Norge. De mener at regjeringen fører en stadig mer dyrefiendtlig rovdyrpolitikk. Ifølge arrangøren møtte i underkant av 300 mennesker opp..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Torgallmenningen, Bergen, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 300, ulvedemonstrasjoni , Bergen
NRK - 12 Jan 19 kl. 14:59

Ulvedemonstrasjon i Kristiansand

100 personer møtte opp i Kristiansand sentrum for å demonstrere mot skyting av ulv i Norge, skriver Fædrelandsvennen. Regionkontakt Katarina Melland-Grøvlen fra Noah i Kristiansand, holdt appell..

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:42

150 på ulvedemonstrasjon

Rundt 150 personer møtte opp til dyrevernsorganisasjonen NOAHs demonstrasjon i Fredrikstad for å bevare ulv og andre rovdyr. – Ulven kan ikke si så mye selv, så jeg er glad folket gir ulven en stemme, sier Mette Durban Andreassen i NOAH Østfold..

NRK - 24 Oct 18 kl. 14:14

Begrenser cruisetrafikk i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen vil i dag vedta å begrense den voksende cruisetrafikken i byen. Sammen med Bergen Reiselivslag og Bergen havnevesen ble kommunen i fjor enig om å sette et tak på maks fire skip og 9.000 passasjerer hver dag, skriver BT..

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 09:11

Arrangørene venter flere tusen deltakere i ulvedemonstrasjon i Oslo

Arrangørene av fakkeltoget mot regjeringens ulvepolitikk tirsdag venter flere tusen deltakere. Minst 2.000 har meldt seg på på demonstrasjonens Facebook-side..

NRK - 10 Nov 18 kl. 04:03

Firemannsbolig brenner i Bergen

Det er full fyr i en firemannsbolig i Bergen, melder 110-sentralen Hordaland klokken 3.50. Brannen er på Lille Damsgårdsveien i Bergen.

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

VG - 14 Jun 19 kl. 07:48

Fanget i en bomring: Knallhard kamp om makten i Bergen

BERGEN (VG) Høyre kaller det tillitskrise. Ap, som nå styrer Bergen, svarer med å forberede økonomisk støtte til bileiere med dårlig råd. Bompengelistens enorme oppslutning har satt fyr i politikken i Bergen, tre måneder før kommunevalget..

P4 - 03 Jun 19 kl. 09:31

Bergen kåret til Norges mest attraktive by

Bergen er kåret til Norges mest attraktive by. Kommunalminister Monica Mæland vil dele ut prisen 12. juni, opplyser departementet.

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 06:00

21-årig drapssiktet framstilles for varetekt i Bergen

21-åringen som er siktet for å ha drept 28 år gamle Said Bassam Chataya i Bergen fredag, blir framstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett mandag..

Aftenposten - 18 Feb 19 kl. 06:00

21-årig drapssiktet fremstilles for varetekt i Bergen

21-åringen som er siktet for å ha drept 28 år gamle Said Bassam Chataya i Bergen fredag, blir fremstilt for varetektsfengsling i Bergen tingrett mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt