P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 00:27

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:27

3000 evakuert etter mistenkelig gjenstand

Rundt 3000 personer har blitt evakuert gjennom kvelden i den svenske byen Linkøping etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand utenfor politihuset.
Gjenstanden ble oppdaget på ettermiddagen og bombegruppen i Sverige ble kalt ut.
De jobber fortsatt på stedet og håper å uskaddeliggjøre den i løpet av kort tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Linkøping, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, evakuert, etter, mistenkelig, gjenstand
NRK - 20 Aug 19 kl. 00:50

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:44

Politibygg skadet etter eksplosjon

Et politibygg i Linköping ble ødelagt av en eksplosjon da bombegruppen i Sverige skulle uskadeliggjøre en mistenkelig gjenstand i natt. En moped som sto ved politihuset viste seg å ha sprengstoff gjemt under setet. 3000 personer hadde blitt evakuert før det smalt, og ingen personer ble skadet.

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 15:21

Bodø lufthavn ble evakuert etter funn av mistenkelig koffert

Flyplassen måtte tømmes for folk på grunn av et mistenkelig funn, opplyser politiet..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:10

Har sikret mistenkelig gjenstand

Svensk politi har innledet etterforskning av grove trusler etter funnet av en mistenkelig gjenstand i en bil i Trollhättan vest i Sverige, skriver Aftonbladet. Et område ble sperret av, og en skole og flere leiligheter ble evakuert..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 13:01

Mistenkelig gjenstand i Trondheim var ufarlig

En boligblokk på Flatåsen i Trondheim ble evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand..

VG - 30 Jul 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

VG - 30 Jul 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert på flyplassen i Bodø ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

NRK - 17 Sep 19 kl. 08:59

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 07 Oct 19 kl. 07:52

3000 kvoteflyktninger i 2020

Regjeringen foreslår i sitt statsbudsjett for neste år å ta imot 3000 kvoteflyktninger i 2020, etter det NRK erfarer. Norge tar i mot 3000 kvoteflyktninger også i 2019..

NRK - 11 Sep 19 kl. 12:49

Flyplass evakuert etter trusler

Sandnessjøen lufthavn i Nordland er evakuert etter at det er fremsatt trusler, opplyser politiet. Tidligere onsdag ble Alstahaug tingrett evakuert etter at det ble ringt inn en bombetrussel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Over 100.000 barn internert

Over 100.000 barn er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring Det viser en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA.

P4 - 45 minutter siden

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 1 time siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 2 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 2 timer siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 3 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 3 timer siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 4 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 4 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 5 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt