P4 > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:13

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:27

3000 evakuert etter mistenkelig gjenstand

Rundt 3000 personer har blitt evakuert gjennom kvelden i den svenske byen Linkøping etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand utenfor politihuset.
Gjenstanden ble oppdaget på ettermiddagen og bombegruppen i Sverige ble kalt ut.
De jobber fortsatt på stedet og håper å uskaddeliggjøre den i løpet av kort tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Linkøping, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, evakuert, etter, mistenkelig, gjenstand
NRK - 20 Aug 19 kl. 00:50

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:44

Politibygg skadet etter eksplosjon

Et politibygg i Linköping ble ødelagt av en eksplosjon da bombegruppen i Sverige skulle uskadeliggjøre en mistenkelig gjenstand i natt. En moped som sto ved politihuset viste seg å ha sprengstoff gjemt under setet. 3000 personer hadde blitt evakuert før det smalt, og ingen personer ble skadet.

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 15:21

Bodø lufthavn ble evakuert etter funn av mistenkelig koffert

Flyplassen måtte tømmes for folk på grunn av et mistenkelig funn, opplyser politiet..

VG - 30 Jul 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

VG - 30 Jul 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert på flyplassen i Bodø ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 11 Sep 19 kl. 12:49

Flyplass evakuert etter trusler

Sandnessjøen lufthavn i Nordland er evakuert etter at det er fremsatt trusler, opplyser politiet. Tidligere onsdag ble Alstahaug tingrett evakuert etter at det ble ringt inn en bombetrussel..

Dagbladet - 13 Jun 19 kl. 13:58

Mistenkelig bil skyldtes hyrdestund

Politiet rykket torsdag middag ut til Svene sør for Lampeland i Buskerud etter å ha fått melding om en mistenkelig bil på det lille tettstedet..

P4 - 30 Jul 19 kl. 15:25

Evakuerer Bodø lufthavn

Bodø Lufthavn er nå evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Det opplyser politiet. Kofferten ble funnet inne i avgangsområdet og blir nå undersøkt av politiet.

NRK - 12 Jul 19 kl. 12:47

Mistenkelig dødsfall

Politiet mottok for en time siden melding om at en livløs person ble funnet utenfor Sørlandet sykehus. Personen ble erklært død kort tid etter, og politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Juks ved bilverksted i Sandefjord

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet deres feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Det skjer etter at Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. En ansatt har godkjent et stort antall kjøretøy uten at verkstedet er sikre på om de faktisk har vært inne til kontroll.

P4 - 1 time siden

Nordmenn betaler mest kontantløst i verden

Nordmenn har ikke sedler og mynter i lommeboka lenger - der ligger det kort. For nå er vi de som betaler mest kontantløst i verden. Det gjør vi i snitt mer enn én gang hver dag.

P4 - 1 time siden

Ble skutt fire ganger

Johanne Zhangjia Ihle-Hansen ble skutt og drept med fire skudd. Det viser den endelige obduksjonsrapporten etter drapet, som stebroren Philip Manshaus er siktet for å stå bak. 17-åringen ble funnet drept i hjemmet sitt på Eiksmarka i Bærum 10.

P4 - 45 minutter siden

Saudi-Arabia varsler motangrep

Også Saudi-Arabia sier nå at de er sikre på at det var Iran, og ikke den jemenittiske Houthi-militsen som sto bak droneangrepet som rammet halvparten av landets oljeproduksjon i helgen. En talsmann for den saudiske militærkoalisjonen sier at de nå forbereder "nødvendige tiltak" for å beskytte landets befolkning - og vil slå hardt tilbake..

P4 - 3 timer siden

Bruker mer dyrket mark enn planlagt

Statens Vegvensen har tatt mer dyrket mark til veiformål enn planlagt hvert eneste år, fra og med 2009. Det viser deres egne årsrapporter, skriver Nationen. De siste ti årene har vegvesenet beslaglagt i overkant av 4.

P4 - 2 timer siden

Tror tre branner er påsatt

Politiet tror tre branner i Buskerud i natt var påsatt. Avstanden mellom brannene var bare fem kilometer, og politiet mener det er grunn til å tro at det er en sammenheng. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

P4 - 1 time siden

Advarer mot velgermanipulering

En ny rapport advarer mot velgermanipulering. De norske partiene gjennomføret minst 5.300 målrettede kampanjer på Facebook i valgkampen.

P4 - 2 timer siden

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse. Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år.

P4 - 3 timer siden

Ap tapte mest i flest kommuner

Arbeiderpartiet var den største taperen i nær halvparten av kommunene ved valget i år. En oversikt fra NRK viser at Ap tapte mest oppslutning i 163 av Norges 356 kommuner. Og det var intet lystig valg for det nest største partiet heller - Høyre tapte nest mest og var den største taperen i 58 kommuner..

P4 - 2 timer siden

Tror noen går ut av regjeringen

- Regjeringen kan gå i oppløsning allerede i høst. Det tror valgforsker Svein Tore Marthinsen. Før valget holdt bompengekrangelen mellom Venstre og Frp på å utløse en regjeringskrise og etter et elendig lokalvalg fortsatte de to kranglingen da Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda».


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt