P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:16

P4 - 19 aug. 19 kl. 23:27

3000 evakuert etter mistenkelig gjenstand

Rundt 3000 personer har blitt evakuert gjennom kvelden i den svenske byen Linkøping etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand utenfor politihuset.
Gjenstanden ble oppdaget på ettermiddagen og bombegruppen i Sverige ble kalt ut.
De jobber fortsatt på stedet og håper å uskaddeliggjøre den i løpet av kort tid..
Les mer på P4


Les mer om:
Linkøping, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 3000, evakuert, etter, mistenkelig, gjenstand
NRK - 20 aug. 19 kl. 00:50

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

P4 - 20 aug. 19 kl. 11:44

Politibygg skadet etter eksplosjon

Et politibygg i Linköping ble ødelagt av en eksplosjon da bombegruppen i Sverige skulle uskadeliggjøre en mistenkelig gjenstand i natt. En moped som sto ved politihuset viste seg å ha sprengstoff gjemt under setet. 3000 personer hadde blitt evakuert før det smalt, og ingen personer ble skadet.

NRK - 11 des. 19 kl. 19:05

Evakueres etter mistenkelig funn

I Danmark er beboere i Greve evakuert fra en boligblokk etter at politiet har gjort et mistenkelig funn i en leilighet, skriver danske BT. Ifølge avisen bodde flere mistenkte islamister der. 20 personer er pågrepet mistenkt for terror-planlegging..

P4 - 21 des. 19 kl. 21:12

Julemarked evakuert

Julemarkedet i Berlin er nå i kveld evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand. Politiet har startet søk på stedet. Det søkes også i en kirke.

Aftenposten - 30 juli 19 kl. 15:21

Bodø lufthavn ble evakuert etter funn av mistenkelig koffert

Flyplassen måtte tømmes for folk på grunn av et mistenkelig funn, opplyser politiet..

NRK - 17 sep. 19 kl. 12:10

Har sikret mistenkelig gjenstand

Svensk politi har innledet etterforskning av grove trusler etter funnet av en mistenkelig gjenstand i en bil i Trollhättan vest i Sverige, skriver Aftonbladet. Et område ble sperret av, og en skole og flere leiligheter ble evakuert..

Dagbladet - 04 nov. 19 kl. 13:01

Mistenkelig gjenstand i Trondheim var ufarlig

En boligblokk på Flatåsen i Trondheim ble evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand..

VG - 30 juli 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

VG - 30 juli 19 kl. 16:46

Mistenkelig koffert på flyplassen i Bodø ga utslag på sprengstoff

Bodø lufthavn ble tirsdag evakuert etter funn av en mistenkelig koffert. Ifølge Avinor viste tre tester utslag på sprengstoff..

NRK - 17 sep. 19 kl. 08:59

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 3 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 4 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 4 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 5 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 6 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 6 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 7 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 6 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 7 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt